Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kovar.jakub
    Bez reproduktorů se Arma hrát nedá, zvuk je důležitý pro lokalizaci nepřátel stejně, jako obraz. Bez mikrofonu se potom aspoň částečně dá, ale samozřejmě je lepší se se spoluhráči domlouvat přímo.
  • ale je pokud si to jako zákaznik necháš líbit *1*
  • Mít k tomu tak Oculus Rift. *14*
  • je možné hrát MP?kdykoliv jsem se chtěl připojit tak to u arma 2 nešlo .jsem zvědavej co tady?
  • Ano, ale pak by Arma vyšla o 3 měsíce později.
  • Není totéž.
  • Je mozno hrat multiplayer bez zvuku? Jak mikrofon, tak reproduktory.
  • Pořád neuznávám.Kup si auto a oni ti řeknou do tři měsicu vám dodáme brzdy.
  • pěkná recenze
  • Tak to musí být plné bugů, když Rome2 dostal 9...
  • Tak jiste arma asi nesedne kazdemu. Me osobne ale arma serie hodne bavi a spostu dalsich lidi taky :D. No a rict se na to da jenom jedno pokud si tu hru nehral ani te nezajima vubec nevim proc tu neco pises :D :D Me treba taky zadny dil ze serie AC nebavi a pride mi to jako totalni volovina ale taky nelezu pod recenzi a nepisu to tam proste me to nezajima tak who cares?
  • Ronox
    EDGE to napsal defakto stejně jen udělalil ještě o bodík nižší známku. Arma 3 je rozhodně úspěch. Na steamu mega reklama, zaplacená defakto z early access a i teď při premiéře znova na 4. místě v prodejnosti. Jen tak dál kluci z BI :)
  • Prominte, nejak upadam do stereotipu, na games.cz je to asi normalni.
  • KENNY1988
    A ke všemu kampaň bude ve formě DLC a to ZADARMO! Takže, kdo si počká, ten se dočká. *4*
  • nejak vziadnej z poslednych arm nebola nejak kamapan co by zato stala a vzdy to bolo o editore a multiplayeri ale co uz niektory ludia to kupuju zjavne hlavne kvoli tej ukazke zbrojoveho arzenalu :D
  • Veskoslav
    Jsi docela mimo;) Asi jenom otevřeš článek, jukneš na číslo a jdeš se s prominutím vyzvracet do diskuze, že?:)
  • kovar.jakub
    Četl jste tu recenzi? Jenom samostatné mise dají dohromady 6-7 hodin herního obsahu, plus multiplayer, plus střelnice a plus i ty komunitní mise. A kampaň přijde (a nejspíše se k ní i vrátíme). Na její absenci nicméně upozorňuji a pokud vám její absence výrazně vadí, nic vám nebrání tři měsíce počkat, až formou DLC vyjde.
  • Jiste, takze tady mame spickovej editor ... a kde je ta hra? Aha, nikde. Sem zvedav, jestli by stejnou vosmu dostalo cokoli jinyho ... rekneme Assassin's Creed ... kdyby hraci za svy prachy dostali mapu ... a editor ... a necht si tam behaj a delaj co chtej ... jen tak, bez kampane, ukolu, ...
  • A já zrovna chtěl začít nadávat, že to dostalo jen osmičku. Jenom z alfy+bety mám nahráno skoro 80 hodin. Jen ta absence kampaně zamrzí, možná, že kdyby tam kamnpaň byla, tak by to byla devítka *4*
  • Arginmax
    Zobrazování armády v počítačových hrách je problém, který se táhne již od vlády ruské carevny Kateřiny, která odmítala dosavadní revoluční teorie o vzniku vesmírného tření. Je třeba zastavit se a přemýšlet na otázkou "má smysl se kvůli tomu ptát samotného ministra sociálnních věcí"? Nebo se můžeme oprostit od všech spadnutých banánových šlupek a jít za tajemným čarodějem, jež nám ukáže v jaké rovině jsou hvězdy, jež zobrazují křížové výpravy z 11. století po narození Páně Fridricha Falchého, zvaného též po burgundském způsobu, který je nevýlučně spjat s pářením berušek?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit