Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Takže ta spadlá hvězda je nějaké temnomagické svinstvo, které vrátí Diabla zpět do Sanctuary (pravděpodobně). Ví se něco o jeho bráškách? Ti jsou taky kaput z dvojky, ne?
  • já se tak nejmejuji
  • ..lol..
  • Tak ešte raz :
    "Aj ja som používal s monkom štít. Pretože (=totiž) som mal 20+dps zbraň a pri použití akejkoľvek offhand zbrane bolo výsledné dps nižšie."

Mne z tej vety vychádza to, že konštatujem, prečo by niekto mohol využiť pre mnícha 1h zbraň + štít. Ak niekde vidíš nejaký náznak údivu, tak to bude tvoje podvedomie, ktoré ti hovorí, že sa nutne musíš prezentovať v každej diskusii o d3 na tomto serveri.
    *15* *15*
  • SC 2 je taky klon WOW ne ?

jinak nedivím se.. jsou lidi co řeknou že Dragon Age 2 je klon WOW, protže tam war má whirlwind .. .
  • Jestli jsem to dobre pochopil tak novej soul stone padnul jako meteorit z nebe takze nekoncime.
  • Diablo, resp. Dark Wanderer (Leoricův starší syn Aidan), byl zabitej na konci dvojky a diablův soulstone byl zničenej, takže to co píšeš je imho blbost :)
  • Me to pripadalo z tohohle :
    "mal som totiž 1h zbraň s 20 niečo dps a keď som mu dal do druhej ruky hocičo iné, tak výsledné dps bolo nižšie"
    Jestli jsi to tak nemyslel, tak muj post bude uzitecny nekomu jinymu koho zaskoci, ze kdyz si vezme dve zbrane, tak se jeho celkovy dps muze snizit.
  • To by som naozaj chcel vedieť, z ktorého príspevku si usúdil, že sa "divím" tomu, že mi klesne dps. *15*
  • MrSanta
    Aha. No to jsou hrdinové pěkní žabaři, když neumí zabít jednoho diablíka *1* *3*
  • Diabla nemůžeš zabít, pouze ho vrátit do podsvětí (resp. do jeho pekla zpět). :)
  • MrSanta
    Jsem se domníval, že Diablo byl zabit ve dvojce (nebo v datadisku). Co tam zase dělá? Netrolím, ten svět zas tak moc nesleduju a zajímalo by mě to. Může někdo osvětlit nebo hodit nějaký spolehlivý link prosím.
  • To bylo na tebe, ze si mas zjistit jak funguje dual zbrane (bez jakekoli urazky), protoze se divis, ze ti spadne dps kdyz mu das do druhy ruky zbran. (pokud si misto stitu s dex dal jiny stit a nebyl jsi monk, tak ti dps spadnou nemohlo)
  • Čo je tam potreba zistiť? Veď sa to vie už dávno.
  • Clovek co nezna lore nepozna kdo to tam je, takze mu to zadny spoiler neda. Clovek co zna lore uz tusi par mesicu o co ve hre pujde.
  • Ono je nejdriv potreba zjistit jak funguje utoceni s dvema zbrane: protoze jima mlati postupne, tak kdyz clovek vezme mene kvalitna zbran, tak jeji utok zbytecne zabira cas, ktery muze byt vyuzit k utoku hlavni zbrani.
    Navrch pri pouzivani dvou zbrani je 15% zvyseni rychlosti utoku.
  • ale leží mě na srdci něco jiného ....ty postavy jsou zarážející. Proč to udělali??????? Neznám jediného člověka, který by řekl jooo ten shaman je víc "cool" nebo je prostě lepší. Dívím se, že z barbara není warrior. Monka bych uvítal spíše v datadisku(i s pandama :)). Stejně si diablo koupím , ale nerozumím tomu jejich rozhodnutí. Asi nějakej kancelářskej rozhodl, že z kouzelníka uděláme vitnamce ještě tam dáme černocha a pak si uděláme obrázky z makarónů na téma lidé různých ras spolu skvěle vycházejí. Herní styl je hodně podobný tomu za necromanta takže pochybuju, že ještě v datadisku či dlc bude necro. *9*...ze začátku jsem chvíly doufal, že shaman(WD) je náhražka za druida, ale bohužel. Děkuji za pozornost dem pálit buřty...
  • jediné co bych vytknul na tomto videu/spotu jsou ty zvuky ala battlefield a moc velké písmo(jak tam problikne vždycky)...jinak super
  • souhlas s tím mnichem mě to taky dost rozčilovalo *7* a to jsem to chtel hrat hlavne za nej....jinak barbar a kouzelnik nastesti nezklamali.
  • *7* Ktokoľvek. Ja som tiež používal nejaký craftovaný štít, mal som totiž 1h zbraň s 20 niečo dps a keď som mu dal do druhej ruky hocičo iné, tak výsledné dps bolo nižšie. A štít mi dával dex, vit a magic find.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit