Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo jo celá hra... jedna kapitola :)
  • Lol nub, beta byla cela hra!
  • pockej uvidis, nakonec ti i do ty prerabky bg2 hodi ačivmenty aukci health orby a budes si prat aby zadnou nedelali :ú
  • Komu to ještě nedošlo, tak toto není trailer ale TV spot... chtělo by to trochu číst.
  • crack mas akorat tak v hlave ty PIC*
  • Trailer? Já myslel že celá hra.
  • Si úplne mimo..

Ale to je OK, neboj..
  • nevzdelane ceske deti? proc by meli umet slovensky ty kluku jedna? ja na slovensky weby nelezu narozdil od slovaku)
  • proč mam pocit že je to trapnej trailer delany pro hloupy americky publikum?
  • trolo
    tak si predstav ze si na automobilovom zraze chrobakov. su tam fanusikovia tychto aut a pacia sa im. prides tam ty a kecnes: ved to je somarina, vyzera to skaredo, jak debyl by si to kupil...jasne ze ta budu mat radi
  • vidíš to jen ty, trapný a blbý pohled na věc, třeba to časem odezní
  • rami.cz
    Pokud by nebylo D3 ve vyvoji, urcite bych se vratil zpet a opet prozival stare dobre casy u starych dobrych her :)
  • Ok. Mozna mas koneckoncu pravdu. Betu jsem nehral a SC2 byl z meho pohledu propadak.
  • Já si teda mylsm, že se SCII povedl na výbornou, prostě jen trochu vylepšený první díl s krásnou grafikou a bezvadnou optimalizací a bilancí jednotek (online nehraju)
  • trolo
    ve slusne spolecnosti neni zvykem aby se jeden jmenoval "šmajdal".
  • trolo
    deleted
  • Možno to vidím iba ja ...
    Mne už stačilo čo previedli s SCII
  • Pro Jindru .)
  • Hele jestli to ze sebe jen delas.. dobry... dejme tomu... bavis se... ale jestli ne tak je to stebou fakt vazny :D
  • WoW? Co to s tim ma co spolecneho? Nejsem fanda Diabla ani WoW,ale ted ztrapnujes jenom sam sebe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit