Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vás nechá osahat a modovat svou alfa verzi
26.2.2013 | Aleš Smutný
79 příspěvků
-
Aha takže pokud firma nedává něco zadarmo, hned na fanoušky kašle
-
no az na to, ze k cene za hru si budu muset pripocist castku za nove PC :D
-
Tak o tom už budu přemýšlet ....
-
Toho se bát nemusíš :)
-
ja se nechci hadat jen doufam ze to teda ve hre bude davat nejaky smysl
-
nevim jakou historii myslíš ale vedení valky a taktika se od druhe svetove hodne zmenili protože se zmenila i vojenska technika
-
jn, radši být mrtvý než za hry platit *15*
-
Jasný, ale když už teda bereš realitu, tak se podívej do historia a když se podíváš na bitvy na ostrovech a nejen na nich, tak se používala jak pěchota tak vozidla, ono je to podle toho jakou strategii vymyslí vedení, ono i v reálu se používala pěchota na utevřeným prostranství. Ono že pěchota je jen do lesů a do měst zas tak pravda není, když se podíváš tak vždycky tam byla i pěchota co čistila zákopy, bunkry nebo hlídala tanky před protitankovou pěchotou.
-
posily nejspíš kvůli hrubkám nedokázaly rozluštit rozkaz... ;)
-
jenže wargame vychází z reality
-
tak na tom jsme stejne ja taky arma 1 nedohral kvuli bugu, neprijeli mi posily
-
z mých osobních zkušeností je army lepší kupovat tak pul roku po vydaní až to vopačujou *5*
-
Jen aby to šlo dohrát. I ARMA 2 měla po vydání hodně velkých bugů.
-
Protože některý hry preferují v prostranství vozidla než pěchotu, tak arma 3 nemůže být simulátor? Tak to jsi mě docela pobavil :D
-
Prodame Temeli a budou *5*
-
lepší být mrtvej, než žít jako ty
-
http://battinost.files.wordpress.com/2011/02/1296660265750.jpg
-
Ok, já z toho vyškrtnu prakticky všechny FPS *1*, protože mě ani jedno z nich nezaujalo (snad jen ten Bioshock bych mohl zkusit). Starcraft jde taky víceméně mimo mě. Tomb Rider si mě řádně znechutil...
No, zkusím vyjmenovat na co si vzpomenu: Planetary Annihilation, Rome 2, GRID 2, DayZ SA, nový Splinter Cell, Watch Dogs, GTA V a hlavně druhá sezóna Walking Dead. Toť můj seznam. A je kratší než ten z minulého roku, byť jak jsem psal, zdá se mi, že bude víc kvalitnějších titulů. U SimCity jsem se ještě nerozhodl, jestli to budu kůli protipirátský ochraně ignorovat. -
No ty jsi obojí:)
-
Ty jsi tak vtipný, brečím smíchy......