-
Pockam si az vyjde recenze cele hry. *6*
-
co sa tyka kamapne v OFP, tak tu ti jednoznacne zahrat doporucujem, 40 misi, mnoho sposobov rako prejst misie...kampan army2 bola slaba, 10misi, medzitym odbitie vetou "po mnohych tyzdnoch boja..." kdezto v ofp tyzdne boja mali cez 20misii:)
-
Na tom se da neco vydelat? Ja je nekomu poslal zadarmo :D
-
Tak pro tvoji informaci - schvalne sem si kvuli tomu pustil steam ....
ZADNA informace, ze je to bez kampane tam NENI. Takze je to proste a jednoduse podvod na hrace. Hlavne ze si muzu koupit "deluxe edition" ... -
tahle hra je totalni sra.cka, od flashpointu vzdaleno na mili...bliz k cod *16* *10*
-
Zatím však nic nenasvědčuje tomu, že by to měli udělat. Navíc by tím mohli naštvat komunitu, což by pro BIS nebylo dobré. Každopádně bych nadával až se to stane. Jinak je očividné, že nejsi moc dobře informovaný. Za 2-3 měsíce těžko něco takového oznámí, protože první část kampaně by měla vyjít příští měsíc.
-
Arma 3 vs flashpoint ... porovnej to ... bugy ... stale tytez. Nedodelky ... stale stejne...
Jenze flashpoint mel velmi dobrou kampan. Arma nema nic ... je to proste MP datadisk s novym ostrovem ... hmm ... za cenu plny hry ... hmm ... Tedy neco, co by moderi pri trose snahy udelali taky a gratis.
Predpokladam, ze ta slibovana "kampan" pak bude presne podle toho vypadat - slepenec nesouvisejicich misi.
Ono je sice moc fajn, kdyz mas hriste, jenze jeste musis mit na tom hristi co delat ... -
ja som asi trošku iný ako 90% fanúškov army...mne sa kampane páčili..aj tú v arme 2 som mal rád mala svoju atmosféru a bavila ma...
-
Ehm ... spousta lidi si tu hru koupila pred 1/2 rokem, a ocekavali, ze s vydanim k uvedemu terminu dostanou kampan => byli podvedeni. Byla snima totiz uzavrena smlouva a ta byla jednostranne porusena. Naprosto jednoznacne, neoddiskutovatelne. (tecka)
Kdyz se mnou dodavatel uzavre smlouvu, ze mi k reknee, 1.9. doda uceni SW, a ja mu zaplatim nejakou zalohu, a 1.9, SW nebude, tak nejen ze vrati zalohu, ale zacaluje i vsechny naklady ktery mi tim zpusobi. A pokud platit nebude chtit, tak muze pocitat s tim, ze ho v brzku navstivi exekutor a vysvlekne ho do trencli. -
Ale prdlajs, hra mohla jet v beta rezimu klidne pul roku, nic by se nestalo ... jenze oni potrebujou triskat prachy pred vanocema.
-
Podvod je presne to, co delaji - vzbuzuji predstavu, ze prodavaji cosi, co nedostanes. Za 2-3 mesice muzou totiz uplne klidne rict, ze hraci kampan nechteji a tak ji delat nebudou, ze ... jako by to tu uz v mnoha provedenich mnohokrat nebylo.
-
Nikoli, ciselne hodnoceni melo tvrde postihnout to, ze hra neni kompletni. Uz se tesi, az vyjde TES, to bude mit 10, a autor tam bude zduvodnovet, rpoc tomu dal 10, kdyz to ma nepouzitelny UI ... a uz mesic se nejde prihlasit protoze ... ale oni to jiste spravej, dodelaj, ... takze kupujte, a pak si rvete vlasy.
-
Už od operace flashpoint som fanúšik tejto série ale priznám sa nikdy som kampaň nehral..ani v OFP ani v armách a ani my nechýbajú...mám tam editor a addony a to my stačí na 100kyhodín blbnutia.....to proste neomrzí a bugy sú u takéhoto projektu proste nevyhnutné
-
Jako pises to pekne a ja s tim souhlasim. Ten kdo hleda taktiku se v Arme vyradi a lehce ji odpusti nepodstatne chyby. Jenomze pokud bude Armu kupovat jenom tato kategorie, nebude to stacit na zaplaceni vyvoje.
Mne mrzi ze Arma tim svym neprofesionalnim oderem odrazuje hrace ostatni. Uplne zbytecne chyby, ktere mozna nejsou zasadni pro gameplay, ale uderi do oci a odradi. Jsou jako repelent. Je to skoda. Nedovedu posoudit jestli jsou produktem slabeho lidskeho potencialu, nebo zastaralych technologii a nebo spatnym vedenim projektu. Nicmene jsou tady a jak vidis ve forech tak funguji spolehlive. -
Arma je opravdu unikátní hra/projekt, která asi nemá v herním světě obdoby (nebo nějaká podobná hra existuje? osobně o žádné nevím). Nechápu lidi, kteří ji porovnávají s jednoduchými koridorovkami jako CoD nebo i BF. Call of Duty je v porovnání s Armou v podstatě casual hra. Mimochodem, nedivím se, že taková komplexní simulace vznikla zrovna v ČR - Češi byli vždy hračičkové *3*.
-
To jsi mi to natřel. Nejprve jsi ze sebe udělal hlupáka a teď i urážíš?:) No snaž se více.
-
Omg já jsem ti jasně napsal, a´t držíš tu svoji hubu a zalezeš ty blbečku! *8*
-
nečekal jsem že se ozveš, ale proboha, už zalez do tý svý černý díry a drž zobák, díky amatére... *7*
-
Ja mam tiez uz kupene davno za 25 eur alfu, a napr. take ,,defent Kamino´´ je bomba. Skoda ze mam vela roboty a vecer sa mi uz nechce, ale pride zima a Armu 3 dobre pretestujem s kamosmi na TS *3*
PS: Za 25 eur nemoze nikto nadavat, kto si to predplatil ! -
recenze proc ne, ale ciselne hodnoceni melo prijit zvlast az po kampani