Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sipecka
    Si řekneme za pár dní.. já typuji kolem 70 od rec.. od lidi 45...
  • Tak, zatím je tam hodnocení od 65 lidí a tudíž bych z něj zatím nevyvozoval závěry a navíc dané hodnocení (64% aktuálně) není nějak hrozné, i když není ani skvělé. Jinak recenze hru hodnotí kladně, zatím jsem neviděl, že by hra šla někde pod 70. Na metacritic jsou 3 recenze hodnotící 70, 75 a 81 ze 100.
  • sipecka
    no na meta po jednom dnu 6.3 od lidi.... to zas bude lámat prodeje...
  • lol tohle pobaví pokaždé, epic fail chlape *1*
  • Flashpoint ji měl, pokud vím, také.
  • Laskavě se podívej na zahraniční recenze než začneš takhle blábolit.
  • http://www.youtube.com/watch?v=J-5DvJCQMJo
  • protipirátská ochrana fade funguje tak, že ti rozhodí mušku a přidá pár dalších super vychytávek, které pirátům zpříjemní hraní... je pak sranda sledovat diskuse o tom, jak je ta hra blbá protože se v ní nedá trefit... tato ochrana byla už v první armě
  • Právě jsi veřejně přiznal, že máš pirátskou verzi, ty "bugy" dělá ochrana udělaná kvůli takovým gumám, jako jsi ty
  • Pitomost
  • Good job FADE!
  • Pokud mas cracklou verzi pak se nediv ze ti to strili sejdrem. To nebude bug. *3*
  • Hru jsem vydrzel hrat asi 20 minut. V prvni misi za me nepratele jeste vystrilel tym, ale ve druhe misi me dorazila absurdnost AI *16* . Vyleze z vody, vsichni ihned vi kde jste. Vystrilite cely zasobnik na par metru a za boha nikoho nezastrelite, i kdyz strilite presnou muskou, zato nepratele vas daji na 3 rany, a to i na 2 obtiznost. Skoro si az rikam, ze to musi byt bug, protoze v takovem stavu to hrat nikdo nebude.
  • Zkus původní OFP, tam je jednodušší kampaň
  • sipecka
    Češi jsou tak patetičtí. Sice je to polotovar, ale to je fuk... je to český, takže negativa nikoho nezajímají.
  • Ja mam Armu rad. Ale bylo by fajn kdyby ti hracickove nejdrive zapracovali na vecech ktere hru zbytecne ztrapnuji a pak lestili. Ty letajici tanky jsou asi Trademark Bohemky. Priznam se, ze s nastupem PhysX jsem cekal ze uz litat nebudou. No, jsem zaskocen, litaji dal. Sice min.
    Obrazkova galerie na Steamu je plna vojaku s urvanymi hlavami, youtube je plne filmecku jak osobak vytlaci ze silnice tezkotonazni vojensky nakladak a jeste jej prevrati a pod. Nic ve zlym ale toto by se v profesionalne udelane hre dit nemelo. A je sumafuk jestli je to koridor a nebo open world. *3*
  • a teď si představ to překvapení lidí, co nesledují vývoj dění okolo ARMY na internetu a kupují krabicové verze. Asi to jsou taky trotlové viď? Zaplatí plnu cenu s tím, že polovinu produktu dostanou později. holahej
  • ja zkousel OFP Resistance a musim rict, ze na muj vkus to je az moc hardcore... teda aspon kampan jednoho hrace, multiplayer by byl myslim zajimavejsi
  • Fakt nechápu lidi co se tady oháněji podvodem a bůhví čím ještě, když to bylo oznámeno už před měsícem a je to na steamu napsaný. To že lidi jsou trotlové a neumí číst je fakt už jejich věc, jestli jim absence kampaně tolik vadí tak ať si počkají, ale fakt nechápu ten rage tady.
  • Tak pro tvojí informaci: Zajdi si k očnímu :D napsaný to tam je.
    Campaign Inbound
    Supplied as free DLC after release, the official campaign will be deployed in 3 gameplay-driven episodes: Survive, Adapt, Win.

Je to pod Features :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit