-
diki za kompliment, mas u mne plus voe *1*
-
Jo je tam i Arma http://freesteamkeys.scanndownload.com/?id=234814
-
Tak hra je podle mě super a dostal jsem v podstatě to co jsme očekávám + skoro jistotu, že se to časem bude jen a jen zlepšovat *4* A osobně se nejvíc těším až nějaká banda fandů předělá kampaň z původního OFP *14*
-
jsi kral picusu
-
Reakce na Petr16
-
No teď když se na to dívám tak jsem tvůj komentář možná špatěn pochopil, takže se omlouvám. ono, když tady je mezi tvým komentářem, a tím na kterým reaguješ hromada jiných tak si to pak člověk neuvědomí.
-
trafena husa se ozvala, vid bedo
-
Pardon, ten notebook se jmenuje Dell Inspiron 7520.
-
Pánové, s optimalizací to není tak černobílé, jak se může zdát.
Já to, bez keců, hraju na střední až vysoké detaily v rozlišení 1600x900 na notebooku Dell Inspiron 15R. Běží mi to mnohem lépe než Arma2 na stejném notebooku, kde jsem musel mít viditelnost na 900 metrech a stíny nejlépe vypnuté s FPS cca 19 - 25.
Teď mám místy i 45 FPS, nejméně tak 28. Chvíli jsem tomu nemohl uvěřit, ale opravdu mi to šlape parádně.
Proč se to seká na mnohem výkonějších strojích (v SP) to netuším, ale v MP za to může často server, který to prostě nedává. -
S tou výtkou ohledně nábytku nemůžu souhlasit, protože ve hře je, jen si ho musíš v editoru doplnit. V předchozích dílech tam byl už daný a nemohl si stím nic dělat. Tady si ho můžeš dát kolik se ti zlíbí a kam se ti zlíbí. Jen nebýt líný.
-
mozna je to proto, ze kdyz nekdo tu hru hraje a hratelnost je diky ochrane slaba, tak ho nenapadne si to jit koupit, kdyz o tom nevi a pokud ostatnim rikaji sve dojmy z hrani, dela to pro stejne lidi negativni reklamu na hru. Pokud by byl s hrou spokojeny a nebylo by napr. mozne hrat MP a hrac o to ma zajem, tak si hru poridi. Takze mozna proto to EA takhle nedela, protoze nema HC hry pro velice uzke spektrum hracu. A diky tomu si Arma ani moc dalsich hracu neziska a potencioanlni spektrum kupujicich se rozhodne nerozsiri. Takze to nakonec muze byt ke skode vydavatele a vyvojaru, ikdyz je to na prvni pohled dobry napad. Je mi jasne, ze HC hrac si rekne, to je dobre, aspon to nebudou hrat deti zvykle na CoD, ale hrejiveho pocitu HC hracu se nikdo nenaji a zadne penize tim vydavatelum/vyvojarum nepritecou. A potom ta Arma vypada jak vypada, ze ji kazda druha "arkadova" hra typu WoT, BF apod. drti v realite chovani vozidel, fyzice atd.
-
Skoda, ze je ostrov zcela evakuovany, jinak nechapu, ze nikde ani zivacka krome vojaku. Ze v roce 2013 v takove HC hre budou domy neznicitelne je docela smutne a v prvni chvili me to sokovalo, kdyz jsem tankem strilel do domu a ono nic, strela se ztrati v jine dimenzi. Fyzika, kdy 50 tunovy kolos nezatlaci par kaminku na pulmetrove zidce do zeme nebo je nerozemele a misto toho tak ve vetsi rychlosti naopak povyskocia skoro udela salto je taky dost silene. Pokud by to byla prvni hra tohoto studia na danou tematiku a byly bysme v roce 2005 jeste bych to chapal, ale v souvislosti s historii teto hry a firmy je to naprosta katastrofa *9*
-
Valibuk: to je ale ultra blabol. ve WoT je vice druhu tanku, nez kolik ma jednotek Arma3 dohromady zeme, voda, vzduch vcetne vojaku a kazdy tank ma svoje vlastni zasahove zony. Takze co je to za argument, ze v Arme je to narocnejsi? Jako v cem? Vzdyt je to naprosto burt, jestli je dany objekt tank, clovek nebo letajici talir. To jaksi kod behajici po siti nerozlisuje, je mu to suma fuk. Ano WoT je vicemene arkada, ale i takova arkada ma poskozeni ruznych casti tanku, muzou umrit jednotlivi clenove posadky a i ta fyzika je daleko realistictejsi, nez v Arme3. Je potom otazka, jestli je Arma3 takovy "simulator" kdyz podle tebe "arkady" ho v realismu drti na mnoha frontach.
O tom kdo pise nesmysly a ma v mozku vykaly at si nazor kazdy udela sam. Ja mam o tobe jasno *3* -
rekl bych. ze o Arme, jejich dilech a slibech co melo byt v Arme3 a neni to tam vi daleko vic nez ty. Urvane deti hrajici CoD pripominaji spise bouzel obhajci typu tebe. Protoze jste prakticky nepredlozili jediny rozumny argument.
-
Mě ten komentář přišel spíše jako ironie.
-
Hmmm, dítě z ústavu
-
lol naco si armu3 kupoval ked na nu tak nadavas? ci najprv si kupil hru lebo si myslel ze je to "ceske cod" a po zisteni, ze nie a ze nema kampan atd, si zacal zistovat co o tom pisu na nete ini? *1*
-
ja to tady uz rikal ze todle je totalni sraa.acka, cesi necesi hru uplne dodr..li *11* *11* *11* a ja ziskal temer 40minusu. no joo ksem kral minusu *1*
-
uz len tvoj nick vravi co to o "slusnosti"...skor si sem dosiel provokovat a znehodnotil si sa sam...aj ked podla prilozeneho videa mozes mat pravdu s tou stvorkolkou ale dalo sa to napisat aj slusnejsie, tak sa nediv...podla tvojej poslednej vety, patris do rovnakej skupiny "deti" kedze sem chodis , chod radsej otravovat na pokec, tam sa blbeckov jak ty najde plno,budes si mat s nimi co povedat
-
Hlavně, že ty nejsi chamraď, už tvůj nick vypadá na to, že jsi sem přišel provokovat. Nejsi o nic lepší než Valibuk.