-
Tomu říkám dedukce, bravo! *6*
-
este sis nezasukal vid ? no jo no, to boli....
-
DAFUQ? :D Welcome to teh interwebz :D:D:D
-
už s tou ptákovinou dejte pokoj je to každej den. Všichni vědí že hry od blizardu stojej za velký hov*o že vzhled postav budě opět rádoby cool drsnej ale přitom neuvěřitelně smešnej a příběh a univerzum bude k pláči
-
buď nemáš vkus a jsi divnej, protože to video je skvělé a líbí se většině lidí, nebo jsi blbej troll jako já :)
-
takže "blbce"...takhle se tituluj doma kamaráde, ve slušné společnosti to není zvykem
-
to nebylo hezky
-
Fap fap fap *1*
-
*14* *14* *14* *14*
-
:D
-
sodak: to je dobře, že se sprosté děti jako ty normálně nezapojují. Evidentně nechápeš, jak jsem to myslel, ale to je tvá věc. Tohle by mě teda nenalákalo a rozhodně to není první tv spot co jsem viděl a rozhodně nejsem studentík co si to nemůže koupit, naopak už je předobjednáno.
-
Tim nechtějí nic říct sakra tohle neni trailer, ale normál rekrama co běží v americkejch televizích.
Kdo by vod reklami čekal, to samý co od traileru, asi čeká marně. -
nejakej pitomej studentik,. co na to nema prachy ? Lol.
-
ted jen otazka, proc se rozhodli neukazat ani jeden gameplay zaber :D
-
2 mibox
normalne se nezapojuji do takovychto diskuzi, ale ted to ric musim. Miboxi, ty jsi blbec ! :-) A to prosim nejsem zadny hardcore fanousek Diabla ..... -
Na SC2 mě TV spoty uchvátili víc, ale i tak se těšim :)
-
udelat film tak je to uplna pecka ale to ty blbce nenapadne
-
4 pc and mac ... w.e , každopádně spot jako takový docela slabota, záběry jednotlivě docela dobré ale jako celek to vůbec nepasuje, co tím chtěl jako autor říct ?