Apex Legends – recenze nastupujícího krále battle royale
-
Číselné hodnocení buď zrušte, jak ste sami po vzoru zahraničí uvažovali, anebo si dávejte trošku pozor jakou sumu tam napálíte. Tohle fakt není legendární věc na 10/10.
Hru jsem zkusil protože o tom každej mluvil že to viděl na Twitchy a tamhle, tak sem se nechal ukecat kámošem. Tudíž marketing zaplatit si největší streamery vyšel opravdu dokonale.
Hra není špatná, hlavně síťový kód chválím do nebes (oproti takovýmu PUBG kde se mi nechce pořád věřit že to není experiment co hráči snesou). Nápady na "chytrej" inventář a využítí pingování je taky ku prospěchu plynulosti. Problém je druhá věc pro mě, mapa a stylizace grafiky kdy doslova smíchali nový Black Ops s Fortnite a k tomu ještě Borderlands dokupy. To fakt není co mě láká... :/
Navíc jak si hra povede po opadnutí hypu a zavedení placenýho dodatečnýho obsahu sem zvědavej.
-
-
placenyho dotatecnyho obsahu? maximalne tak skiny nebo battle pass
-
Hlavně je silně nekonzistentní, jednou dostne pokračování, které po všech stránkách vylepšuje původní hru, méně než ta původní hra a jindy se zase reskinům bez inovace dává stejně nebo i víc. Pak je tu pár failů, kdy se někdo jen blbě vyspal, vystřelil od boku nějaké číslo a svět se točí dál (Např. Transport Fever), nebo neodpovídá textu recenze. Fakt asi lepší zrušit. Navíc je tu i problematika stavu hry během vydání a třeba 1-2 roky po něm, kdy ta recenze často vůbec není aktuální (Stellaris, Cities Skyline, X Rebirth, Transport Fever). Asi je nesmysl, chtít měnit každou recenzi, ale u některých, které se výrazně proměnily, by to možná chtělo. Když vidím, jaké články tu poslední dobou vycházejí, tak klidně můžete radši napnout síly tam, případně do recenzí her, které tu nemají ani kartu.
-
-
Ty voe 10 tady si někdo zapřeháněl. Je tam spousta věcí k zlepšování.
-
vlastnim Titanfall1, Titanfall2, a koukam na hodnoceni a vy tam musite mit asi neco v nosu nebo u nosu. Hra je to zajimava, ale ma tolik chyb, technickych chyb, a je obrata o obsah ktery tam vyslovene chybi ze dat tomuhle 10 z 10 muze asi je 14 rocne dite. Jako opravdu... kazdou blbost co ma az jeden mod, prehistorickou grafiku a uplne obmezene moznosti nazyvat skvostem za 10/10 je vlastne zesmesnovani games.cz
-
Ja jen doufam ze Adam ted sleduje diskuzi s popcornem v ruce a usmevem na tvari xD
-
nič v zlom, mne sa páči, ako sa vie adam nadchnúť pre hru, ale na niektorých recenziách je to potom vo finále vidieť. takže reálne pre bežného smrteľníka to bude medzi 8/10. pre mňa 10/10, nakoľko to nadšenie pre mnoho hier zdieľam rovnako.
vďaka za recenziu, zrejme prvý battle royale, ktorý sa odhodlám vyskúšať (tento žáner ma absolútne neoslovuje podobne, ako celkovo online hranie)
-
Adame, souhlas s recenzi, nicmeeene je tam par drobnosti.
> Titanfall bez Titánů? Bez Pilotů? Bez běhání po zdech a dvojitých skoků? Cože co? Jenže tvůrci moc dobře věděli, co dělají. - No, autori to zas tak dobre nevedeli, protoze do hry Titany puvodne pridali a az hraci jim rekli, ze to tam nema co delat.
> Hra je totiž natolik dobrá, že žádnou kampaň nepotřebuje. - To taky neni uplne pravda vzhledem k tomu, ze meli partnership s Ninjou, Shroudem a DrDisrespectem, kteri sami o sobe udelaj 300k vieweru na twitchi. Je to jen jina forma propagace.
-
Tak jsem to vecer zkusil...(jediny BR pred tim jsem hral jen pubg mobile;) ... ma to pekny audio a... to ja asi vsechno... porad je to BR... 10 minut sbirate veci, pak vas nekdo sejme... skoda, chtel jsem nejakou zajimavou scifi strilecku... az me to zase popadne, zapnu destiny2...troll😁 4/10 za audio...
-
Kdyby tam ta desítka nebyla a text zůstal nezměněn, určitě byste tolik neprskali... vidíte něco, s čím vy sami osobně nesouhlasíte a už aby se tahaly kýble s vodou ze studny, tvořila se lajna a aktivně hasila hospodářova stodola :D
-
Absolutní souhlas, je to řežba. Pohyb je naprosto neuvěřitelný, svižný plus odladěný free running. Classy jsou super a těším se na přídavky, mapa je mnoo... řekněme zatím jedna uměle působící aréna, ale hrát se na ní dá dobře jak na dálku tak na blízko. Hluchá místa skoro nejsou, systém chytrého inventáře je úleva. Zbraně jedna báseň, síťový kód odladěn, grafika nádherná. Je to těžká závislost.
-
Hodnocení cajk. Žilky BR haterů trochu popraskají a pěkně si tu popláčou, nicméně to nezmění fakt, že tahle hra si tu desítku v momentálním stavu naprosto zaslouží.