Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shania
    Proc by sji mel dostat MP obsah datadisku zadarmo? WOL ti bude fungovat i nadale + plus jsi dostal spoustu aktualizaci zdarma a pokud chces neco noveho, tak si zaplat, nevim proc mas takovej problem podporovat hru kterou hrajes a pokud ji nehrajes, tak o cem se tu bavime?

Ty tu resis blbou tisicovku u hry se spoustou obsahu. Ja zrovna po dlouhem premysleni koupil za 1500 guardian pack do newerwinteru, kde je jen par veci do ftp hry a pristup do bety, v DDO, kde mimochodem platim mesicni poplatky jsem musel koupit za 700 kc body, abych si mohl koupit par veci v cash shopu. Kdyby mel kazdy ke hram pristup jak ty rikas zlodeji z Blizzardu, tak by se nam fakt hralo lip, to ti garantuju.

A mimochodem, na raidy uz par let nechodim, nemam na to cas.
  • joe ma pravdu kvalitní hry typu wargame nebo supreme comamnder nemaji takovou komunitu protože lidi jsou stádo. Ja starcraft taky nemam rád ale hraju ho kvuli turnajum, nejake € navic se vzdycky hodí :)
  • kdyz si tak hrozne a strasne chytrej tak mi vysvetli proč nikdo nehraje forged alliance
  • jelikož jedina kritika je tu ode me tak asi mluvite o me, napsal jsem dva prispevky myslim ze z toho vyplyva s cim nejsem spokojen nebyli to prospevky typu "cs2 je sra.ka" a pod. Pak nasledovali nadavky a urazky tak si to proberte
  • Ano a všechno je to jen v tvé hlavě, to bude šok až se zas probudíš na lavičce.
  • napis v cem nemam pravdu jinak je to jen takovy vykrik do vetru. A s tebou na temu Blizzard nema cenu se bavit si nekriticky fanousek co si tady prokazal uz hodnekrat. Jdi si dat radsi nejaky raid do wowka.
  • Zmejlit se muze kazdej to snad ze me nedela hlupaka, DoW 1 je stara hra a uz si to dobre nepamatuju. Nevidím duvod proč by se puvodní hra nemohla proste upgejdnout pres patch na verzi HotS, s tim že hráči kteri si HotS koupi by dostali akorát kampan a nove mapy (ktere by hráči co si HotS nekoupi nemohli hrát).
    Jo a pokud neumis reagovat slusne nebo vecne tak ani nic nepis, ja taky nereaguju na kazdy tvuj blabol tady na tiscali protoze to bych ani nedelal nic jineho.
  • Overwatch
    Za pár let z toho vyrostou, neboj. (a pak je nahradí nová generace)
  • starcraft je mainstream sra.ka a hraje to stádo
  • Ježíš, Supcom 2 je sra*ka, proto to nikdo nehraje. *7*
  • je fakt, ze kritika se na tomhle serveru nenosi. to co se tu ale objevuje za prispevky neni kritika ale hatersky tlachani a spamovani. pokud nemate nic skutecne k tematu, nechte si to pro sebe, admin by to tu mohl promazat
  • já myslím že se povedlo
  • d3 je vynikající a zábavná hra, nevím co tím myslíš
  • Shania
    lituju, ale opet nemas pravdu. A k tomu rejzovani, boze proc nerejzujou jeste vic, mnohem, mnohem vic, at vydavaj kazdej pulrok novou hru, s radosti je vsechny koupim. Napr FPS a RPG ze sveta Starcraftu a Warcraftu bych si opravdu pral.
  • Veskoslav
    HoS vyžaduje základní hru WoL:)
  • Veskoslav
    Hlupáka ze sebe děláš dokonale, jen co je pravda:)
  • ps. ok asi sem se zmejlil ale to nic nemeni na tom ze blizzard jsou buzzny, totiž dow s novym datadiskem pridal alespon novou rasu ale tohle prida co? lol par novych jednotek za 50€
  • omg není to uplne fuk? proste proč platit za par novych jednotek dalsich 80€?
  • Veskoslav
    No jelikož jsou 4 datadisky a MP se dělí 3krát (nedělí se u Winter Assault) tak to zcela ukazuje, že lžeš jako obvykle:)
  • nevim jak to bylo s datadiskem soulstorm ale vim ze s prichodem dark crusade se nedelil ale to je jedno tohle je diskuze o sc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit