Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dodatok este nez pojdem spat:
    -hra je znama tym ze moze trhat na NIEKTORYCH pocitacoch bez ohladu na ich vykon - tento problem nebol v deme, tyka sa to IBA plnej hry. Vam to moze alebo nemusi ist dobre a nastavenia moc nepomozu(pokial ide o tento problem). Ako uviedol autor recenze, vysiel hotfix ktory udajne moze pridat az 60(!)fps na niektorych zostavach(podla odoziev na nete).

Dalej ku hre:
    -teraz riesim hrad na druhom ostrove, zacina sa to trocha(asi) zlepsovat(aspon na uroven poslednych dielov ktore tiez inak neboli bohvieco), ale mozno som si len ja zvykol na blbe dialogy... ;) Nicmene hra je urcite viac limitovana, napr. v lese ktory som prave navstivil mate niekolko ciest(takova jednoduchsia pavucina) a nemozete uplne vsade volne pohybovat - teda od stromu k stromu. Par kratkych zakuti tam mozno je ale to je vse, pretoze ostatok su kopcovite blokady ktore nemozete preliezt alebo preskocit. V podstate budete behat po vyznacenych cestach(divne prvy tutorial ostrov bol na tom lepsie, snad sa to vrati).
    Grafika je fakt dost fantasy, pekne skalnate vrchy(ktore bohuzial nemozete preliezt ;)) alebo zamok na skale spajany mostom nad priepastou atd.. v tomto je hra fakt dobra. Az my je luto toho potencialu pre tuto hru.

Zajtra budem pokracovat v hrani, stale dufam......
  • Moc RPG jsem nehrál, naposledy Two Worlds a ta hra mě pohltila. Moc se těším na Two Worlds II (asi leden 2011). Gothic 4 jsem rozehrál a dokonalé je stmívání a rozednívání a sním hra se stíny... Jinak nechápu jak to že plno lidí píše o náročnosti. Já mám 4 roky starou grafárnu GTX 8800 OC2 a je to plynulé krásně bez sebemenšího trhání. Jinak u tohoto Gothicu 4 to chce asi nějaké záplaty bo se mi stalo že zastřeleného jelena jsem po druhé spatřil metr nad hlavou... *4*
    • o náročnosti nebyla moc řeč, hra běží krásně, ale jedincum jako mě, se hra hrozně trhá i na nejnižší detaily i rozlišení
      AMD 64X2 6000+ 4GB ram a GF GTX460 1GB
  • Taky jsem to dohral a jsem zklamanej.Tohle neni Gothic,ale hruza co pustil nekdo z nouze jinak to nemuzu pochopit.Proste hruza.
  • osobně jsme začal na gotihcu 2 kterým jsme byl fascinován (dohral jsme ho pak jeste ejdnou s datadiskem) a strašně mě bavil.pak jsme si dal jedničku taky vpohodě i když dvojka mě přišla lepší, pak trojka se ještě dala a datač sem nainstaloval zapl odinstaloval. Risen se mě libilo i když neco tomu chybělo. a gothic 4 ? ani do piratske verze se me po demu nechce jit :/ . všichni se snaži udělat nej grafiku a vše všemožně zjednodušovat. Osobně bych bral gothic 4 v podobě dalšího ostrovu ve stylu gothic 2 než to co nabízejí teďka. I might and magic 7 se mě libí víc a baví mě vic i když jsem ji hrál už parkrát něž kdejaká "nová" hra.
    • Jako kdybych to psal já.. *1*
  • Grafika je super, hram to na ful detailoch, iba tiene nemam full, lebo klesnu rapidne frames.
    Mam ale problem s hrou samotnou. Niektore scroly, ked su na sebe, tak sa da vziat iba jeden. Ten druhy sa vobec nevykresli, a takto nemozem robit dolezity quest. Tak isto obcas zmizne predmet pod texturu, ma tam byt (aspon ludia na forach vravia ze tam je) ja tam nemam nic. Nevsiel k tomu daky patch co taketo kixy fixuje?
  • Lidi kdo už to hrajete ten Gothic 4. Musí se tam chodit spát (v Risenu se snad chodí) nebo se může lítat nonstop venku vlastně bez ztráty čehokoliv?
  • Vytvořil jsem slideshow ze 134 obrázků podél celé hry. Celkově jsem jich típnul asi 500. Dohráno na úrovni 30 a celkovým počtem bodů zkušenosti 385658 (kdo dá víc? :-). Ze 4 dlouhodobých sbíracích úkolů jsem kompletních 30 nasbíral jen u úlomků runového kamene (odměna: Runa ledové moci). Prezentačka s hudbou zde (50 MB). Myslím, že se povedla. Nashle u Two Towers II! :-)
    http://www.edisk.cz/stahni/08001/Arcania136.exe_49.5MB.html
  • cs dáte někdo seriové čislo prosím právě se m si ji stáhl a nvm jak ký je to seriové čislo
    • A prispet litra na ucet bys nechtel? *2*
  • Ahojky, nevím právě jsem to dohrál a je to v celku "dobrý!! až na ty bugy to je hrůza! nevím ja k vám ale hrozně mě rozčilil teleport jen v levelu a dál ani krok.pořad běhat celou mapu, to je blbost . jinak mě to bavilo tak že v celku fajn.
  • Jak uz bylo mockrat receno, tohle opravdu neni Gothic. To slovo v nazvu vubec nemelo figurovat. Zjednoduseny (cti spraseny) RPG system, kde se vlastnosti postavy nevyvyji a bylinkareni vpodstate postrada smysl. System teleportu vytvarela nejakej degen. Ale uplne nejlepsi jsou stromy v bazinach - fsechny se hybou stejne a kdyz u nich stojite, mate pocit, ze se zachvili vyvrati z korenu. Souboje, ve kterych se prakticky neni potreba kryt OMFG. Vyrobeno pro stupidni, liny americany
    Zlatej Risen - to je podle me nastupce Gothicu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit