Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pár cutscene, deníček, sem-tam namluvený rozhovor v četě, mise co měly hlavu a patu....možná jsem byl malej a naivní, ale kampaně OPF a Resistance jsem dokázal "prožít". Není moc her, o kterých bych to mohl říct. Army jsou asi vyloženě na hraní si v editoru (jako když jsme byli malí s vojáčkama) a na MP (na kterej nemá spousta lidí ještě dnes pořádnej HW)
  • Egosoft (studio) a Deep Silver (vydavatel) a jejich X Rebirth budou PC only ;)
  • 1,5/10 slabý pokus chudáčik.
  • popyčy.
  • Mno kampan v jednicce a dvojce moc vychytana nebyla.... alespon ja jsem se do ni nedokazal moc ponorit ale slibujou ze trojka bude jina tak nevim. OFP i Resistance v tomhle podle me fungovalo o neco lip.
  • Veskoslav
    No takové zvláštní, aspoň podle mě. Jako nejsou špatné, ale raději hraji mise od komunity, co se vytvořily:)
  • Keyz
    Nové frakce, Nové zbraně a snad ne Nové chyby.
  • Kr.Pa
    Zatím jsem neměl možnost hrát ani jednu Armu, mám dotaz: Jak jsou na tom kampaně? Velice rád vzpomínám na tu v Resistance, kdyz clovek fakt stal s parem pusek proti tankum a do dalsi mise sel s technikou, kterou ukradl.
  • vizera to super, vymodelovane paradne, ksichty a vsetko paradicka.
    jedine co sa mi troska nezda su textury terenu... ale napr voda super.
    tesiime :)
  • Paulcz
    Lokalita a čas se mi nelíbí, bral bych současnost a konflikt podobnej tomu v Sýrii
  • http://i.imgur.com/jFlOGwn.jpg
    http://www.themoscowtimes.com/business/article/punisher-vehicle-tested-for-security-forces/476481.html

ten druhy odkaz me osobne nejak jebe, treba googlit punisher+russia+vehicle atp.
  • kdyby Vám nestálo za to, na něj reagovat, dal by pokoj...on se ale vždycky někdo najde.
  • BI má ted hlavně problém v tom, že armády si na výcvikový trenažery začínají pořizovat simulátory na enginu od Cryteku a jim obdobné. Snad se zas vyšvyhnou jako s VSB.

Havoc zkonstruovaný jako kamov....no to se mi moc nelíbí, ale budiž, je to takové sci-fi. Hlavně aby engine začal ždímat taky GPU než jen krvavě CPU. Držim palce, at maj úspěch jako s flashpointem.

Za mě osobně, raději bych od nich viděl nějaký méně známý konflikt. Třeba z Rhodesie, JAR... nebo klidně fiktivní, ale zas zpátky do minulosti a ke skutečným strojům.
  • God-of-War
    Vypadá to luxusně *4* .
  • sipecka
    Ale už mě vyšetřuje i samotný Horatio. Taková pocta.
  • To je batmobil?
  • ucho
    tohle smrdí trishkou aka trolem.diskuzním.
  • sipecka
    Tak jsem teprve začátečnice, na takové staré mazáky jako ty ještě nemám.
  • Veskoslav
    „Nemáme plány vydat hru Arma 3 na konzole. Jedním z důvodů je design hry. Arma 3 je určena pro PC. Pokud by byla budoucí Arma hra na konzole, musí být pro ně navržena od samotného začátku,“ řekl Joris-Jan z Bohemia Interactive.

Tudíž nauč se trolovat, stále ti to nejde.
  • sipecka
    Určitě to bude na xbox.. V současnosti není firma, která by byla tak sebevražedná a vydávala pouze na PC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit