Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdar... hele taky nemám k dispozici žádnou trade ship... Zjistil jsi nějak kde je problém..? protože já mám volnejch asi 11lodí všeho typu ale stále mi to nejde nastavit, protože žádný lodě v tom nastavení vidět nejsou...
  • Lawliet
    Mm zlobí to tu někomu při pokusu hrát to online?? Připojování mi to posledních pár dní u někoho háže chybku něco jako "nebylo možné se připojit ke hráči xxxxx"
  • Musim zmenit nazor. Cim dele to hraji,tim lepsi to je. Na tenhle dil nema ani muj drivejsi oblibenec Anno 1404. Tohle je tezsi,komplexnejsi,zabavnejsi.
    I kdyz lepsi je slabe slovo. Je to naprosto skvele. Pro me rozhodne 10/10.
  • Ja mam na Crysis nejaky takyto oblb. Myslim, ze obmedzenie je na 5 strojov. (steam)
  • Masa-san
    No jak říkám, něměl jsem žádné vážněnjší trable. A pokud neumím tak si to někde najdu né ?.. Samozřejmě mohli tam dát tutoriál, ale opravdu není třeba. Na netu jsou i takové detaily jako plány na co nejefektivnější půdorysy měst a průmyslových / zemědělských / energetických seskupení. Jsou k nalezení videa s městy o 1000 - 10 000 obyvatelích (já mám něco okolo 8-9 tuším ?) Videa o tom jak udělat zásobovací trasy ... atd atd atd atd je toho opravdu tak mnoho že se to snad ani nedá nenajít. *3*
  • Hra vyzera zaujimavo, ale co som pocul ze aku ochranu to ma... hry si kupujem, dokonca som zniesol aj ochranu Assassins Creed 2(kde ju potom patchom odstranili), ale co sem dali... vraj staci ked si zmenite jednu suciastku v pc a ono to berie ako keby ste mali uplne iny pc. a hru mozte instalovat max na 3 pc. toto je uz na mna silna ochrana.
    P.S.: Hry na steame maju tiez tieto ochrany ako ich krabicove verzie? Alebo len steamworks?
  • Automaticky, stejně jako v 1404....
  • Jsi ho nepochopil.... on to myslel tak, že mezi Oblivionem a Skyrimem taky není velký rozdíl a přitom tam ta 10 byla. A dle jeho slov je Troll on sám ;-).

Já osobně si myslim, že honba za číslama je kravina. V současném nastavení x/10 si Skyrim 10/10 zasloužil a tahle hra si zasloužila 8/10. Mnohem lepší by ale bylo, kdyby se porovnávala kvalita hry x/10 (pak bych Skyrimu dal tak 6/10) a dále komplexita, kde by si Skyrim zasloužil třeba číslo 30. Tato hra by pak mohlo mít třeba 10/10 při čísle 9.
  • V caesarovi chtěli na začátku 1 druh základní stravy a mohl sis vybrat, co budeš pěstovat. Po čase chtěli 2 druhy jídla a opět jsi si mohl vybrat, co budeš pěstovat (stejně tak to bylo i s ostatním zbožím). Navíc jsi musel řešit problém zvaný nezaměstnanost nebo nedostatek pracovních sil. v ANNO si postavíš továrnu na opuštěném ostrově a stejně ti jede naplno. v Caesarovi nebo Pharaovi jsi nesměl stavět pracovní budovy daleko os bydlišť, jinak ti tam nikdo nepracoval a taky jsi musel mít dostatečnou populaci na to, aby jsi měl dost pracovních sil. Protože pokud bylo málo pracantů, klesala i produkce.
  • ty jsi ale zasr.nej kret.n, vid
  • a kdyz amte obchodni cestu vykladaj lode autoamticky naklad nebo to musite jako u 1404 delat ručne?
  • stoupeek
    Díkec. Asi to budu jeste parkrát rozjíždět znova, ale nevzdám to.:)
  • Jenže na konzolích abys pohledal opravdu náročnou a těžkou hru, zatímco na PC jich díky menším studiím vychází celkem dost.
  • Jsem an tom podobne,ale nektere hry si proste ujit nenecham. Serie Anno patri k mym oblibenym jiz od prvni hry pred 10? lety. nektere dily byly o nicem,jine byly skvele.
  • Jenom bych uvedl na pravou miru-tutorial ve forme napovedy ve hre je i v nekonecne hre. Jenze EVE(nebo jak se to jmenuje) ti napise jen kratkou zpravu a pokud ji nerozkliknes,tak se k ni nedostanes.
  • Jaky zase trolling? Jediny trolling post je ten tvuj.
    To je hruza,clovek uz aby se bal vyslovit nejaky nazor. Kazdy si to vztahne na to,co se mu zrovna hodi...
  • To chce patch.V základní verzy byli přesně tyhle problémy co popisuješ.S patchem už vše funguje.
  • Masa-san
    J to je smutné .... Aby si víc nahrabali, dusí tím hráče (X Bazarový prodej, X reinstalace widlý a X výměna HW nemožné/stížené), ale ono se jim to jednou vrátí a praští je to přes pracky *16*
  • Masa-san
    Tohle je první Anno co jsem kdy hrál a je pravda, že jsem zezačátku trochu tápal, ale stejně nikdy nehraji tutoriály a vše zkouším metodou pokus - omyl a citem z hraní jiných her.
    ale po par hodinách hrani jsem se dotoho bez problému dostal. Tutorial ve hře není snad ani třeba nebot 1) I-net je plný stovek videí a návodů snad na úplně cokoliv v téhle hře 2) Při hraní "nekonečné hry" mě tam pořád vyskakuje "archa AI" a sděluje co se kde děje a co mi chybí a co měl bych postavit.
  • dalsi trolling ohladom 1. tvojej vety (oblivion -> skyrim) :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit