Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    Ale že to je poměrně obtížná hra, tak to je pravda... *3*
  • No počkej, to jsem přece nikde nepsal, nebo snad jo? Já si daleko radši zahraju obchodně-budovatelskou, než rubačku... Právě se mi líbí ten koncept, že to není o stavění armády a mlácení se, a zároveň je to z budoucnosti.
  • PreidaQ
    Pokud víš, že tyhle obchodně-budovatelské strategie nejsou pro tebe, tak tě s touhle hrou zřejmě bavit nezačnou. *7*
  • smejki
    3rd-party DRM: Solidshield Tages SAS
    3 machine activation limit

no, nekupuju, i když mě ta hra velmi zajímá
  • No pokud jsem to správně pochopil, tak číslo v názvu hry se vždy rovná přibližné dataci období, ve kterém se hra odehrává... Tahle konkrétní hra mě zaujala, že má prostředí v budoucnosti (historické strategie mě až tak moc neberou) a zároveň že to není intergalaktická rubačka, jak to obvykle s těmihle sci-fi strategiemi bývá.

Já bych si tu hru snad i zahrál, ale pokud je pravda ta poměrně vysoká obtížnost, kterou zmiňuje recenzent, tak to by mě asi odradilo... Já se nerad hrami frustruju. *4*
  • Táto hra má úplne úžasnú DRM, sorry za link na konkurenciu, ale toto proste stojí za to:
    http://www.zing.cz/novinky/9406/drm-ochrana-ubisoftu-hlida-hardware
  • Pokud jsi nehral tak doporucuji i Anno 1701 a Anno 1404, druhá jmenovaná stale v parádní grafice.
  • PreidaQ
    Pro mě při hraní kampaně ze začátku dost nudné, ale s posledním aktem se to pořádně rozjelo a nakonec se z toho vyklubala výborná hra. I když stále dost podobné předešlým dílům, tak to má velice originální a neotřelé prostředí a hraje se to parádně. *3*
  • nevite kdy vyjde command and karier?
  • Vypadá to zajímavě... Jinak recenzi chválím, na současné poměry velmi dobrá!
  • Lawliet
    čekal jsem od ní víc, ale hra nijak výrazně nezklamala a dá se hrát stejně dobře jako její předchůdci :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit