Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 nešetří novinkami - dojmy z hraní alfa verze
5.3.2013 | Tomáš Jung
153 příspěvků
-
jestli jsi takový degen v reálném životě, tak sis nejspíš smočil tak maximálně nohu v kaluži
-
Kdyby někdo dokázal spojit volnost z Army s pohybem vojáka + feelingem ze střelby z Red Orchestry, tak bysme měli dokonalou hru. RO1 je pro mě zatím jediná hra, ve které mám opravdu pocit, že v ruce držím funkční zbraň, v Armě mají v tomto směru pořád co zlepšovat, ale i tak jsem rád za každou hru s větší volností. V dnešní době totálních koridorovek je to skoro zázrak
-
ááá, tak to mě nechává ledově klidným. Názor sem si udělal už dávno a nějaké mínusy a plusy neřeším (:
-
sis jeste nezvykl? zdejsi komunita je ... dejmetomu prinejmensim dosti specificka *1* dale bych to nerozvadel
-
co jsem se naposled koukal, brněním oplývají odkrvené končetiny, nikoliv tanky *2*
-
systému vadí určité řídicí znaky, třeba ampersand (&)
pro odkazy používej html tag a
[a href="url"]popis[/a]... hranaté závorky nahraď špičatými (pravý Alt + čárka nebo tečka)
a aby to bylo kompletní tady je opravenej odkaz na to video -
Stačí, abys neměl žádné kamarády, kteří nehrají Armu a "komunita" už tě chce umínuskovat k smrti
-
tý vole. konečně správně fungující kolimátory? Oujé!
-
tak to by bylo dobré... ale ikdyby to nevyšlo, tak doufám alespoň v demo, ve kterém bych vyzkoušel, jestli to můj stařeček utáhne (((:
-
sorry ale kdybys byl normalni tak si to koupis v obchode hned a nemusis cekat jak lampa :))
-
Úplně na mě dýchla nostalgie. Operace Flashpoint....to byly časy! *14* *1*
-
Tady je zatím nejlepší gameplay video z Army3, je to na nejvyšší detaily, takže i grafika je tam v plné kráse, doporučuji!
http://www.youtube.com/watch?v=N9LLa7xixR8 -
nevím jak dnes, ale Rudá armáda měla sed jako střleckou pozici v předpisech v 30.-40. letech (V r. 58 u AK ale už ne)
-
co furt máte se strefováním do dveří? O_o
Jediné, co v tomhle směru trochu štvalo je, že se nešlo otočit v úzkém vchodě se zalícovanou zbraní, ale to je celkem logická věc... -
to se mi libi přátelé :D a jinak dik za info ja myslel že to bude pořad jako arma 2 + jenom nejake vylepšení
-
Jo, to znám. 3 dny cesta tam a 3 zpátky. U Olympu Mons je bezva bufáč s párkem s hořčicí a mají tam i točený pivo (bohužel jen do kelímku, ale majitel říkal, že to napřesrok zlepší).
-
kdo lze, ten krade a do pekla se hrabe...
-
Pff, to jsem jel loni na kole.
-
Ty bys mě rozesmál! *1* *1* *1*
-
Afganistán je celkem nuda, to já se zrovna vrátil z jednosměrné cesty na Mars *3*