-
Ukaž mi prosím jednu realistickou hru, kde bezproblémově a realisticky fungují zásahové zóny u tanků, rád se na to podívám, to je totiž něco úplně jiného než headshot=smrt. A jestli mi sem vypíšeš kraviny typu World of tanks nebo War Thunder, tak to neberu jako odpověď.
-
Simulace my ass. Proc tedy protivnik nepadne na jednu ranu do hlavy?
-
Jestli se nekdo dostal pres druhou misi kde hrajete za potapece tak musim pogratulovat, s tou zbrani se totiz neda protivnik vubec trefit (FADE kecy si nechte od cesty). Vyzkouseno i v editoru, kde ostatni zbrane funguji presne, jen s touto konkretni tridou musite dat protivnikovi do hlavy 4 rany a teprve potom lehne. Z dalky tedy nemozne.
-
Az vyzkousim, bud vyvratim nebo potvrdim. *3*
-
Dekuji autorovi recenze za odpoved. Ohledem MP jsem zvedav jestli je to opet jen coop proti blbym botum + obmedzenej TDM nebo je tam konecne PvP MP na spusob conquestu. Jestli to totiz funguje tak, ze si hru musim omodovat (Warfare, nebo Domination), pak musim zaplatit hypervykonnej server kterej bude zvladat ty AI tela, a stejne to bude sekat, tak to opravdu nemusim. Ze tam je par misi pro coop je sice pekne a komunita jich urcite vymysli vic, ale to zatim neexistuje! Proto mluvim o featurech out of box. A zajima mne specialne MP, protoze asi nikdo nehraje Arma kvuli singlu. Vy jako recenzent necitite potrebu funkcniho PvP multiplayeru, kde bych si postavil nebo pouzil existujici zakladnu, kde by se vyrabela/spawnovala technika a bojovalo se o kontrolni body podobne jako v BF serii? Vzdy to je to, po cem touzi kazdy druhy od dob OFP. K cemu mi je ze tam je desitky jednotek, ktere nemuzu pouzivat v boji proti zivemu nepriteli? Udelili ste hodnoceni 8/10, nechci se hadat, je to Vas nazor a plne ho respektuji, ale clovek by od 4. pokusu te same koncepce hry cekal nasledovne:
- tutorial s misemi
- kampan (jak tomu byvalo doted)
- armory
- multiplayer: DM, TDM, Conquest, Coop pripadne PvP Coop.
- editor
Jak si mam prosim vas vytvorit MP hru kamosi proti kamosem, kdyz to hra nepodporuje out of box a stejne na to potrebuju server za 400 euro na 3 mesice. Prijde vam to fer? Mne to prijde jako neustale opakovani chyb a absence kroku vstric hracum. Vsechno se nechava na komunitu, coz jak jiste uznate, neni mainstream. Mrzi mne ze po tolika letech vyvoje (kolik je to let od prvniho OFP?) a inspirace jinymi akcnimi hrami (BF serie, myslim principy ne CoD gameplay v BF3) stale dostavame to same, nebo i mene.... a dat tomu temer vrcholne skore, to si proste nezaslouzi. Nezminuju krvave HW naroky ktere mi hlasi znami s nadupanymi strojmi. Ale to uz je takovej folklor na kterej sme si asi vsichni museli chte nechte zvyknout. Diky. -
Je to simulace, milý Watsone. Čili pro masochisty, jinými slovy ovládání na dvou až třech "klávesnicích" (+shift +ctrl atd.) se dá očekávat. Bez urážky - nevim, kolik leteckých simulátorů jsi hrál, ale podle poslední věty Tvého příspěvku se zdá to asi žádný "hardcore" (ten, kde se člověk musí půl hodiny mazlit s celou klávesnicí, aby vůbec odstartoval) letecký sim nebyl ;)
-
Wow, tak proč se tolik nadává na Skyrim?
-
O kampani říkali vývojáři dopředu, že jí nestíhají odladit, vydají ji na 3 epizody zdarma, první by měla přijít někdy na podzim. Konkrétní data už si ale nepamatuji, bylo to tu i v článku na Tiscali. Jestli bude "bug free", tak jim to nezazlívám. V mezičase můžeme pařit single a uživatelský mise, už jsem si jich pár vyhlídnul :-)
-
Jako vypadá to hezky, hodně mě to lákalo ale..... Totální user unfriendly ovládání. To je opravdu pro HC hráče co při ovládání pěšáka potřebují pomačkat co nejvíce kláves. Hra má bavit, ne aby hráč studoval a trénoval týden ovládání. To i letecký sim je jednodušší.
-
A proto americká armáda používá pro výcvyk vojáků právě BF3
-
Okej, super, no len som ju dnes večer kúpil no ako kukám, žiadna kampaň tam nie je :( čo som teda riadne sklamaný a nasratý zároveň....
-
Vylezl na Mount Everest, protoze to byl jeho sen. Bohuzel nekteri vylizanci tohle nedokazali pochopit a maji mu to za zle viz ten pablb vyse v teto diskuzi.
-
ja wohl
-
je zlo :)
-
Samozřejmě, že ne. Tohle je jenom člověk z EA, snažící se eliminovat potenciální hrozbu. Podle prvotních ohlasů nadšených hráčů je Arma 3 nejlepší hra na planetě, není tedy důvod si myslet cokoliv jiného.
-
nacek
-
Otázka je, jak moc se na nízkých fps podílí Wasteland a jemu podobné mise a jak moc se na tom podílí síťový kód. Já hrál několik MP misí a v některých je fps na úrovní SP (šlo o koop s desítkami AI) a v některých šlo fps rychle dolů (Wasteland).
-
to je vazne pravda, ze napr. vojenska technika se chova hure a arkodoveji nez v BF3???
-
asi ho mrzí že poslední Slovenská hra co za něco stála byl Spellcross *1*
-
vrať se k lopatě čobole