-
ahaa, tak to ano:D to tazko...ale za tu cenu, no nekup to;)
-
s kontom, ktoré máš vytvorené na steame, takže asi ťažko hru, teda cd key predám, keď ju/ho ešte navyše kupujem cez jeden anglický shop :D
-
ty kraavo 23minusu, nejvic v cele diskusi cool; jenomze kdyz nikdo nic nerika na to, tak mam nejspis pravdu a zaminusovali me tu dajaky debi.lni decka
-
niet zac, urcite zahraj, mozno ta to chyti...zjednodusene povedane, stacilo by predat steam kluc ...hmm, ale cez steam som v zivote nekupoval takze neviem ako to tam funguje, ze ako/naco/s cim je zviazany ten steam kluc, s akymi udajmi alebo co...
-
okej, dík za rady, možno si ešte niekedy zahrám armu II, možno cez sviatku, keď budem mať čas...ale neviem ako sa toho zbavím, teda tej army III keď ma to nebude baviť, kedže kupujem steam kľúč :)
-
fade je genialna ochrana, defacto sa neda nijak odzubat a pritom je to jednoduchy napad-postupne degraduje hratelnost...divim sa, ze ju nepouzivaju aj ea ci ubisoft ale vymyslali radsej kraviny s nonstop pripojenim na net atd...
-
party it-čkarov *1*
-
zdar, ofp je vynikajuci, datac arrowhead k arme uz bol lepsi, styl misii ako v ofp ze trebars v jednej si vrtulnikom znicil tanky, v dalsej misii si tam napochodoval ako sniper len na pechotu...betaverzie s roznymi opravami/upravami k arme2 vychadzaju doteraz, takze uz je to parada...ad tvoja otazka, o arme3 som iba cital fora,recenzie,videa, ale tak nie je to zrejme uplne taka arma ako sme boli zvyknuti, ale to uvidim az ked si ju kupim:)....vzhladom na to ze som videl na nete hru v cenovom rozpati 26-37 eur a ty mas moznost mat 24! zlavu, jendoznacne to ber;) ak sa ti nebude lubit za 10-15eur ju od teba kupujem :D
-
Víš, že "Patetický" neznamená v češtině "ubohý", že?
http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/pateticky-patheticky
Nepřenáší se to z angličtiny. -
http://www.youtube.com/watch?v=1IaGy46Ksm4 takhle slavili vydani hry tvurci v Brne
-
Zdravím, nechcem tu v žiadnom prípade vyznieť ako nejaký ignorant, ale bavila by ma tá hra? Armu 2 som nikdy nedohral, naopak operation flashpoint, ten pôvodný od bohemie som prešiel aj niekoľko krát aj s datadiskom resistance, je až neuveriteľné, že tá hra má už cez 12 rokov .... no prvú armu som skoro vôbec nerhal a ako som už písal arma 2 ma vtedy odradila s tou jej otrasnou optimalizáciou a zabugovanosťou, posledne som arma 2 hral pred skoro 4 rokmi...
Takže by som sa chcel niekoho spýtať niekoho fundovaného, čo hral aj predošlé diely Arma, či by hru odporúčil hráčovi, ktorý mal v obľube predošlé počiny českého herného štúdia bohemia interactive.
vopred ďakujem za cenné rady, pýtam sa preto lebo mám možnosť ARMA III zohnať s pomerne výraznou zľavou za 24 euro. -
tak tak...tým Razor...občianska vojna v krajine Černarus....malo to svoje čaro podľa mňa..
-
no a hnedka minus *10* no pravda je ze vsechny anna maji 8/10 nebo min
takze to neplati -
No já vlastním sice jenom Anno 1404,ale ta kampaň má
-
Realizmus je fajn. Rozloha je fajn. Atmosfera je fajn... co ale nie je fajn je ta MILIARDA bugov ktore tu hru mrvia za hranicu unostnosti. Opat sa oplati pockat az to poriadne opatchuju lebo teraz je to doslovny vysmech pojmu "profesionalita". Ale nejak ma to uz akosi u Bohemie neprekvapilo... proste polotovar na aky sme u tejto firmy uz zvyknuti.
-
Jestli Arma dostala 8/10 kvuli tomu ze nemá kampaň, tak jak to ,že serie Anno ,která taky bez kampaně dostala 9/10?
-
To nás je fakt jen 10% :)
-
Tak jsem teda příjemně překvapený jak rychle se dá do hry dostat.. cca po dvou hodinách už mám celkem dobrý přehled o rozhraní, ovládání atd.. (nikdy jsem armu nehrál) zatím tedy spokojenost.
PS: V krabicové verzi je geniální pomůcka. Dostanete na složení z papíru takové udělátko (něco jako máte v obchodě na rozdělení nákupu) *1* z krásně popsaným ovládáním, takže nemusíte pořád chodit do menu *4* -
Tak jako bez urážky, ale pokud si chci nějakou hru koupit tak si o ní něco přečtu, to že si to jdu koupit naslepo kvůly jménu nebo že jsme o tom slyšel od někoho je fakt pitomost a to velká.
-
Přijdeš sem pak napsat, že si se spletl(a)?