-
viz 6.8.2013 - http://games.tiscali.cz/oznameni/arma-3-vyjde-bez-kampane-tu-dodaji-tri-dodatecne-updaty-63657
-
Myslis ty co to koupili za 20 Euro v Alfe? No ti musi opravdu strasne nasrani ze nezaplati 45 Euro :) A pokud mas dojem ze to bude zase stat 20 Euro, tak to jedine v pripade ze to bude ve vanocni sleve ;)
-
Battlefield 2 chybějící kampaň špatnou hrou nedělala, stejně tak jako trojku její přítomnost pro mne nijak zvlášť nezlepšila.
-
takze predpokladam ze po rome 2 která byla pres bugy nehratelná a dostala 9/10 tak kdyz tohle dostalo 8/10 tak to musí byt nehratelné
-
A tobě přijde ok dostat půlku hry teď a potom zbytek ?
-
Docela sok,bez kampane jaky to ma smysl ted kupovat,to je lepsi pockat az vydaji kampane,
tou dobou to bude na steamu za 15-20e.
Hlavne musi byt nasrani,co to koupili,mohli to mit za podstatne nizsi cenu. -
Určitě? U toho jednoho píší, že je tam vir.
-
Já někde kampaň hodnotil?
-
Přečetl sis recenzi či jsi hrál Armu? Vsadím se, že ani jedno;) A mimoto, dávat zrovna Crysis jako příklad na kampaň?:-D Vážně? *1*
-
A stejně je v ní méně bugů než v novém Římu. Autor hru celkem chválí, hodnotí kladně všechny novinky atd. Ale stejně dostane hra 8... games.cz jsou parodií na recenze. A že by se někdo z redakce vyjádřil k těm 600 naštvaným komentářům pod Římem? to je ani nenapadne...
-
čeština do sleeping dogs.exe? Stahuj, to bude určitě ono.
-
přijde mi lepší dostat hotovou doladěnou kampaň než zabugovaný zmetek co by stejně nešel ten první měsíc hrát protože by se čekalo na patche
-
wow ... recenzent a osobne ... a dava hre hodnoceni za neco, co mozna nekdy ... i trebas ... pravdepodobne ...lol lol lol.
Pak se vazne uz nedivim nicemu. Na tomhle webu je treba hodnoceni vydelit dvema ... pak vyjde +- realita. -
To je plne bugu z principu - je to arma. Hra od nich, ktera by byla alespon rozumne hratelna driv nez rok po vydani jeste svetlo sveta nespatrila.
-
Souhlas, nevěděl jsem že to má vyjít bez singlu, tohle ať si strčí někam.
-
Opet porusim sve pravidlo nepsat do komentaru... nechapu, jak zde nekteri mohou vyzdvihovat to, ze tam bude kampan ve forme DLC a to dokonce zdarma! ZDARMA! Predstavte si to! To jsou ale super vyvojari! Pockat, nemela by snad byt v puvodni hre? Jak by asi vypadal Crysis / Far Cry bez kampane? Kolik by dostal hodnoceni?
-
Ahoj, předem se omlouvám za OT, ale tady si to asi přečte nejvíc lidí, dostal jsem se teď ke Sleeping Dogs, můj dotaz je prostý, existuje na to čeština? Oficiálně vím, že ne, ale prý někdo dělal, na ulož.to jsou 4 soubory, ale každý má jinou velikost a žádný popis k tomu :(
-
Výborně! Flashpoint byl super, první dvě Army jsem zkoušel, ale bugů bylo moc. Jestli se trojka vrací hratelností k Flashpointu a funguje, tak si počkám, až vyjde kampaň a radostně se do ní dám. Zahrajem si na vojáky, máme flinty a bodáky!
Mně osobně chybějící kampaň nevadí, protože na hru nijak zvlášť nečekám. Ale buďme objektivní. Jak bychom se tvářili, kdyby za týden Rockstar vydal GTA5 jen multiplayer a příběhové mise slíbil až na jaře? Hmmmm? -
Když už přirovnání k autu, tak bych přirovnával k domontování klimatizace nebo něčeho podobného - je to příjemná věc, ale pro primární vlastnosti auta až tak podstatná není. Stejně jako kampaň až tak důležitá není, pokud hra sama nabízí další hratelný obsah.
-
Když už jsme u toho Oculus Riftu *1* http://pixelenemy.com/oculus-rift-fake-video-ad-shows-what-men-really-want-it-for-very-very-nsfw/