Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to ja vim akorat to byla reakce na prispevek z ktereho jakoby vyplyvalo ze na 60 metru se ani nebojuje
  • Blbou AI bych jim ani nevycital, to neni easy udelat rozumne, je fakt, ze obecne uz od flashpointu sem partaky pokud mozno dycinky nekde eliminoval - hlavne kdyz bylo treba, aby prezili ... protoze jejich tupost neznala mezi (idealni kdyz jim slo dat prikaz aby zustali kde sou).

Ale to, ze ani na higend zeleze to nejelo rouzmne ani na nizkych detailech ... uvidime co zplacnou tentokrat, ale obavam se, ze v tradici se bude pokracovat.
  • Kein
    ano, musela.
  • Nene. Bude to něco jako Arma 2,5 engine. :)
  • mě hned napadlo že by s tím šlo dobře vidět přes trávu :)
  • zadnou armu jsem jeste nehral stačilo mi demo jedničky, kilometr od sebe dve zakladny jedna pratelska jedna nepratelska mezitim jakože mesto (par ulic a budov) o ktere se jakože bojovalo ale pak jste to opustili, pak random pesi a motorizovane hlidky behajici sem a tam po mape lol. pak byl za ukol dobyt nejake vetsi mesto a dal nevim protože me to prestalo bavit.
    ale jako simulator kempeni v multaku to muze byt dobry.
  • MickeyMutant
    Altis, Altis... Není to někde blízko Lemnosu?*4*
  • Blby je, že mi zrovna store nejede. Asi přetížení od neustálého refreshování *1*
  • USER47
    Když už, tak spíš rozvědka:).
  • Ono máš dost pravdu, ale toto je prostě hra. Navíc tam není nic z technologií, které existují už třeba 15 let, přestože má jít o budoucnost.

Koho by toto zajímalo blíže, tak ať si někde sežene Válka a antiválka od Tofflera. Jeho knížky by měly být povinnou četbou, když už nějaká povinná četba je.
  • ty nic nevysvetlujes akorat urazis
  • Na http://store.bistudio.com je odpočet. Je ale závislý na nastavení času na tvém PC, takže když má někdo špatně nastavený čas, tak to pak píše jiný čas vydání. Počítám, že to může za většinu nedorozumnění.
  • Shaker
    proboha jen ne jako planetside 2, nemuzu si pomoct, ale planetside je nekde uplne jinde, spis jako MMO unreal tournament s tim, ze UTcko sem mel radsi
  • To turecká kontrarozvědka taky :D
  • Shaker
    boj ve meste se sklada jak z boje v budovach tak i mimo ne, takze co se tyka vzdalenosti, tak od pul metru az do nekolika stovek metru... prezentujes tu svoje nazory jako podlozeny fakta a to rozhodne nejsou.
  • Fakt? :)
    jako asi sem neschopnej totalne ale vsude na netu co tak koukam jsou data vydani uplne odlsina :/
  • Tož ja, ale to vysvětluj tomu výmazu hore, kterej za sebou tahá kačery.
  • Keyz
    Otázka je jestli to bude ve hře prakticky využitelné. Co jsem viděl tak používají různé skrčení dle terénu a překážky. Ale ve hře většinou nejde se nějak opřít o překážku aby se to využilo. Pak se používá skrčení pouze proto aby jsem byl menší a lépe se trefil atd..
  • ten ostrov je snad zmensena ale jinak pomerne presna kopie Lemnosu, kde, jak a s cim budes bojovat bude na tobe, urcite tam bude nejaky generalsky mod jako ve dvojce, takze si to klidne muzes vychytavat, do vesnicek a lesu posilat oddily vojaku a otevrena prostranstvi cistit vrtulniky a tanky, pripadne se ujmout veleni jedne z tech skupinek a mit dobry pocit z toho jak ti to efektivne slape.. a to je na ARMA prave to hezke :)
  • Shaker
    To si naposledy koukal na dokument o valce ve Vietnamu ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit