Přejít na výpis diskuzí
Ani nováčci se nemusí bát multiplayeru Heart of the Swarm
8.2.2013 | Adam Homola
102 příspěvků
-
Jak se budou řešit ligy, u každé zvlášť taky? Kdyby to bylo dohromady, nevím asi by to bylo nefér ne, kdyby někdo třeba nahrabal body v datadisku, kde by to náhodou bylo lehčí
-
jak vidim cockpit Vikinga, tak si vzpomenu na Star Citizen a v tu ranu o SC ztracim zajem... SC ma pro me skvely universum, ale je to strategie a ty mi nikdy nesly, takze co se MP tyka tak prvnich 10 minut sem ve stresu, jestli stiham stavet dost rychle a pak bud zacnu vyhravat nebo prohravat. Kazdopadne po dohrany hre nemam vubec pocit, ze bych si to uzil, spis sem rad, ze to mam za sebou a to nezmeni asi zadnej matchmaking...
-
V podstatě ano. Něco jako u prvního dílu, kdy při spuštění základní hry jsi měl na výběr původní hru nebo datadisk a nemohlo se stát, že jsi potkal někoho s jednotkami z datadisku.
-
Jasně takže to oddělí datadisk od ostatních. Budou to dvě ,respektive potom 3 hry..
-
Hele, taky jsem dost prskal, ale ono se D3 od dob launche vážně dost zvedlo. Pustil jsem to nedávno po půlroční pauze a docela se divil.
-
Při spuštění si vybereš, zda-li budeš hrát WoL (záladní hru) nebo HoS (datadisk). Základní hra je ale nutností pro spuštění datadisku:)
-
1) Já nevím jestli myslíš sc2, protože tam je 2x2, 3x3, 4x4 a to jak s random spoluhráči, tak s vybranými...
2) Pilovat něco proti AI je nuda, ale všichni co znám, tak se hrabali z bronzu, včetně mě, navíc ti to háže protihráče podobného skillu, takže pokud jsem byl trouba, tak jsem i tak sváděl vyrovnané zápasy se soupeři, protože to byli taky troubové. Hru si tak užiješ i pokud ji moc neumíš (vyjma pitomců, kteří schválně prohrávají a pak potkáš v low bronzu nějákého diamanta).
Pamatuju, jak mi si po 20 odehraných zápasech v jedné hře vždycky zničehonic vysolil miliony panáčků uprostřed mojí základny. Nemohl jsem přijít na to co to je, protože jsem neviděl nic přicházet. Až časem jsem zjistil, že namasil infestory a s burrow se nepozorovaně dostal až ke mě a pak vyhodil mraky infested terranů. Po 2 letech už se tomu směju a odrazím to bez problémů, ale tenkrát to byl šok.... -
Já se odhodlal a doufám že se najdou i tací co to moc neumí a nebudu úplně za šunta. Moje reloaded verze jde hrat jen versus ai ale to už mě nebaví,základní hru koupíš už za 659 kč...ale ohledně těch datadisků jsem taky zmatený,jak to rozdělí mutliplayer atd
-
starcraft2 mě láká už dlouho, ale pořád jsem se neodhodlal, přijde mi, že to je na moje odpočinkové hraní až moc hardcore, nevím poraďte :), btw je třeba kupovat první část i tuto a následně třetí až bude nebo jak to je?
-
Zajímalo by mě jak to bude s Wings of Liberty potom co tohle vyjde?! objednal jsem si ji teď a bojím se aby ještě probíhaly updaty a dalo se hrát i s dalšími hráči co třeba vlastní heart of Swarm. Zpětná kompatibilita v zapasech atd
-
1. Primární to rozhodně není. Například v Evropě je nejhranější 2 vs 2. Stačí si pouze přečíst občas co Blizzard vydává.
2. Většina hráčů se učí pokus omyl. -
Bože proč jsem si to po sobě nepřečetl *7*. To je čeština *12*.
-
Mě na SC2 a asi obecně vadily 2 věci.
1) Je to primárně 1v1 a tedy tam není chybí teamplay. Ani není komu nadávat, kromě sebe *1*.
2) Nedá se naučit hraním. Tím myslím, že jako noob si k tomu nejde sednout a začít hrát, protože nevím co dělat. Člověk musí pilovat makro a mikro proti AI a to je brzo nuda.
Obecně je moc náročný se stát z nooba průměrným hráčem, který už ví a umí vše podstatné a může si hru užít. -
Jupí. Dostávám prachy od Blizzardu, spím s krásnou cenzorkou. No já to mám ale život a ty nic:) Smutné,že?:)
-
To bohužel nevím, ale poptám se ti. Já to hraji na XP:)
-
Když zmiňuješ. že se ještě hraje AoE II, netušíš jak vyřešit problém se zobrazením na W7 bez vypínání exploreru?
-
Nic méně rafinovaného bych od tebe ani nečeka, vyspat se s cenzorem a za krvavé prachy od blizzardu si zaplatit tým lidí který ti bude pomáhat hájit jejich hry. Stale však existují lidé kteří se stavý do cesty lavině nevkusu jménem blizzard. Až jejich hry nebudou vypadat jako karikatůrní večerníček možná si i něco od nich zahraju
-
Hraje. Občas ještě DoW II se objeví na turnajích, hraje se stále AoE II, Warcraft III, původní SC atd.:)
-
Proboha......No myslím, že diskuze zbytečná:)
-
:) Ano spím s místní cenzorkou a rozhodli jsme se, že Tě zlikvidujeme. K naší smůle budeme ošizeny o tvé brilantní komentáře, které vždy zpestří diskuze. Zejména těch, které se týkají Blizzardu:)