Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jedine co im snad este chyba je spravit WOW TV seriu aby presvedcili americanov, ze WOW je historicka epopeja o stredoveku a nie hra co ma vybrakovat ich penazenky...
  • Jack1947
    Jsem docela i rad, ze ta WoW ,manie se mi vyhla, mnel sem pred par lety moznost (Non ofiko samozrejmne.) WOW i s datacem no a nak mi to neslo tak jsem se nato vybodl, hle vubec mi to nevadi, nevim co bych delal kdybych byl jako ty tisice lidi co to pari a expi dnem i noci, to snad neni jen hra to maji jako zivot Zaryty zastance SP samozrejmne nejsem ., obcas nakou tu mp dam to ne ze ne kdyz mne zabavi. ( dny a noci u toho travit samozrejmne nehodlam.) Hlavne , by mi vadilo to F2P coz je u hodne her ale tady si clovek bez realnejch penez skoro ani neskrtne.
  • Co je vlastně měřítkem kvality u her?.....
    • Lisi se to podle typu her:u mmo se hodnoti pve a pvp.
      u pve zalezi na minimalizaci bugu,zajimave lore,rychlejsi leveling,spousta hracu,
      ahcka,crafting,ale hlavne poradny endgame(tezke raidy se zajimavymi bossy,
      aby kazdy boss nebyl jen tank&spank,world ladder,nabirani guild,guild weby,
      nejlepe i guild towny,pridavani noveho contentu velmi rychle,...
      • Tilwaen
        Zajímavý výčet, rozhodně nesouhlasit ovšem musím u Tvého bodu s rychlejším levelováním - to možná tak pro PvP hráče, kteří chtějí mít co nejdříve max level, aby se mohli mezi sebou začít pořádně řezat. Pro mě jako pro PvE hráče je nejzábavnějším a nejvíce motivujícím prvkem hry právě samotné expení, ona cesta za maximálním levelem. Jakmile už jsem na maximu, tak co potom? Chodit raidy, dungeony, abych měla lepší výbavu? Ale na co bych ji měla, když to na PvP nepoužiju? Abych chodila další dungeony? *4* Zkrátka potom dříve či později ztratím motivaci hrát a buďto to zachrání založení altu, nebo přesun k jiné hře.

Mimochodem, nedá mi to a musím zde v souvislosti s výše napsaným zmínit nové MMO Neverwinter - tam to mají udělané suprově. Kdo chce, může použít svatyně a všelico pro to, aby mu levely letěly velmi rychle nahoru, kdo ne a je spíš takový ten konzervativní expič, tak ten to zkrátka nepoužije a content mu vydrží déle *4*
        • to levelovani zalezi na cloveku,v dnesni dobe vice lidem vyhovuje rychlejsi leveling,
          hodne tezke raidy,rychle vydavani novych contentu a soutezivost:
          http://www.wowprogress.com/
          To plati pro pve hrace,pro pvp je to zase trochu jine.
  • To je ale loztomily!
  • p.s.
    nemluve o tom, že kdo dneska leveluje postavu, tak to dela pres bot programy a on sam je afk.
  • TheGGG
    Další důkaz ubohosti této pozapomenuté firmičky
  • TheGGG
    Mluvící hydrant tam není?
  • nevite poradit nejake mmo kde je dost hráču? melo by to byt nejlepe fantasy
    • guildwars2 vole....
  • *1*To je tak když mainstream musí lichotit i v totalitních zemích .... zištná ubohost , která se tak dostala jen víc na oči .
  • Pekny uz jsem videl na netu, ale uz by mohli taky nahodit novej datadisk -_- uz je tam velka nuda raidy bych uz dal i po slepu.
    • to je pravda,cekla bych ze uz daji siege of ogrimmar,
      hc Tot s takovym gearem uz neni tak tezky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit