Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cokoliv dáš mnichovi, tak při útoku není vidět. A osobně mi to taky dost vadilo...nejde oto, že je mlátí rukama (což je komický), ale jde oto, že drží dva meče a najednou je animace, jak je mlátí rukama. Kdyby mu ty zbraně a štíty nechali třeba za pasem a na zádech, tak by to bylo lepší. Takhle to vypadá hloupě. A jestli někdo začne o tom, že to není realistická hra, tak ať jde k čertu, jsou určitý hranice, který se prostě nemaj přecházet.
  • Ty buildy tu budou v podobě skillů a těch variant bude hodně...jsem velcie rád, že nejsou atributy. A co se týče míření myši, tak s tím souhlasím. Taky se mi blbě označovalo a rozlišovaly monstra skrze ty barevná filtry. Jelikož jsem ale demon hunter, tak mě to moc neštve (hungering arrow), ale to samozřejmě neomlouvá tenhle problém.
  • Ja si ten skill systém neviem vynachváliť - snáď po prvý krát som mal radosť zo skúšania a testovania skillov a buildov - bez loadov a rôznych "respecov."

A bez priblblých "prerequisite" skillov, čo boli úplne o ničom (firebolt, ice bolt, holy bolt, firestorm, teeth atď.), ale char ich potreboval kvôli svojim "bread and butter" skillom (ww, frozen orb, blessed hammer...).

Samozrejme nesmiem zabudnúť na "slobodný" výber atribútov (inými slovami str/dex na gear a zvyšok vitalita, keď tak o tom rozmýšľam, tak si nepamätám, žeby som nejakému charakteru v d2 niekedy dal body do energy), ktorý mi tiež ani trochu nechýbal.
  • neni zadny rozdil, je to to same
  • Overwatch
    Kulervoucí! :)
  • nevim kdo by dával mnichovi mec a stit *7* ale v bete jsem videl jednoho co to takhle hrál a ty itemy byli normálne videt. buildu je tam spousta, to co si das na action bar bude tvuj build a pokud to behem hry zmenis prijdes o buff.
  • Hanzales
    Nechci nějak blábolit, ale myslím, že co se týče té diferenciace v rozvoji postav, Blizzard se o tom někde rozpovídal a vyšlo z toho, že těch variací bude spousty.
    Tady je taky zajímavé počtení:
    http://us.battle.net/d3/en/blog/4475014/Skill_and_Rune_Changes-2_15_2012
    Jen se to v té kratičké bětě asi nestiho plně rozvinout a ukázat potenciál.
  • smejki
    Beta mi moc nesedla a dával jsem to za vinu lecčemus, ale konkrétní formulace se ne a ne dobrat. Proto přišlo to, co přijít muselo - porovnávání. Oprášil jsem diablo 1 a 2 a s každým si pár hodin pohrál.

V krátkosti - chybí mi diferenciace v rozvoji postavy a z toho vyplývající absence buildů. taky mi dost vadí, že se itemy přizpůsobují hrané postavě - vezmu jako witchdoctor koženou zbroj, která se tak i nadále jmenuje, a je z toho tetování. WTF?. Úlohu zbraní jsem dost dobře nepochopil - můj mnich třímá meč a štít, ale jakmile kliknu na potvoru, už ji fackuje holýma rukama. WTF? A možná jsem degen, ale strašně špatně se mi "mířilo" (= držení myši nad konkrétním cílem. v D1 ani D2 takový problém nemám). Grafika je fajn, ale na to pastelkové celoplošné zvýrazňování některých monster (hlavně semibosů) se mohli vyprdnout.

Okusení starých dílů mě trochu z nechuti vyléčilo a došel jsem k názoru, že je to holt konceptem, který už mě dnes asi tak nebere a taky divnými zásahy do systému, které ale nakonec, musím uznat, fungují. Hlavně jsem ale zkusil Dungeon Siege 3 a po dvou hodinách jsem si Diabla 3 začal nesmírně vážit. *1*
  • grafika mi síce nesedí, ale už mám predobjednané a teším sa veľmi, bude to fantastická hra. Ale aj tak som predobjednal aj Torchlight 2 ;)
  • Pro tebe to byla lepsi jednicka s peknejsi grafikou,pro me nuda,ktera prvnimu dilu nesaha ani po kotniky. Co clovek,to jiny nazor.
  • Tyrael má podle mě to kopí kvůli tomu, že Imperia zabil Diablo před branami, tu pak zničil a Tyrael si to kopí vzal, jelikož je to über kopí vykovaný z hvězdy. Proto taky she/Diablo ukazuje ten bodák a asi s ním zabije Imperia.
  • V reklamě je jak Tyrael (drží ale kopí Imperiuse), tak Imperius (nejspíš bojují proti sobě s Tyraelem). Dále 2x Diablo (hořící a zatínající pěst), vidíme taky tříštící se Diamond Gates v High Heavens a Leah nad kráterem, do kterého zmizel Decard.
  • Slendrian
    Jedno treba uznat, a to ze Blizzard vie rozpravat pribehy, a PRE MNA OSOBNE je pribeh v hre to najhlavnejsie,samozrejme ze aj gameplay je dolezity a Betu som hral a bavila ma, takze sa s najvacsou pravdepodobnostou ocitne dalsia krabicka na mojej policke :)
  • to není žádnej trailer vy ignoranti
  • Achievementy jsou narozdil dobra vec aspon to ozivi hru a snazim se je ziskat vsechny
  • prvni co to pochopil :D
  • ne narozdíl od tebe jsem ze svím psem nesukal *1*
  • krásná parodije na pošahaný diablo III fanboye bez fkusu co slintaj u ubohej trailerů
  • Je tam jak Tyrael, tak Imperius.
    Těm kteří to nějak sledují, tenhle trailer dává poměrně spoilery. :)
  • a ty vis jak je rozdil mezi reklamou a trailerem ? :-))) jak rima, neni problem napsat, ze je ta reklama spatna, ale je problem jakym to pisatel vyjadri ! ;-) koment jako ".....vo nicem, nahovno, co tim chtel autor rici" a pod je ve skutecnosti vohovne ;-) Vyjadruje maximalne neco o pisateli, u me treba, ze je to blbec neschopny vyjadrit svuj nazor ! Tomuhle komentu ja davam + a ne - jak ty tady prorokujes ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit