-
*Stejne jak na vetsine wow free serveru do ted
-
Aj kresťania sú proste len nejaká sekta.
-
diablo 3 funguje na stejnem principu jako WoW, takze si na crack nechej zajit chuť, buď si hru koupíš a budeš hrát na oficiálních serverech a nebo zadarmo na emulatorech, kde spousta věcí nebude fungovat tak jak má, stejně jako u free serverů ve wow na začátku..
-
Fanboi rageee
-
podle mne budeš mít tak 20 minusu protože jsi rekl ze trailer neni nejlepší
-
protože to je trapnej trailer delanej pro hamburgerožrouty *11*
-
Ještě abych se vyjádřil k téhle novince:
Diablo miluju, budu ho hrát, rád se dozvim novinky o něm, ale proboha co je zajmavýho na reklamě. Sice se tam mihne anděl, ale to zas tak důležitý neni. Možná by se to hodilo jako informace pro někoho kdo ani neví že Diablo3 je ve vývoji nebo neví datum vydání, ale takovej člověk tu snad neni. *7*
Jinak ta reklama neni jedna z nejlepších, ale kdo dneska kouká na reklamy a záleží mu jestli sou dobrý nebo špatný. *15* -
škoda jen že se diablo neprihlasilo ke krestanstvi, v traileru na monka se mluvilo o tisici a jednom Bohu (krestanstvi je monoteisticke - ne tisic bohu ale jen jeden Buh). No ale da se to vysvetlit ze monkove jsou proste jen nejaka sekta.
-
tyrák s kopím pardon
-
Jsou tam oba, tyrael s kapuci a mecem i imperius s palcatem a korunou, coz znaci ze se asi rubou, ted otazka proc se rubou :)
-
Ale ano, samozřejmě. Tím "světem diabla" jsem myslel jeho lore, celkové universum, kde se ten příběh odehrává
-
Dočkáme se někdy toho, že redakce začne vlákna tohoto typu mazat?
-
Navíc za těch 4 dnů bude určite nějaká sleva ma mmoboost :D
-
SC2 je vylepsena jednicka s lepsi grafikou... WoW a D3 se vubec neda srovnavat, kdyz D je ponekud jiny zanr...
-
A co by sakra v Diablu delali vtipy proboha ? O.o
-
Ja myslel ze mas jen Nebe Peklo a Sanctuary ne ?
-
Těším se na ty renderované filmečky s anděly, diablo je jeden z mála světů, kde jsou andělé ti správní vojáci nebe, kteří si vzbudí vzhledem i bojem nějaký respekt, všichni ti neuvěřitelně hodňoučcí andělé, kteříí mají na zádech holubí křídla, mají na sobě maximálně prostěradlo a jsou proti násilí mi už lezou krkem :)
-
Mno v tom tv spotu neni Tyrael ale Imperius, Archangel of Valor lidr andelu. Tyrael nepouziva kopi a nenosi korunu. Celkove je 5 hlavnich andelu a vyvojari slibili ze nam je konecne ukazi, jak v tv spotu de videt je tam brana do nebe, novy andel, takze se mozna podivame do nebe? Ja se tak tesim :]
-
Moje řeč... ale já se zařekl, že si žádnou hru nekoupím než tu maturu dodělám, necítím se tak zodpovědně, aby to leželo předemnou na stole a já se raději učil :)
-
No jó, kdyby tam dali chytrý vtipy od Járy Cimrmana speciálně pro čechy tak by jim v Americe nemuseli rozumět.