Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 pořád vzkvétá a něco velkého se chystá do multiplayeru
17.1.2014 | Adam Homola
76 příspěvků
-
Doplňuju, že od včerejška můžou hráči se zapnutou vývojovou větví druhou část kampaně již hrát.
-
-
může mi prosím, někdo říct co to znamená, ta vývojové větev ?
-
-
muj děda, budiž mu země lehká, když chodil na záchod, řikal že si de vycákat větev... tak asi něco v tom smyslu :)
-
Zhruba jednou za mesic vychazi officialni patch.
Zhruba denne vychazi neoficialni patch s nejaktualnejsima zmenama.
Najdes ji v Arma3->Properties->betas
-
-
Kdyby radějc mohli hrát hráči s AMD procesory.
-
-
Mám AMD procesor a hraju.
-
-
Ano, ale asi tak na 50 výkonu lidí s intelem.
-
-
real story bro, bohužel...
-
-
-
-
-
No to je pekne, je videt ze se Bohemka udelala dobre jmeno kdyz jim pomahali s optimalizacema Intel a AMD. Tak v kvetnu to na mne ceka *1*
-
ArmA 3 je bohužel momentálně skoro nehratelná díky tomu jejich geniálním body armor systému, kterej zavedli v jednom z posledních patchů. Vystřílet do nepřítele polovinu zásobníku a pak umřít po jeho rychlý otočce a bleskovýmu headshotu opravdu není zábava...
http://www.youtube.com/watch?v=h9rKqHZB-OY
Stejně tak ta kampaň má občas fajn atmosféru, ale je z toho znát, že je to víceméně showcase různejch fičur. Provedení většiny misí nedává nejmenší smysl.:/ -
-
ved je to cele zabugovane stale, je to len jedna z mala veci, preco je to nehratelne. Vozidla maju fyziko o prde, je to snad horsie ako v Arme 2, ide dolu kopoc, prevratim sa do vzducu a otocka 360 a to na tanku. Nehovorim a damage modely vozidiel, horsi ako BF.
-
Musíš taky střílet headshoty :)
-
-
Ani to bohužel nepomáhá, můžeš klidně někoho trefit puškou přímo do ksichtu a ani to s ním nehne...ten damage model je nastavenej tak, že helma kryje bez výjimky celou hlavu a pár zásahů vydrží.
V podstatě člověk nemá šanci zabít nepřítele bez toho, aby si on taky stihnul vystřelit. Klidně se můžeš připlížit dva metry za něj, ale ať uděláš cokoli, nezabiješ ho tak rychle, aby nestihl zareagovat.
Tohle si zkombinuj se smrtící přesností a reflexama nepřátelský AI a máš recept na frustraci. -
-
Tak to je pěkně na ho*no. Čekal bych, že již budou velkou praxi a tohle nebudou kazit.
-
-
Je vidět, že to nastavení nevychytali a chování se mění .... jasně, není to dobře, že až za chodu po vydání, ale na druhou stranu lepší, než kdyby se na to vyto...
Ale je zase pravda, že nedávno ještě bylo nutné trefit nechráněného chlapa do hrudi s pistole vícekrát a teď jde jednou ranou... bohužel ta výstroj to dost mění... nejsem si jist, že rok 35 je proto omluvou. Včera jsem se tím při hraní taky potrápil, ale tady je prostě lepší nebojovat takto nablízko... přijde mi, že většina AI už nejsoutakový ostrostřelci jako dříve. -
-
nemeni to len vystroj ale aj takzv. classy. Napr. civilista bez armouru vydrzi menej ako vojak bez armouru Najviac tusim vydrzia piloti. Bez armouru myslim komplet holy vojak len v trenkach.
-
-
-
-
-
-
A já si akorát naládoval do počítače ArmuII a už do ní sypu A.C.E 2 + nějaký vedlejší mody. Tak co s 3. dílem....to je dilema...