-
Proč ta Leah řve jak u porodu?
-
neni problem v tom, ze se ti ta reklama nelibi, problem je v tom jak na to reaguje. Nevim co na tom nechapes, copak chtel asi autor te reklamy rici ?! Ze to hloupe Diablo 3 konecne vychazi, nic vic a pocitam, ze asi ani nic mene .-) Jestli nevis co je TV reklama tak si nalistuj treba wikipedii :-)
jenomze ty jsi pocitam reziser, strihac, grafik, manager projectu .....a ja nevim co jeste a chces byt za kazdou cenu dulezity :-) No tak si to uzivej, kazdej to musi videt co jsi za b....ale vlaste nic ;-) -
Risen 2: Dark Waters, Diablo III. a Torchlight 2...
jak v tomhle bordelu mám odmaturovat!!! Myslí tadfy někdo na děti :D -
velky hranolky, bigmac, a kola.
-
Heh tak to sedi... *3*
-
si pust 3d max Jindříííku. ty taky rád každou sračičku, halvně že to má "super grafiku" co.. :)
Tvé komenty jsou tak dospělé.. -
husi kuze, neboli mraz po zadech...
-
Launch*
-
NO jak říkáš každej má ty svoje hry co ho bavěj. U mě je to prostě Diablo, jelikož to byla úplně první hra co sem na PC hrál a strávil sem u ní dlouhé roky.(Jinak mám rád taky FF, Máriovky, a další hry který spolu nemaj ani nic společného jako celek) Každej by si měl opravdu uvědomit, že každýho baví ta či ta věc. Například nemám rád střílečky tipu call of duty ale nikomu nepíšu to je hnus to nehrajte protože vím, že spousta lidí to miluje a jen protože se to nelíbí mě neznamená, že ti druzí sou hned hlupáci a podobně.
Hold v dnešní době se spousta lidí na sebe snaží upozornit tím, že bude nadávat a napadat lidi co se zajímají o něco jiného než oni a zřejmě se to ani nikdy nezmění. *13* -
Já jsem zvědavej na LANUCH trailer. Tohle není moc úderný.
-
Preklad pre nevzdelane ceske deti: Husí kůži
-
zimomriavky *15* *15*
-
To je sice velmi pravdepodobne, ale nevim jestli to neplati spis pro celou serii... nevztahoval bych to zrovna na tenhle dil... buhvi jak dopadne... po bete, byc syna radeji naucil hrat dvojku... *3*
-
Nemozem si pomoct ale zakazdym co si tento trailer pozriem mam po celom tele zimomriavky.
-
Ach, nemôžem sa už dočkať. :) Neskutočne sa na to teším :)
-
Tak u mně osobně je teda nejočekávanější remake Baldurs Gate (2?)
Přijde mi to vyhipování novejch her až moc na "kost". Pokud dřív byla hra opravdu zajímava, udělalo se prewiev a tim to skončilo, čekalo se na recenzi.
Dneska už je zbytečné prewiev číst a stejně tak recenzi, protože čim víc peněz se vrazí do PR, tim lepší hodnocení a už před vydáním fanouškovská základna -
kdyby to melo grafiku jako na videu tak si to snad i koupim *5*
-
potrebuju stroj na cestovani dimenzema abych se dostal do reality kde bude diablo3 takovy jak jsem si ho predstavoval :(
-
inteligentní člověk by pochopil že diablo je neskutečný fenomén a těmahle kecama si popudí hromadu fanoušků, to je normální, ale ještě potom překvapeně brečet je k smíchu, smiř se s tím, že u diabla bude každý negativní názor hatován až do horoucích pekel :D
-
svitici brenni a mece velikosti japonske predstavivosti, ačívmenty za každej rozbitej sud, rozmazaný neostrý textury..lecen pomoci velkych cervenych kouli co vypadavaji na zem- najedniou si pridu jak kdybych hral neco na zpusob mario bros, no me tam vadi vic veci.. a to tam meli jeste za nima cupitat petove roztomiloucky co by zbirali veci :) No presto vsechno me baeta celkem bavila.. takze proste skoda ze to dostali ke zpracovani nerdici z wowka no..