-
Dělat hru a realismus jde tak trochu proti sobě.... často pro podporu jednoho musíš omezit to druhé... každá hra na to jde jinak a je jen na tobě k čemu se více přikloníš.
-
Peenis
-
No launch trailer ukázal jaký "simulátor" to je. 1. Comanche byl zrušen neboť stál za prd - nic nesnesl, drahý atd... 2. Zásah tanku u pojezdového kola by jej možná nezničil ale minimálně vyřadil z boje a tdy si vesele jede dál. Jen EMP pancíř by mohl pomoci, ale nevěřím, že na průbojnou munici, tkaže to zase bune nevyvážená USA go sr.čka. Nikdo zatím neudělal v tomto smyslu reálnou hru.
-
je to sandbox, zatím tam jde jen o jednotlivé mise, editor a MP, stáhl jsem si výbornou misi Payday *1* , stahování misí je možné přímo ze hry
-
Arma je něco mezi simulátorem a hrou. Její hlavní devízou je editor, engine (i když v lecčem zastaralý) a komunita, která se kolem této hry neustále drží. Znám spoustu lidí, kteří hrají jen SP mise a kampaně, jejíž doménou byl doteď hlavně armaholic a které teď rozmazluje Steam Workshop. Pak je tu další skupina hráčů, kteří hrají jen MP. Ti by se dali rozdělit mezi vyznavače kooperací a ty, kteří upřednostňují spíše hru proti dalším hráčům. Samozřejmě většina se pohybuje tak někde mezi nimi a občas zkusí od každého něco. Nakonec by se dalo říct, že je tu silná moderská komunita (v ČR/SR hlavně ČSLA studio), která tvoří obsah v podobě nových jednotek, zbraní, dopravních prostředků, ostrovů atd.
Tenhle sandbox nabízí širokou škálu využití, nemusí sednout každému, ale spousta lidí na něj nedá dopustit a je schopna přežít chybky, které si sebou engine léta táhne, protože ten zbytek prostě stojí za to.
O obsahu si přečti recenzi... je vypovídající. -
Zadarmo? Ok, fakt se tesim, az si za 3 mesice (pry, mozna ...) sosnu kampan - samo plne hratelnou a samo zcela gratis. MP nepotrebuju, takze platit nemusim. Ah ... fail ... ja si prej musim koupit i ten MP ... hmm ...
Jop ... pokud sis nezapomel precist blog o Asasinovi ... tak prej ty lode budou jako DLC ... zcela zdarma ... nekdy casem ... mezi tim prej muzes plavat. -
Pokud je nekdo ret…ard a neumi si ten steam otevrit a zjistit, ze tam nic takoveho neni ... tak mu je jedina pomoc - kulkou mezi voci.
-
Kazdy vie ze nejsi holka, ale 12 rocny teplej Pepik *12*
A na to celerone co mas, tu Armu ajta nerozchodis.
Fuj furt sa nahnevam , ked do diskusie pridu buzeranti *7* -
Jiste jiste sleponi ... "after release" je jako kdy? Zeby to bylo "po vydani" = TED? Ze ses negramot co neumi cist, za to ja nemuzu.
-
Jestli ty chodis platit za pravdepodobne a mozna, tak chod. Zcela zjevne patris (a nejen ty) presne mezi tu cast populace, ktera si koupi vyhodne hrnce za 20k ... pripadne si veme vyhodnej uver ...
-
Jiste, kdyz prijdes do kramu a chces 10 rohliku, tak si des nejdriv precist, jestli nahodou od vcerejska ty rohliky nejsou polovicni ...
-
looser *12*
-
Mohl by mi prosím někdo napsat o co v týhle hře teda jde?Docela mě zaujala,ale nevím o co tam jde jestli je to spíše multiplayer hra nebo co.
Cena taky není špatná. *8* -
Články s recenzí poslední dobou otvírám s osmičkou na rtech... a ono to většinou vyjde :-)
-
Placas od pasu kraviny aniz bys tu hru hral, ze? *1*
Na bugy obcas narazim ale je jich jenom par a patri spise do kategorie usmevnych. Zatim jsem nezakop o zadny ktery by mi znemoznil dalsi hrani. Ale pripoustim ze se tam nejaky najde, nicmene v porovnani s dvojkou natoz jednickou je to velice vyrazne vylepseni. Pouzivat zkratkovite hesla o miliardach a nebo tunach bugu je vuci Arme3 strasne nefer, neni to vubec pravda.
Ja ale souhlasim ze i ty smesne a esteticke bugy, ktere nerusi gameplay, navozuji dojem neprofesionality. Je to skoda protoze to hre zbytecne ublizuje. -
:-D
-
hlavne si trafil prvu armu co nema nejake divne "HC" ovladanie rozhodene ako sa dalo :D
-
To jsem nevěděla. Diky za info. Člověk se pořád učí. V životě by mě nenapadlo, že máme speciální vyznám i pro pathetic.
-
dikii za link, hah krabica 26-37€ - steam 49€ lol *1* esteze maju tu zlavu:) idem ja, dobruu
-
veď kúp si to aj ty
http://www.g2a.com/arma-iii-steam-cd-key-eu-preorder.html