Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DavRed
    Nevím co to je, ale vypadá to hrozně *1* ještě hůř než Skyrim *1*
  • Tohle by se mělo dostat do rukou Nerdovi. Bylo by hezké vidět na jaké místo v žebříčku největších sra.ček by to zřadil...
    • vasekveselej
      Angry video game... ?
      • Ten ale moderni hry nedela, navic ted pracuje na AVGN filmu. To bych to spis dal do rukou Angry Joeovi, i kdyz mi uz i jeho fory posledni dobou pripadaji docela ohrane. Jak je mozne ze lidi jako Doug Walker, Linkara, nebo Spoony dokazi udrzet vysokou kvalitu i po nekolika letech?
  • A ja to omylem cetl jako "ArcaniA: Fail of Setarrif"
    A pak jsem si uvedomil ze jsem to vlastne mozna precetl spravneji, nez to je ve skutecnosti napsane... Mozna by tam mohlo byt i Epic Fail of Setarrif
  • Adam_M
    Taková skvělá hra to bývala…achh jo kde jsou ty doby kdy hry za něco stáli.
    • zipp
      No kvalitných her je dost, ale hledám je ted spis než mezi AAA tituly na steamu v kategorii nezávyslé.
      • I v AAA najdeš kvalitku... ale musíš se pořádně prohrabat.

Letos mě napadá:
        Batman: Akrham City
        Dark Souls
        Infamous 2
        The Legend of Zelda: Skyward Sword
        Catherine

A určitě spousta dalších... ale ani já nemám dokonalou pamět...
        • No vidis ... Katusku jsem jeste nevyzkousel. Musim ji pridat na uz ted neuveritelne dlouhy seznam her ktere bych si rad zahral.
          • Takový seznam tu má určitě každý...

A ony ty hry pořád jen přibývají.
            • Zvlast kdyz ja na nej pridavam vetsinou hry s herni dobou 40 hodin+ a tech bohuzel ve svych dnech volna moc nedohraju.
      • zipp
        *nezávislé...
  • Leonidasss
    Tohle bych po Arcanii nechtěl ani zadarmo.
  • Jinak hra je to vskutku tuze špatná a jedná se o bezkonkurenčně nejhorší hru ze "světa gothicu" ,i ten tuze zabugovaný indický datadisk gothic 3 forsaken gods byl v porovnání s tímto odpadem parádní hrou.Hra rozhodně není rpg,první arcania byla spíše jakási akční adventura,tento datadisk je na tom obdobně akorát musíte ještě vyhodit to slovo adventura-jedná se o primitivní akční klikačku kde jdete z bodu A do bodu B a přitom zuřivě mačkáte levé tlačitko myši aby jste si po chvíly uvědomily jak moc vás tato činnost nebaví a začali levely jednoduše probíhat a soubojům se tak uplně vyhýbat...
  • Kde udělali soudruzi z NDR chybu? *1*
  • Bych chtěl poopravit název této recenzi,ta hra již (bohudík) slovo gothic v názvu neobsahuje,je to prostě jen Arcania:fall of setarrif.Značka gothic se před nedávnem vrátila zpět do vlastnictví svým původním vývojářům Phirana bites...
    • Eště štěstí, že tak. Už bych se nedokázal dívat, jak Jowood znásilňuje značku Gothic do zadku. *10*
      • Kr.Pa
        Stačí už jen to že EA znásilnuje CaC a Codemasters Operaci Flashpoint
      • To by ma celkom zaujímalo, či si bude teraz Piranha snažiť značky Gothic a Risen prepojiť do jedného sveta alebo ich nechá oddelené, prípadne Risen v prospech Gothicu zareže *7*
    • sleepless
      Máte samozřejmě pravdu, je to upraveno. A díky!
  • RavenHolm
    Jowoodu opravdu přeji krach, za to jak naložil se značkou Gothic. Piranha Bytes má zpět práva na Gothic a tak doufám, že nás po Risen 2, mile překvapí.
    • NO já bych nechal jít Gothic k ledu... Piranha bytes jednou prohlásili že by si rádi střihli jinou hru než fantasy. Snad nějakou Verneovku a já jim to docela přeji :-)
      • RavenHolm
        Jop, to jsem taky někde četl. Steampunk od Piranha Bytes? Mňam.
        • tak to ovšem vůbec nezní špatně :)
    • Asharak
      a taky za to, jak tlačili na Gothic 3,protože kdyby nechali vývojářům čas, byl by opravdů úspěšný. Na druhou stranu, když by jste dělali v Pirahně game designéra, a všimli jste si jak JooDřevo ***** v hráčema určitě by jste dostali chuť nudělat něco velkolepého. Teď když se JooDřevo pohřbil snad budou mít ještě větší úspěchy *4*
      • RavenHolm
        Souhlasím. Stačí se podívat jak vypadá Gothic 3 dnes. Gothic 3 s 1.74 Community patchem, 4.2 Quest packem a 2.3 Content modem je neuvěřitelná hra a nějak takto mohl býval vypadat v den vydání, kdyby Jowood tolik nespěchal.
        • Vidis ... kvuli vsem tem problemum jsem na Gothic 3 zanevrel. Ty patche ktere vyjmenovavas zni dbre. Docela mne to lakalo hru zkusit, ale bohuzel jsem s hruzou zjistil ze na svem starem PC to asi bez cukani nerozjedu ... Sigh.
          • Asharak
            Jo taky teď na ty patche čumím *8* já věděl jen o Community patchi (ale ne že bych si s ním už zahrál ale jak slyším o těch dvou, tak vím že je čas opustit Skyrim a projít Gothic 3, třeba konečně celý! díky :)
            • RavenHolm
              Určitě zkus. Krapánek odladěnejší engine (ale úplně zachránit nešel), vylepšená grafika, questy, které zaplňují prázdá místa (většina z nich lepší než v originále), spousty nových armorů, štítu, zbraní, vybalanovaný skilltree, reskinované potvory aby vypadali jako v G1 a 2, drobnosti jako, že když naběhnu v brnění rebelů mezi orky, tak dostanu po tlamě a spousty dalších věcí. Dokonce je tam možnost zapnout "Následky", které se starají o to, že když někomu pomůžu, tak se to někomu jinému nemusí líbit a je naštvaný.

A zde a zde je malý teaser, jak to vypadalo na mém PC:)
            • Jak rikam, taky bych do toho sel, ale moje nejsilnejsi herni sestava je 5 let stary notas s dvoujadrovym turionem 1.9GHZ, nejakymi tusim 2GB ram a 256MB dedikovanou grafickou kartou. A to bohuzel nic nevytrhne, a mam obavu ze ten Gothich 3 uz tuplem ne. Navic to je notas s Vistou, takze nez se stvat s tim, ze budu 2 dny optimalizovat abych to vubec spustil diky OS, to opravdu ne. Hmm ... ze bych zkusil na pracovni MacBook nahrat bootcamp Win7?
    • Jowood uz krachl, proto ten Fail of Shitarif trval tak dlouho, alespon tak jsem cetl.
      • RavenHolm
        Však ano, zkrachoval a já jim to přeji:) Ale je pravda, že moje formulace té věty je na hraně.
  • No, smůla jak to dopadlo s Gothicem... naštěstí se blíží Risen 2 a na celou Arcanii můžeme zapomenout.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit