Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na hru si s chutí počkám jak bude okolo 5ti stovky jdu do ní :)
  • hra je to dobrá, je to naprosto stejné jak její předchůdce, naprosto, jen s jinou grafikou :D
  • Ja si minuly rok na zkousku koupil anno 1701 a priznavam, ze me to moc nebavilo. Byl to nejaky slabsi dil serie? Je nejaka sance, ze me tento dil bude bavit? Ekologicke tema a zadne valceni a zabijeni, to mi pripada sympaticke.
    • Anno 2070 je vicemene to stejne v novejsi grafice. Jestli te nebavilo 1701, tak 2070 ani nezkousej :)
  • Masa-san
    Opravdu dobrá hra a strašně návyková. Koupě se vyplatí.
    Po mnoha hodinovém hraní jsem došel odemknutí všeho v jedné frakci (Eko) ,zajištění soběstačného ekonomického systému, zásob, surovin, meziproduktů a několikáté restrukturalizaci městských obvodů a v průběhu toho se mi zpřístupnila další frakce s dalšími budovami a možností stavět pod mořem, jen abych zjistil, že se mi odemkne ještě další frakce která pojímá produkci už ne až tak ekologicky a samozřejmě s dalším kvantem budov a potřeb apod. Zároveň však nelze uživit všechny frakce v podobě velkoměst, protože prostor a suroviny jsou omezeny čímž se podtrhuje realističnost ekonomiky.
    Co je důležité, po celou dobu mě to neustálé bavilo *4*
  • Skvělá hra a strašný žrout času :)
  • Mě na hře, jako na ostatních sériích ANNO zklamal právě ekonomický mechanismus. Můžete lidem dát chléb, hovězí, vepřové, ale oni chtějí jenom maso. Zlatý Caesar :)
    • Nevim o cem mluvis. Obyvatele chteji vzdy od kazdeho jidla trochu. Tedy chleb i maso. A dalsi druhy jidla. Neco ti asi uniklo
      • V caesarovi chtěli na začátku 1 druh základní stravy a mohl sis vybrat, co budeš pěstovat. Po čase chtěli 2 druhy jídla a opět jsi si mohl vybrat, co budeš pěstovat (stejně tak to bylo i s ostatním zbožím). Navíc jsi musel řešit problém zvaný nezaměstnanost nebo nedostatek pracovních sil. v ANNO si postavíš továrnu na opuštěném ostrově a stejně ti jede naplno. v Caesarovi nebo Pharaovi jsi nesměl stavět pracovní budovy daleko os bydlišť, jinak ti tam nikdo nepracoval a taky jsi musel mít dostatečnou populaci na to, aby jsi měl dost pracovních sil. Protože pokud bylo málo pracantů, klesala i produkce.
    • PreidaQ
      Caesar byl dobrý, ale vždy u mě stál ve stínu ještě lepšího Pharaoha. *3*
      • Oh, ano. Zapomněl jsem na jeho název, jinak jsem jej chtěl uvést. Ale skutečně mi každý díl hry ANNO připadá podprůměrný strategiím od sierry. (btw: sierra je pro mě jedno z nejlepšíh studií vůbec - strategie homeworld, caesar, pharaoh a další na které velice rád vzpomínám)
  • smejki
    3rd-party DRM: Solidshield Tages SAS
    3 machine activation limit

no, nekupuju, i když mě ta hra velmi zajímá
  • Táto hra má úplne úžasnú DRM, sorry za link na konkurenciu, ale toto proste stojí za to:
    http://www.zing.cz/novinky/9406/drm-ochrana-ubisoftu-hlida-hardware
    • Masa-san
      Smutné že i když si hru pořídil legálně, hrozilo mu, že bude muset hrát s crackem či vůbec.
  • PreidaQ
    Pro mě při hraní kampaně ze začátku dost nudné, ale s posledním aktem se to pořádně rozjelo a nakonec se z toho vyklubala výborná hra. I když stále dost podobné předešlým dílům, tak to má velice originální a neotřelé prostředí a hraje se to parádně. *3*
  • nevite kdy vyjde command and karier?
    • A to myslíš Carrier Command, nebo Command and Conquer?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit