Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jestli smočeni v tvym pubošskym dialektu znamena sex tak ja mam ženu a dve deti, a byl jsem v legii i v afganu
  • Každej, kdo dostane pozvání na alpha lite, zároveň může jednu pozvánku někomu odeslat. Myslím, že se to nakonec rozšíří a budou ji mí každej, kdo o to stojí.
  • nevim o čem meleš nejsem čech ani puboš jako ty skus mi to co jsem napsal nejak vyvratit jinak to beru bud ze jses troll nebo blbej nebo obojí
  • tak jak :D............
  • Alpha Lite bude přístupná až od 15. března.
  • Magister_Peditum
    To simuluje Arrowhead, tohle je z blízké budoucnosti ve fiktivním (jak jinak) konfliktu...
  • Já má takovej dojem, že ty až smočíš, tak se všem uleví.
  • škoda, že neznám nikoho, kdo si tu armu pořídil ):
  • Blbost, alfa lite je zdarma, staci kdyz od nekoo obdrzis pozvanku.
  • vyada to ze budes muset dat 25e za Alfa ver. abys zjistil jak ti to pobezi..
  • taky zavisi na prostredi afganci meli jeskyne vietnamci dzungli, my meli na slovensku hory tam se pred technikou ukryjes
  • dá se někde stáhnout nějáké free technické demo , které mi řekne kolik budu mít asi FPS? napsat hw požadavky je na h**** ... *4*
  • http://www.youtube.com/watch?v=R60LoGA-sKI
  • Shaker
    hůstý
  • Shaker
    v tom pripade ji mas ale i v jinych hrach a to neni problem army, ale tvuj
  • Obecný dotaz do davu: neví někdo, proč zdejší fórum vkládá do některých YouTube odkazů středníky?
  • A co CTI, bude?
  • lag pohybu myší (mouse smoothing) jde vypnout i v A2 (od nějaké verze)
  • Pete.palis
    Pro ty, co by chtěli vědět, jak hra jede plynule na určitý sestavě na MAX detaily;)

http://www.youtube.com/watch?v=zUPHT-GOrPM
  • Vypadal by uplne jednoduse, miliarda cinanu by nabehla a amiky utloukla cepicema.

Zeptej se libovolnyho vojaka, potvrdi ti, ze veskera ta technika, rizeny strely, bezpilotni letadla ... je ve finale k hownu, protoze ve finale tam stejne musis poslat lidi. Navic v pripade adekvatne vybavenyho protivnika ... je nejnebezpecnejsi nepritel prave vojak v poli - jednim vystrelem je schopnej znicit stroj za miliardu.

Mimochodem, vsimas si ze ani radove lip vybavena armada nedokaze porazit daleko slabsiho protivnika? Pocty a vybava totiz jsou jen vedlejsi pri rozhodovani o tom, kdo bude v konfliktu slavit uspech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit