Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, ale ted poprvy to aspon reknou naplno - kupujete si alfu ...:D ... Problem je, ze za betu budou chcit nejspi doplatit ...
  • Mno, tak si 3 mesice pockas a koupis to po trech stovkach no ... a jako bonus to mozna i bude s nejakym tim patchem a funkcni. Opravdu nechapu tu manii "musim to mit ted hned okamzite, minutu po vydani"
  • A treba by taky tank moh umet projet stanem ;D
  • A co ze se to zmenilo? Nezmenilo se vubec nic. Jeden pesak v poli vpohode znici celou rotu tanku. Pokud s ni nejsou jini pesaci.
  • Ctu dobre ? "tedy pokud si na Steamu koupíte Arma 3 Alpha" ... lol, za par let se budou prodavat hry nejspis tak, ze si koupim soubor s texturama a soubor se stinovanim bude zvlast "za pouhych 19,99Eur ...".

Nj, asi ziju v jinym svete, ve svete, kde se za testovani plati, a to celkem dobre. Ale nikoli vyvojarum .... testerum. Stejne to bude jako vzdy min rok nehratelny, naprosto v souladu se vsim co vyslo.
  • Tobě také plus za povedený žert.
  • To bude ono, slíbené plus přiděleno.
  • armu 3 rozjedes stejne jako armu 2 nebo lepe...
  • https://russianmilitaryphotos.wordpress.com/tag/ansyr-armored-vehicle/
  • jak na to koukam to bude nejaky auto
  • Kdo ví, co za vozítko je na obrázku, dostane ode mne významné plus.
  • No, tak pekne vsichni predplacejte, testujte a vychytavejte bugy, at se to ve finale da hrat ;)
  • Dobře ty. Ode mě palec nahoru.
  • Tak to sis na diskuzi pod Armou III dovolil moc! Na pranýř s ním!! Však pravda byla v českých zemích vždy náležitě trestána!
  • Velkoslave, ty nakupuješ jenom krabicovky? Já jenom že jsem tu tvojí první sadu ohodnotil tak na 2500-3000 a ještě ušetřim za poličku na zaprášený krabičky od her.
  • Hmm a nebo by se na to dalo pohlížet taky tak, že fanoušči ten jejich zabugovanej crapware drží nad vodou dostatečně dlouho, aby Bohemka ten jejich dávno vydanej produkt stihla řádně doladit a opatchovat.
  • Ja radeji toto, nez technicky relativne dobre zvladnuty vyplach mozku jmenem COD.
    Je ale fakt,ze kdyby to poradne vypilovani a optimalizovali, tak by to uz byla nirvana *14*
  • Zase tady mas rozdil v tom,ze za tech 25 EUR ktere das ted, ziskas na par mesicu jen Alfa verzi, tzn. nedodelany produkt. Pokud ale vis,ze Armu 3 stejne chces, tak se to nejspis vyplati, asi do toho pujdu taky.
  • Pravda, Army byvaji narocne az az. Ale tak treba to letos vyjde a bude tam i nejaka ta optimalizace :).
  • Že těch moderních válek od druhé světové bylo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit