-
Když to platíš ty a jsi blbý, že kupuješ nedodělky, tak to není problém České republiky ale tvůj;)
-
To je fér důvod.... pro mne tím ale hra nějak neztrácí a zkus pochopit i odlišný pohled od svého
-
no té kritiky je i plný steam, takže jsem zvědav na recenze ve světě...
-
Arma jo, o Flashpointu bych to netvrdil *3*
-
To bude tím, že nejsem po.era jako většina emigrantů. Ona bude strašná zábava pozorovat ty nasrané ksichty, jež nesledují informace z herního businessu a jenom hrajou. Po zakoupení jejich oblíbené krabicové verze jim asi spadne čelist. "Dostat nezabugovanou hru"... toto heslo jsem ve videoherním průmyslu slyšel snad už 100.000x
Ale jak už jsem zmínil výše. V ČR je naprosto normální platit za nedodělky ve všech business sférách. -
No já nevím, ale na Bf4 převažují MP videa. Kampaň i tam hraje okrajovou záležitost. CoD a Bf mají podobné hráče, nikoliv stejné.
-
Jedine co mne mrzi je fakt ze nemam stroj na to abych si tu hru dostatecne uzil. Takze musim rict ze nemuzu dockat az budu mit doma "Milaska II" a budu moci v Arme III radit jak cerna ruka :)
-
tak ještě že není nadhodnocená
-
jen aby pak nemluvil anglicky jak Jackie Chan *1*
-
BF2 byl i bez kampane opravdovy narez.
-
To si muzes namlouvat jak chces, pravda však je ze hrač cod a bf je stejny a ten rust je objetivni analyza vychazejici z prodejnich čisel a proč by vsechny společnosti delali reklamy hlavně skrze singleplayer, kdyz to nikoho nezajíma?
-
A já se divím, že tady ještě vůbec jsi;) Mimoto na Steamu je jasně napsaný důvod. A Arma vždy měla kampaň na okraji. A je mnohem lepší dostat nezabugovanou hru, protože ty by jsi byl první, kdo by řval, jak je to zabugované a nehratelné.
-
už to začíná, půl třetí, ARMA hateři se vrací domů ze školky *1*
-
S největší pravděpodobností bude.
-
Ja si ho koupil kvuli singlu .... v Humblu za deset dolaru :D
-
Kupuje. Napr. L. Grygar.
A potom to recenzuje. -
Ano, byl v akci, ale po roce se porad prodava za 20 Euro. Takze jiste, pokud nechces platit plnou palku, muzes rok cekat, ovsem nejake vyrazne zlevneni Army III bych driv jak za ten rok necekal, jestli cena po pul roce klesne o 10 Euro, tak to bude mega uspech.
-
No s tou hudbou si snad děláš srandu.... http://www.youtube.com/watch?v=9n4VdpQfGtQ pokud si tou Crysis nemyslel spíše Cold War Crisis
-
To jsi mě dost pobavil. Prý růst při "kampaně" v Bf3. Série Battlefield nikdy nebyla konkurentem pro CoD. CoD kdysi byl na příběh, Bf na MP. CoD se sice snaží i v MP, ale to je arkádová sranda plná WH lidí. A Bf a kampaň? Vážně? To si fakt někdo kupuje hru zaměřenou na multiplayer kvůli kampani? Ještě tu o Karkulce, tu moc neznám:)
-
Prd na cestinu, nejak se v te anglictine zlepsit musis :)