Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 pořád vzkvétá a něco velkého se chystá do multiplayeru
17.1.2014 | Adam Homola
76 příspěvků
-
slabyyyyy!
-
Toho slona chci nebo to nebudu hrat!
-
A jen tak úplně mimochodem. Já vim že ten můj PC je už fakt postarší, kór když tam mám x let starý widle. Co mě ale vytáčí nejvíc je, že ArmA 3 nedokáže naplno využít ani procesor, ani RAM. O GPU ani nemluvim, ta si při armě dává dovču.
-
Neber mi nick, šmejde.
-
muj děda, budiž mu země lehká, když chodil na záchod, řikal že si de vycákat větev... tak asi něco v tom smyslu :)
-
real story bro, bohužel...
-
+1 za kojotinu, to se mi líbí moc :)
-
a je to verze BE, tzn otevrenej multiplikátor, rok sem ho kosil na 4*3,9ghz, po pár errorech na 4 jádru sem kles na 4*3,8ghz rock stable, dyz mas aspon trochu stěstí, je rock stable i na 4x4ghz
-
Phenom II jen na 3,6Ghz quadcore, nechapu co to tam máte? Dyt ten muj stal pred 2 lety 2 klacky? :D
-
kámo, tomuhle se říká bájná lhavost a je to diagnoza, rad bych tě viděl v tom hlavním městě... že ti to de na medium někde když běžíš přez louku je jiná... :)
-
tjn, Izer měl bejt na hradě, Zemanisko stejně lidi volili jen pro frdel :)
-
tak, vase korbaciky taky nejsou spatny... :)
-
Ja to nechapu dal sem vsechny detaily na maximum, a mam jenom 25 fps. Jinak hram na pujcenem monitoru 2560x1440 !
Moje ULTRA PC *16* :
Nvidia Geforce 460 GTX, AMD Phenom II X4 630 2,8 Ghz, 8GB DDR 3
Podotykam ze VGA mam pretaktovanou o 50 MHz , tata povida , ze ta VGA se proste chyta vykonem i na GTX 780 nebo AMD 290 X !
CPU mam taktnuty o 73 MHz ! + Obrovsej ventilator, delal ho tata a fouka vzduch jako blazen !
Takze jak to ze ta ARMA3 mi jede na fuul detail jen na 25 FPS ?
Chyba neni u mne, to mi ani nepiste !!! *13* -
Je pravda, že je škoda, že civilní modul, který byl v dvojce a chvilku i v trojce dosud nebyl zprovozněn, ale zřejmě není prioritní a nebo na něj ještě nedošla řada... viz přednáška.
Již u Flashpointu si lidé stěžovali, že ostrov je moc prázdný a že jim chybí civilové. Častou odpovědí tehdy bylo, že v reálném konfliktu se stejně všichni civilové schovají nebo z horké oblasti zmizí...
A pokud jako tvůrci hry chci udělat misi i s civilisty, tak mi nic nebrání, abych si je tam doplnil a stremování si vyřešil (časem snad tedy automaticky přes modul). Tahle hra je prostě dělaná i pro tvůrce, je mnohem otevřenější než GTA a vše tak striktně neukládá ani nevytváří. Je prostě otevřená mnoha scénářům využití. -
tohle není klasické FPS, tenhle simulátor nemá tolik předpočítaných skriptů a vše dost počítá za pochodu. Proto ta náročnost. Ber nebo nech být... pokud ti to takhle nevyhovuje, tak je to hromada dalších her... ale svou cílovku tento styl a přístup prostě má.
-
no... na Armu nic moc
-
Zolli omg, sto TESCO vodke .
Arma3 je super hra, len ju treba domaknut a ma potencial ako tisic battlefieldov !
Zolli kup si konecne Nvidiu *1* -
bratia češi, na toto na mafiu a na zdeneka izera možte byť hrdí :)
-
Aby sis dobre zahral (obecne) tak v zadnem pripade nemusis cpat do PC kazdorocne 40 tisic, to je cisty blabol dobry tak pro zavistiveho konzolistu. Jiste, Arma 3 je (opet) neoptimalizovana, ale tvoje sestava uz je celkem obstarozni, divim se ze Ti na te grafice jede vubec neco.
-
Ted nechapu o cem mluvis? Treba Wasteland ws.arma.su (snad to nepletu) jede na Arme 3 celkem dobre. Jako ano, bohuzel optimalizace jsou zatim porad slabou strankou Bohemie, o tom zadna, ale napsat, ze ta hra nefunguje vubec proste neni pravda.
Navic to chce vice modu od komunity a pak to bude jenom lepsi.