-
třeba... Kokoty ?
-
Mne to je upe dele ja tam dám cr*ck *3*
Pri písaní kódu som sa rozhodol, že NEKÚPIM, NESTIAHNEM, NECRACKNEM!
Proste DIII upe v upe -
Spíš tak 12 let zpátky... *7*
-
porozmyslal si preco tomu asi tak je ?? poviem ti, je to jednoduche, ked clovek ma nieco rad a hral to uz ked bol decko ci pocuval to uz ked bol maly tak jednoducho ta hra ci kapela bude prenho naj aj ked vydu hocjake hry, nezalezi na tom ci hra bude alebo hudba bude este to co si cakal, stale uctievat tu skupinu ci hru, u mna je to podobne, ale ako clovek rastie ma (nie v kazdom pripade) viac rozumu a tym padom uz dokaze rozoznat ci hra alebo hudba este patry do jeho oblubenych prip. ci este dokaze pocuvat taku hudbu, to sa stalo aj mne aj na poli hier aj hudby, niekedy v 80 rokoch som bol rock a tak (hry som nehral) potom prisla era eurodisco (2 unlimited, 2 brothers on the 4th floor, mr president a co ja viem co este) mal som to rad a mam doteraz, ale uz to nie je ono, teraz je to syphonic rock a hardstyle a asi unho ostane, kedze sa nenaslo pre mna nic lepsie co by som mal radsej, na poli hier to boli super mario a nejake hopsacky ine ked som zacinal primitivne preteky, potom prislo prave to PRELOMOVE DIABLO, dovtedy pre mna aspon nic podoben neexistovalo, potom heroes 3, nasledne baldurs gate a fallouty atd, vlastne vecsinou RPG ale aj FPS ako Thief ci Deus ex, no aj ine ale nebudem to tu rozpisovat, ked vyslo diablo 2 bolo to nieco ako teraz a to som o 12 rokov starsi, skratka som sa tesil ako decko na tu hru a ona nesklamala, uz to nebola sice jednotka, ale bola stale super a mozno aj lepsia v niektorych veciach, a teraz je tu trojka, ktora aspon co som mohol posudit podla bety, je aspon tak dobra ako dvojka, a mozno aj lepsia v niektorych ohladoch. Btw u mna je to super, ze ja ako mam rad Diablo seriu tak milujem aj Gothic ci Risen:D, takze u mna toto absolutne neroby problem
-
Mna naozaj klony WoW neberú, niečo o prerábke Baldurs Gate by nebolo?
-
asi, inak by to nerozbehal
-
souhlas, konečně normální a pravdivej názor
-
on sa teda vyzna hm :D wow to je loser
-
rob to teda ako ja, pozri preview, vyhni sa hypu a cakaj na vysledok :) netrap sa tym cim by si sa nemal, nech hypuje kto chce co chce, ty si ten kto musi vediet co im ma zozrat a co im hodit spet do ksichtu, musis to ignorovat, inak sa zblaznis a vtomto pripade si si aj ty mohol skusit ci ten hype stoji za to, podla mna ano, je to to co som viac menej cakal
-
protoze to rika vetsina takze se dete bodnout
-
i kdyz mi date +- mam pravdu :D
-
Diablo 3 bude nejlepsi hra co kdy vysla kazdy kdo rika ze ne a ze to bude blbost, ma blbou grafiku nebo ze tam jsou blbe postavy je re**ta**dovanej c**rak a mel by se zabit protoze je to kkt
-
mohoooo, prej vyznam se. *15*
-
Pohoda, stačí cestovať pár hodín rýchlosťou blízkej svetlu. :D
-
Copak chces si naklikat bodiky podle navodu na netiku?
-
ja ze mam rad kazdou sracicku? se koukni na moji sbirku her a hodnoceni - vyznam se
-
však jsem to tam napsal, že by to měl být šaman, ale spíše vypadá jako pokus o design 15letého klučíka z japonské provincie Jub-Tchi
-
ja vim co to bylo. jen se smeju tomu slovu *7*
-
Aby ses mohl tak blbe ptat.
-
to je lunch a ani se to nevyslovuje stejně...ale asi si na tu půlnoc koupim nějakou prasárnu...pizzu asi...