Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim o cem mluvis. Obyvatele chteji vzdy od kazdeho jidla trochu. Tedy chleb i maso. A dalsi druhy jidla. Neco ti asi uniklo
  • Á, další hra co nebudu kvuli pitomé ochraně hrát, jen tak dál soudruzi. Dobře to děláte, no pirátit kvůli vám nezačnu, tak doufám, že si jednoho pěkného dne vytáhnou frantici z Ubisoftu hlavu ze sedínky.
  • viacej mi rezala grafika z anno 1404,bola taka farebnejsia krajsia,tu je vsetko take sede blede malo farebne a radsej mam z minulosti umenie ako budovy z buducnosti ktora sa jedna druhej podoba ako vajce vajcu :P
  • Anno 2070 je vicemene to stejne v novejsi grafice. Jestli te nebavilo 1701, tak 2070 ani nezkousej :)
  • na hru si s chutí počkám jak bude okolo 5ti stovky jdu do ní :)
  • hra je to dobrá, je to naprosto stejné jak její předchůdce, naprosto, jen s jinou grafikou :D
  • Ja si minuly rok na zkousku koupil anno 1701 a priznavam, ze me to moc nebavilo. Byl to nejaky slabsi dil serie? Je nejaka sance, ze me tento dil bude bavit? Ekologicke tema a zadne valceni a zabijeni, to mi pripada sympaticke.
  • Masa-san
    Ja si naopak myslím, že jakmile se pochopí herní mechanizmy , tahle hra je celkem v pohodě. (aspon nekonečná hra)
    Hlavní rozdíl oproti jiným, je snad v tom, že nejde o to postavit největší město a honem všechny budovy , ale menší město a to rozmazlovat a postupně vylepšovat a přestavovat.
    Vydělal jsem tam přes jeden milion a pořád jsem byl ziskový pak se mi odemkla budova a prostě jsem většinu města zboural, protože budova se mi nikam nevešla a zároveň její stavba trvala neuvěřitelné dlouho a vzala ohromné množství surovin, ale díky naspořenému milionu jsem rekonstrukci přečkal v celkem bez stresu, jen abych postavil ještě promyšlenější město s výkonnější ekonomikou.
    (Stavitelskou str jsem nehrál snad od doby sim city nebo jak se to jmenovalo)
  • Masa-san
    Smutné že i když si hru pořídil legálně, hrozilo mu, že bude muset hrát s crackem či vůbec.
  • Masa-san
    Opravdu dobrá hra a strašně návyková. Koupě se vyplatí.
    Po mnoha hodinovém hraní jsem došel odemknutí všeho v jedné frakci (Eko) ,zajištění soběstačného ekonomického systému, zásob, surovin, meziproduktů a několikáté restrukturalizaci městských obvodů a v průběhu toho se mi zpřístupnila další frakce s dalšími budovami a možností stavět pod mořem, jen abych zjistil, že se mi odemkne ještě další frakce která pojímá produkci už ne až tak ekologicky a samozřejmě s dalším kvantem budov a potřeb apod. Zároveň však nelze uživit všechny frakce v podobě velkoměst, protože prostor a suroviny jsou omezeny čímž se podtrhuje realističnost ekonomiky.
    Co je důležité, po celou dobu mě to neustálé bavilo *4*
  • Tropico, pokud vím, žádný díl z budoucnosti ještě nevydalo... Nebo jo?
  • smejki
    mně je teda jedno, jestli to myslíš vážně, nebo se snažíš vytvořit další vlákno, kde rozporuješ vlastní slova, jen aby vznikl zbytečný balast, ale... pokud chceš jednoduché budovatelské "strategie", musíš šáhnout po budovatelských sandboxech jako je třeba Tropico. Hraje se to dlouho, s prstem v nose, dobře to vypadá a nemusíš věčně trpět dojmem, že jen snažíš doplňovat vodu do systému složité kaskády 1500 vzájemně závislých nádrží, z nichž kontinuálně odtéká voda. Naopak si můžeš většinu času hrát s tisícem pro úspěšnou hru nevýznamných konin.
  • A to myslíš Carrier Command, nebo Command and Conquer?
  • Skvělá hra a strašný žrout času :)
  • Oh, ano. Zapomněl jsem na jeho název, jinak jsem jej chtěl uvést. Ale skutečně mi každý díl hry ANNO připadá podprůměrný strategiím od sierry. (btw: sierra je pro mě jedno z nejlepšíh studií vůbec - strategie homeworld, caesar, pharaoh a další na které velice rád vzpomínám)
  • PreidaQ
    Caesar byl dobrý, ale vždy u mě stál ve stínu ještě lepšího Pharaoha. *3*
  • PreidaQ
    Ale tu obtížnost můžu potvrdit. Častokrát se stane, že člověk v téhle hře prostě "zaspí na vavřínech", říká si, že má dost peněz a že je to v pohodě, nic dál už nemusí rozšiřovat, a najednou je ve velkém mínusu, ze kterého se docela obtížně vyhrabává. *4*
  • Mě na hře, jako na ostatních sériích ANNO zklamal právě ekonomický mechanismus. Můžete lidem dát chléb, hovězí, vepřové, ale oni chtějí jenom maso. Zlatý Caesar :)
  • PreidaQ
    No, ony tyhle hry se dají většinou roztřídit tak, že někoho prostě tenhle typ baví a někoho ne. Většina "obyčejných" lidí se nedokáže přenést přes to, že celé hodiny prostě jen stavíš, přesouváš zboží, plníš tužby svých obyvatel, hlídáš si finance, opět stavíš, kocháš se tím, co jsi postavil a stavíš ještě více.
    Já sám při takovéhle hře prostě nepřemýšlím nad tím, jestli mě vyloženě baví nebo ne, ale prostě se do ní dokážu natolik ponořit, řešit neustálé problémy a něco zlepšovat, a v tom tkví kouzlo takovýhlech her. *7*
  • No, v tom případě se budu muset vrátit ke Skyrimu, to nikdy neomrzí... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit