Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja jim dal 25 EUR uz davno za alfu a nemam duvod litovat.
  • Veskoslav
    Nevím, jestli je to provokace či slovo IRONIE ti nic neříká.
  • No k čemu jsou kartičky dobrý sis právě sám odpověděl. *1*
  • Milej zlatej trolle a kde jsi přišel na to, že já platím za nedodělky? To ti namluvila ta tvoje hlavička což?
  • smejki
    Nikdo nejuchá, že jsou kluci z BIS pašáci, že dávaj kampaň ZDARMA! Prostě to jen není nic proti ničemu. Že se u pár lidí PRově řežou do vlastních koulí, to už holt asi není překvapení. Ale podraz? LOL
  • ucho
    sběratelské kartičky jsou fajn, už jsem na nich vydělal 35 eur :) ale jinak jsem nepochopil, k čemu to je normálnímu smrtelníkovi dobré. a kdo rozhoduje o tom, že hra bude mít kartičky?
  • celoush
    No... nemá talent... Kuzma je támhle!!
  • residentevilfans
    *14* Za kazdou cenu se musis hajit debilnimi argumenty *14*
  • celoush
    nová doba... hlavní je, že jsme dostali i sběratelské kartičky... to ale nikde nenajdete, protože recenzenti je neměli *3*
  • celoush
    *facepalm*
  • Keyz
    Dnes se člověk ani nevyzná co je tedy plná hra....
  • Nepochopil...
  • já už jsem tady něco podobného psal, blbečku *6*
  • Veskoslav
    Hele, jak se měří 10 sekund při daní -4? To jako zběsile čumíš na stopky a ještě zběsileji mačkáš F5? *1*
  • Veskoslav
    To je tak brilantní úvaha, kterou tu dneska ještě nikdo nenapsal *1*
  • :D ked rome 2 dostal 9 a toto "len" 8, tak to asi nema zmysel ani kupovat. Ked deviatkove hry su zabugovane a nehratelne odpady, tak ani nechcem vediet ake musia byt osmickove hry na tomto portali.
  • residentevilfans
    4x - za 10s ty valis *1*
  • Veskoslav
    Jdi raději fanouškovat RE. To ti možná jde;)
  • residentevilfans
    Dite to zase neuneslo mucq !
  • Veskoslav
    Já jako dítě? Ty se chováš jako fracek, který ani neví, jak ta hra jede, ale už předem ví, jak je zabugovaná;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit