Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co za kravinu si to napisal? Ved miesto zasahu sa prenasa uz teraz cez netcod, ked dostanes hs , si okamzite mrtvy ak nemas zbroj. Zasa hlupy armovsky fanboizmus bez znalosti faktov a ospravedlnovanie niecoho ako by to vraj nefungovalo ked to bezproblemov funguje uz aj v mmo, kde hraje daleko vacsi pocet hracov.
  • C2Q 6660, dohlad 2 km , stra 460 ani nie TI verzia.. Co je to v pohode prosim ta. Vsetko na low, vypnute bez aa a 30 fps avg :D V multaku tipujem tak mozno 20 fps pri najlepsom, asi preto o nom ani zmienka a len obkecavacky..Vsakze ste tu hru hrali max. cez youtube gameplaye? Jama i7 3770k a 670 gtx a moj kompik sa v multaku poti a som rad aspon za 40fps+ pri akychkolvek nastaveniach.. ci low, mediu, high. ultra nema ziadny vplyv. Apropo, dominantion mod skoro nik nehra, 90% hracov je zalezna na wastelande.. Hrali ste tu hru vobec, pane ?
  • ako moze nedokoncena hra plna bugov s tak malo obsahom dostat 8 z 10?

Ako mozete volat nieco simulaciou, ked vsetky zbrane su vymyslene, fyzika vozidiel a vrtulnikov a az 1 stihacky su horsie ako v BF3 a totalne arkadove? Ved ked idete dolu kopcom tankom a narazite na kamen, vystreli vas to desiatky metrov do vzduchu.. Alebo ta blba AI..stale prechadza cez mury. Uz to ani samotna BI nevola simulaciou.
  • kovar.jakub
    Píšu o fanouškovské Domination (což je právě hra pro cca 60 lidí), píšu o devíti multiplayerových misích přímo od autorů a píšu, že právě v nich je hra nejsilnější. Jinak jsou to dva odstavce, jako podstatnější mi přijde to, že tvůrci vyladili celý engine - proto je o něm a jeho vlivu na hratelnost větší polovina článku.

Jinak výkonnost na jednotlivém hardware: na mé konfiguraci (Q6600 @ 3.0 GHZ, 6 GB RAM a GTX 460 na medium a dohled cca 2 km) šlape hra v pohodě. Jak je na tom jiný hardware netuším, nemám k dispozici pět různých PC nebo aspoň PC přesně na minimální a doporučené HW konfiguraci.
  • snad se nejel opalovat na Lemnos *4*
  • celoush
    http://www.armaholic.com/list.php?c=arma3_files_scenarios_mpgamemodes_capture_the_island
  • A ty ses k*kot...tahni si zvracet ty svoje moudra zpatky na PcTuning
  • to je skvele ze autor recenze venoval sekci o MP dokonce az dve vety.... takze tam uz je konecne neco takoveho, jako 32vs32 hracu, kazda strana ma svou zakladnu a bojuje se o nejake kontrolne body se vsi moznou technikou? Tahle recenze nepokryva MP out of box, nepokryva vykonnost na jednotlivem HW, rika ze je hra lepsi ale nerika v cem... chybi tam kampan, chybi tam funkcni multiplayer a vlastne kdyby nebyla komunita, tak ta hra je odsouzena k zaniku. Budu rad kdyz mi nekdo rekne ze se mylim, ze muzu vytvorit MP hru hned ted a hrat s kamosmi proti dalsim kamosum a ze pritom muzu pouzivat vsechnu dostupnou techniku.
  • Normálně si kupuju rohlíky. Ale pokud by se objevily rohlíky 2, tak si taky zjistím, co to je, než to koupím...
  • Fíha, Dean Hall si dovolil vzít dovolonou! Jak jen mohl!
  • Arma není reálná, ale autentická.
  • Hry jsou oproti rohlíkům větší investice, takže se zjišťovat dopředu vyplácí.
  • Blbečku zlodějskej *2*
  • blb
  • Hraju sérii, už od vydání původní Flashpointu a Arma 3 je mu podle mně nejblíže. Měl jsem příležitost vyzkoušet Alfa verzi (plná mi přijde v pondělí, čekal jsem na krabicovku do sbírky), výkonově mi běžela stejně jak dvojka s Arrowheadem (což mně překvapilo), hlasy vojáků už nebyly robotický, animace a pohyby působí hezky plynule, hratelnostně mi to přišlo vyváženější a míň těžkopádný. Co jsem vyzkoušel single mise a četl o kampani, tak má taky dobře našlápnuto k dohnání Flashpointu. Takže jestli tě bavila původní hra, třetí Arma bude taky.
  • Vidím že čtení ti taky dělá problémy, nikde jsem netvrdil že jsem na tom dobře s inteligencí, to zaprvé. A kdybych napsal "nazývat s tvým inteligenčním hendikepem lidi kolem sebe vylízanci je úsměvné ale dosti pomýlené" tak to možná už pochopíš

konec krmení *4*
  • Rambo 667, toť hustej nick, pyčo voe!!!!
  • Někomu smrdí pravda, tobě smrdí péro *12*
  • Pepíkům vždycky pravda smrděla :)
  • Běž si naliskat ty dementní kriple

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší