-
Otazka je jestli vubec vis co to AMD je..soude podle tveho roztomileho obrazku pod jeste stupidnejsim nickem je evidentni,ze doiebany to mas v hlave radne...
-
Medium, bez AA, 50 FPS avg. Kde je problém? Hru musím hrát na maximální detaily, abych si ji užil? Proč?
-
Nevzpominam si,ze bych se te ptal na tvuj nazor cikane....
-
to je kvuli treninku kooperace, nikoli kvuli realismu *3*
-
nerekl bych, ze tady kazdy nad hrou jasa.
-
Hehe typek byl celkem "owned" :-D.
-
Simy od Jane's? Dobrý vtip. Taky jsem na nich vyrůstal, ale pořád to byly jen trochu složitější střílečky
-
to nemyslím jako trolling, jen že jsem si za dobu hraní ARMA 2 vystačil v podstatě se standartním střílečkovým ovládáním, W,A,S,D, zoom, střelba, dalekohled, kompas, night vision, skrčení, zalehnutí, házení granatů, inventář a chat s ostatními hráči, tak přemýšlím jestli je trojka o tolik složitější
-
prosimtě a kolik kláves na toho pěšáka potřebuješ?
-
asi ocakava ze teraz vsetcia tu budu cakat na ten kralovsky nazor a podla toho kupovat
-
Mám rád reakce od těch co čtou a nepřemýšlí. Reálné sim jsem hrál dokud existovaly, tzn. simy od JANES a pak už jen snad LockOn. Pak už nebylo co hrát, dnes už jsou to jen střílečky. Tzn. hrál jsem je od roku 1998 (7?), jestli to stačí. A to srovnání bylo ovládání éra s ovládáním pěšáka. Pokud máš pocit že frajer s puškou potřebuje celou klávesnic,i prosím....může být, mě to přijde totálně mimo *1*
-
...to stálo za komentář? Někdy je lepší neříct nic, než za každou cenu se vyjádřit
-
Protože po něm střílíš kuličky?
-
protože jsi lama? *4*
-
Co urazis ty Pepiku *11*
Dostal jsi CVK a places jaj decko *12* -
co se ti AMD doiebalo ? *14*
-
no, vieš, tímhle se špatně střílí
http://i.crackedcdn.com/phpimages/article/6/1/0/90610_v1.jpg -
To je tím, že na souši používáš podvodní střelivo ty trubko, stačí přebít na 30rnd STANAG a pak to střílí, jak má *7*
-
akurat dnes som tu misiu hral, to keby si zobral skalu zo zeme a hodil po nom tak napachas viac skody.
-
To taky nechapu. Hratelnost horsi nez puvodni Flashpoint.