Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 pořád vzkvétá a něco velkého se chystá do multiplayeru
17.1.2014 | Adam Homola
76 příspěvků
-
hra ktera se ma dodelat sama... o chybejicim multiplayeru ani nemluvim. vydam hru kde nefunguje multi a neni tam SP? tak to dokaze jen bohemka. som fanusikom Army od cias OFP ale co je moc to je moc. nebudem podporovat polotovary ktore ani nemaju realnu sancu ze budu fungovat. pretoze aj ten multiplayer proste nestiha na ziadnom serveri, do 1-2 dni laguje jak prasa a moze sa vsetko restartovat. fungujuca arma s multiplayerom v hre na sposob BF conquest modu s technikou je len fatamorgana, teoreticky uskutocnitelne ale v praxi nemozne. prave kvoli specifikaciu enginu, ktory to proste nezvlada.
-
pravda
-
chápu mě éž
-
arma3 co to je..... *1*
-
nv > amd
-
chlape vidis AMD v clanku a hned takhle vid.. to chce hadr a mokrej..
-
4 giga paměti je málo, ještě DDR2
-
http://cs.wikipedia.org/wiki/Blesk
-
Hmm, Tesla Coil v Armě, zajímavé
-
Nvidia Geforce 460 GTX, AMD Phenom II X4 630 2,8 Ghz, 8GB DDR 3 paměti a jede mi to krásně, problém bude někde u tebe.
-
To je smutný, hodně smutný...
-
Na hentakej zostave by ti ani arma 2 nemala poriadne ist :D oni optimalizaciu nepoznaju
-
To je proste, zadny dvoji standard neni. Vyvojari jsou hnupove a Titanfall bude komercni odpad, jeste k tomu nehrately, 12 hracu v MP je uboha kojotina. *3*
-
To je snad jediná hra co se může armě v optimalizaci rovnat, ale tam svoji roli hraje java. Když už jsem za tu Armu dal 6 kil tak ji chci hrát ty chytráku...
-
Hraj minecraft *3*
-
Jo
-
Promiň, že nesypu do kompla každoročně 40k... Všechny sebehezčí hry jezděj na pohodu při 60 FPS a tenhle humus se na nejmenší detaily nehne z 5 FPS. Chyba nebude u mě.
-
Muzes to hodit do smetaku a koupit si pozadny PC *1*
-
nVidia GeForce 460 GTX, AMD Phenom II 955 @ 3,2 GHz, 4 GB DDR2 paměti... ještě něco?
-
Fungoval by aj tebe, ale musis si koupit NVIDIU a ne to hrat na 5 ročnej gej ATI VGA *11*