Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo já se taky těším jak malej jarda a o to víc mě se*e, že mám PC dočasně nefunkční protože se mi při hraní spálila pojistka na zdroji. Investice sice jen za desetikorunu, ale pár dní si počkám než přijde nová.
    Každopádně už jsem se rozhodl koupit supporter edition, kterou mimochodem lze pořídít ne na steamu, ale jen v eshopu BIS.
  • Shaker
    ne, nemusela...
  • dneska, furt refreshuju steam :)
  • Dnes ve 14:00.
  • Kdy to má prosím vyjít ?
  • nekromant33
    ja zil v domeni ze kdyz ohlasovali standalone dayz tak mluvili o arma 3 enginu
  • "High prone" v čase 3:37 v prvním videu mě docela zaskočil. Jsem netušil, že tuhle polohu vojáci používaj.
  • Nosíš výložky Generálmajora nebo své znalosti zakládáš na čase stráveným s plastovýma vojáčkama?
  • že by první opravdu realný vojenský simulátor? Pokud to bude multiplayer, a bude to vyladěné podobně jako Planetside 2, tak jako pesimista bych snad mohl říct, že se na tuhle hru těším.
  • to mela byt reakce na Keyz
  • snes se bojuje hlavne v obydlenych oblastech a tam jsou vzadelnosti prave menší 50 metru a mene. na otevrene prostaranstvi nasadis tank nebo vrtulnik a je vymalovano. nebo pechota muze bojovat v lese ale to je taky spis nablizko
  • Kein
    Šla "potlačit" ve hře, ale pořád tam byla, musela se vypnout ve winech aby byla úplně pryč a to se mi zase nezamlouvalo, jelikož na ploše mi akcelerace nevadí.
  • o tom jsem prave mluvim vetsina dnesnich konfliktu jsou nejake lokalni strety s teroristy a pod. tomu se prispusobuje i technika (treba brneni tanku se dela silnejší navrchu kvuli strelam z pater budov a ne zpredu). tak by bylo fajn kdyby i tahle simulace spis simulovala dnesni situaci
  • jendabek
    Pohyb, střelba:
    http://www.youtube.com/watch?v=G8vrbzNYEwM

Úpravy vojáka
    http://www.youtube.com/watch?v=yLIPW0oIvm8
  • jendabek
    ono totiž vždycky nejde o ničení ... co když chceš ten radar obsadit, hm? K tomu ti letadla moc nepomůžou.
  • tyhle argumenty beru jen mi jde o to aby celkovy kontext toho konfliktu a jednotlivych ukolu daval smysl, navic kdyz vsude kolem chodi tanky ktery maji hodne velky dostrel a taky presnost.
    to s tim radarem byl jen takovy priklad a detail
  • krasavec
  • mohli udelat dayz s army 3 :) ale jinak rasavec hra :)
  • no nevím jak vy ale ja to na steamu jeste nemam v kolik hodin se to tam pridava ?
  • beres to jen ze sveho pohledu...za den konfliktu nemusi umrit nikdo nebo taky sto/tisic vojaku, znicit radar pozemni operaci se vyplati z nekolika duvodu...treba tam je jako stit civilni obyvatelstvo, pripadne je to 1000x levnejsi nez tam poslat letadla, ktera navic muze nepritel sestrelit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit