Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jaka ja adresa muzea?
    • www.arcadehry.cz *2*
  • Jo tak tohle místo hodlám určitě navštívit, sice jsem tuhle éru na vlastní kůži moc nezažil, pamatuju si akorát že jsem tahle párkrát pařil golden axe a sonica, ale myslím si že to může být fajn si prohlídnout kousek videoherní minulosti.
  • Nebyl to Shinobi?
    http://www.youtube.com/watch?v=4BMDT6QA70o
    • Ano toho není problém vám přivézt a osadit do univerzálního automatu. Dejte předem vědět nejlépe na mail.
  • hellboy popisuje bombroviste. diky kluci.
  • Double Dragon,to se dalo na 2,- dojit a hlave ten zvuk kdyz si daval kolena :-)
  • kto mi pomoze? :)
    ja zhanam jednu hru ale neviem si spomenut ako sa vola ani najst video. najviac mi pripominala film indiana jones (mozno mal hlavny hrdina klobuk, neviem uz, grafcky mozno trosku ako rick dangerous), odohravala sa v nejakom dungeone. myslim ze cela hra bola rozdelena ako keby na 2 casti, mozno nejaku mapu s ktorej sa dalo vojst vzdy do levelu.

co bolo klucove ze vzdy po nejakom case alebo pozbierani niecoho, mozno aj hned po vstupe sa na obrazovke spravil ohen ktory sa stale zvacsoval. myslim ze hrac musel rozbijat take truhlicky a stihnut uniknut z obrazovky. myslim ze tam boli aj nejake lebky. hra bola 2D z vrchu myslim (pseudo 3D mozno, ako pacman, commando...). viem ze popis neni super ale bolo to tak davno...
  • Jo Jungmanka, to byly časy, ale nejlepší byly stejně TMNT v kotvě a můj legendární běh z potravin zespodu, abych tam byl první...a jak tam chodil ten mentál :)

Byla sranda, CHROE (ROB), PACOUR (DAD) , KUKUR (KUK)...SMRDÍŠ, DALIBOR, ČUDLÍK, BEABOB...jojo klucí, kde je Vám konec :))

Pokud se v tom někdo pozná, tak ICQ : 165075490, ještě pořád musíme dát ty želvy ve čtyřech! :)
  • Jen bych dodal, že Atari 2600 naštěstí nemělo jenom 4 barvy. *1* http://en.wikipedia.org/wiki/Television_Interface_Adapter#TIA_Color_Capabilities
  • Ahoj Dane, opravdu skvelý článek. Každý, kd si ho přečetl, nepochybuje o tom, že víš, o čem píšeš a co doba arkádových her, automatů pro nás znamenala. Jen ten záver. V ĆR jsem proste raritní a v ĆR jsou tato muzea 2 *3*
  • Komentář s Wolcroe:

Pamětníci by si mohli utřít mlíko z brady a odpustit si tenhle titulkový exhibicionismus.
    • Pamětníci a mlíko z brady? Nevyvrací se ti vzájemně ty dva pojmy? Když chceš dělat chytrýho, tak si o tom napřed něco zjisti.
      Chceš školení? *3*
      • Jestli máš co říct, určitě...

wolcroe@email.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit