Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No to je jasny, pac cely playstation je schovany v Dualshocku vic uz ukazovat nebudou. *1*
    • To je pouze otázka budoucnosti. Určitě se za 10 let vymyslí něco takového jako je právě toto. konzole bude zabudovaná do ovladače a CD budeš strkat do Dualshocku jako SONY PS portable. Akorát to bude se super grafikou na tvé velké televizi. Kdo si počká ten se dočká...
      • walltar
        Tak to by podle mě mohlo přijít, kdyby prorazilo streamované hraní.
        • Veď to je PS Vita, alebo WiiU, či ako sa tie "zázraky" volajú...
  • No také jsem se divil tomu obrázku, že jsou přehozené strany čtveřicí tlačítek...
  • Black_Hand
    ten zrcadlovy obrazek ma nejaky metaforicky vyznam :)) ?
  • Ten ovladač na obrázku je verze pro leváky? *8*
  • MrSanta
    Kdyby ukázali krabičku, tak čím by pak konkurovali Microsoftu na E3 (za předpokladu, že MS představí nový Xbox právě tam).
    • Udělali/jí jenom lépe, když vzhled PS4 neukázali a ani neukáží do E3. Ti opičáci z Microsoftu všechno kopírují jako na běžícím páse a mají z toho velké prachy. Microsoft v tomhle směru nemám rád. Když má PS3 Blue-Ray tak Xbox přece nesmí být pozadu ne ?! Dáme ho do Xboxu 720 at si to lidé koupí, protože potřebujem prachy. A teď důležitá poznámka: K čemu chce Microsoft do Xboxu 720 namontovat Blue-Ray, když si na to nespustím jediný film. Aspoň to tak bylo psáno ! Jenom budou platit více za výrobu a hráči si připlatí za CD. Ale i tak se divím, že hry na Xbox jsou takové drahé, když je to deb*lní DVD, které mi příjde zastaralé. Jednoduše jsem buď Idiot, že to nechápu nebo tomu nerozumím. Asi to druhé... Xbox je čistě herní konzole a tak to zůstane. Playstation je multimediální centrum a právě proto mi vyhovuje.
      • Ty ses taky srandista. Kdyz na trh prisel PS3 a xbox360, tak to bylo v dobe, kdy mezi sebou "souperili" 2 formaty disku a to blue-ray a hd-dvd. A jelikoz se blue-ray na rozdil od hd-dvd prosadilo, tak je nanejvis logicke, ze do noveho xboxu daji prave blue-ray. Nemluve o zvetsujicich se velikostech jenotlivych her, takze budou moci hry vychazet pouze na jednom disku, na rozdil od 2 a vice u hd-dvd.
        Nevidim v tom zadne kopirovani. A ten kec o tom, ze by MS mohl jeste zkopirovat vzhled uz nechapu vubec. Copak xbox360 vypdal jako PS3?
        • Ale já vůbec neříkal nic o tom, že konzole od sebe kopírují vzhled... Co to je za blbost toto ? Já jsem srandista jo, když jsem nic takového nenapsal ohledně vzhledu...
          • "Udělali/jí jenom lépe, když vzhled PS4 neukázali a ani neukáží do E3. Ti opičáci z Microsoftu všechno kopírují .." A co si mam potom myslet o tomto?
            • Ale to se pak nemuzes divit me reakci, kdyz ty pod pojmem "vzhled" mas na mysli vlastne uplne neco jineho *1* .
            • Já tím nemyslel vzhled jako vzhled té bedny.... Myslel jsem tím úplně něco jiného, ale neřeš to...
      • Grifus
        Co presne zkopirovali od Sony? Pouziti BR mechaniky? Tak to je kopirka jako prase. Naopak co sleduju jakozoto PC hrac, jdou spise vlastni cestou. Misto aby kopirovali jako Sony od Nintenda pohybovej ovladac, udelali rovnou Kinect. A silne pochybuju ze budou mit na gamepadu dotykovou obrazovku, tak jak se ji opet snazi kopirovat Sony od Nintenda... Tak nejak sis popletl strany kdo koho kopiruje. *1*
        • Mno, uz Dualshock 3, resp. Sixaxis je pohybovy ovladac, ktery Sony melo. Novy gamepad nema dotykovou obrazovku, ale touchpad, coz na gamepadu nikdo nema a poprve se objevil na PS Vite jeste pred Wii U. Kinect je velepsene PS Eye s rozpoznavanim pohybu, ktere Sony predstavila uz u PS2. Neni to s tim kopirovanim tak jednoduche, jak to podavas.
        • smejki
          Striktně vzato, Kinect je okopčený a vylepšený EyeToy.
        • Ano to je fakt... Přiznám se, že jsem Id*ot. Na tohle jsem si nevzpomněl. Jenomže dneska je taková doba, že skoro už není co vymýšlet. Dneska jsou dotykové obrazovky naprostý standart a má je téměř skoro každé malé dítě. Tak to neberu jako kopírování, protože to je opravdu všude kam se podíváš... Ale jenom mi prostě příjde divné proč sakra chce Xbox 720 Blue-Ray, když je to pouze na hry. PS3 se dá využít jako přehrávač filmů a mnoho dalšího... To mohli zůstat u těch DVD. Jako já nevím, ale příjde mi to s prominutím jako blbost...
          • smejki
            BR je de facto průmyslový standard. Používání nestandardních formátů, součástek atd atd je vždy drahé a ve výsledku problematické. XBox musí být v rámci jedné generace 100% kompatibilní. Proto musí všechny hry podporovat streaming z DVD, i když je to hloupé a nepraktické a i když už se XBoxy bez hadru léta nevyrábějí. Proto musí mít i poslední Xboxy HD-DVD, i když je to formálně mrtvý formát. Je ale krajní blbost obě tyto (a podobné) věci aplikovat i v další generaci.
  • A Brent Spiner nevidel ani jeden dil Star Treku.
  • lol

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit