Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Mluvíme o Metacritic? Protože na té Metacritic, kterou mám otevřenou, se o studené válce a množství bojové techniky skoro nemluví. Stížnosti těch červených míří na:
    celkovou nedokončenost
    nedostatečné množství obsahu
    špatnou optimalizaci hlavně v multiplayeru
    absenci kampaně v době vydání
    staré bugy, které se nezlepšily od bety
    neintuitivnost UI
    zvukové efekty a dabing
    spoléhání na komunitu při vytváření nového obsahu
    Ať už jsou tyhle výtky oprávněné, nebo ne, tak nerozumím tomu, proč ti zůstávají na oněch stránkách skryté. Nemáš nastavené nějaké blokování obsahu?
  • Proč ne World of Tanks? Protože je to arkáda, která má zásahový model zpracovaný líp než Arma a nehodí se ti tak do krámu? *4*
  • Letecké simulátory se hrajou na joysticku, milý Watsone ;-)
  • sam ses cigan Pepiku
  • neotravuj *11*
  • kovar.jakub
    Většina jich je přesně taková, někteří si ještě stěžují na neoptimalizovanost - to je holt tak, když někdo neumí kliknout na nižší nastavení grafiky a nechápe, že to prostě nemůže být náročné stejně, jako třeba poslední Battlefield.

Zbytek si potom stěžuje na to, že tam není kampaň - na to upozorňuju taky a přidávám, že bude.
  • MickeyMutant
    Opravdu? Když si pár těch červených názorů přečteš, tak musíš narazit na mnohem víc a podstatnějších stížností než dobu zasazení a množství techniky.
  • kovar.jakub
    Napůl trollové, napůl lidi, co měli na ArmA rádi zasazení (Studená válka a kousek po) a šílené množství variací techniky (teď je vozidel celkově méně).
  • simulace byli ofp a arma 2, tohle je totalni prus(z)er unfriendly smejd podobny codku
  • tesi me blbe, sem petr
  • Já teda full verzi ještě nehrál, ale podle recenzí a z toho co jsem měl tu čest hrát v alfě to vypadá na výbornou hru (aspoň pro mě). O to víc mě zaráží hodnocení na metacritic.com. Ani ne tak od recenzentů, jako spíš hlavně od lidí. Je tam strašně moc červených čísel a celkové user score 6,4. Takže se ptám - trollové, hateři, nebo děti co čekali CoD?
  • sam ses k kot dite
  • Na PC Gameru zvolili jako FPS roku zabugovanou, nedodělanou sračku Red Orchestra 2
  • mas problem AMD moula *11*
  • A hele ty ses ten, co prodaval na pctuning, a dostal ban za podvod ?
    Podvodniku
    PS: Blahousi klidek, nech ho *3*
  • to nevim mě Skyrim bavil
  • Ahoj, ty si ten , co sa minule pytal ci rozchodi BF4 na full detail na Pentiu 4 ?
    lol , si riadna nula *6*
  • hele nebrec looser *7*
  • Nevim co z toho pobrat, kdyz autor clanku pise neco o "upravené a příjemně odladěné technologii" a treba na PC Gameru pisi lide "the game is horribly optmized" a clovek muze byt rad za 20 fps na nejvykonnejsim stroji. aneb mala domu ze *12*
  • kovar.jakub
    COOP tam je, CTI, DM atd. je komunitní, ale funguje v pořádku. Kampaň bude a tutoriál částečně supluje střelnice a showcase mise.

Osobně se přiznám, že jsem spíše SP hráč, ale multiplayer u ArmA mi vyhovuje a je v pohodě - ano, sice je částečně komunitní, ale vůbec to jeho funkčnosti nevadí. Co se týče HW nároků - Ultra nastavení prostě není pro PC této generace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit