Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde bez kampaně, tu dodají tři dodatečné updaty
6.8.2013 | Aleš Smutný
402 příspěvků
-
Nevím jaký je v Arma3, ale ve dvojce mi přišel dost mizerný. V původním Flashpointu byl sice taky strašně amatérský, ale zase tam byly dobré a nezapomenutelné melodie... Ovšem to přerušované řezání do Ečka se zkreslenou kytarou bylo prostě moc laciné
-
:) U Bohemky ? - Vlastnost
-
V případě, že by ses trošku více zajímal, bys také věděl, že jsem se s tím hodinu dělal, a existuje český překlad.
http://armaseries.eu/index.php?site=news_comments&newsID=191
A pokud někomu z místní redakce odkaz vadí, snad kvůli "reklamě" - je to snad pro vás konkurence? Podle mě ne. Pole zájmu je odlišné.
Keelah se'lai,
Serza
ArmAseries.cz -
Ambietní tvory a AI, které má hráč ve skupině počítá hráčův kompl. Ostatní počítá server.
-
Povedal kto ze tu kampan dostaneme ? Dostanes nejaky certifikat,zmluvu, pri nakupe plnej verzie s tym ze ked nevydaju SP tak vratia cast penazi alebo co ? Jedine co povedali ze slubia vydat SP v nasleujucich free DLCckach. To je sice pekne, a mozem im to zozrat aj z navyjakom ale pri dnesnej situacii je to ako prd v tunely. Kludne za rok mozu byt na tom financne tak ze si nebudu moct dovolit pracovat a vydat SP kampan zdarma a spoplatnia ju alebo sa na to komplet vykaslu a budu pracovat na dalsom komercnom titule. Prost jedine co zatial mame je len nejaky prislub ktory stoji a pada na povesti BI ze vydavaju patche a ako tak sa staraju o komunitu. Druha vec je uz aka je ta kvalita ich produktov....
-
Normalne kdyz si predobjednam hry tak zaplatim 50 euro a nemam z toho vubec nic. Tady muzu hrat Armu uz od aplha verze SP i MP a jeste jsem si ji mohl koupit za vyhodnou cenu a usetrit asi 15 euro nebo tak nejak na plne verzi - ja teda neudelal protoze jsem si koupil supporters edition (nebo jak se to jmenuje). Treba se mi to vrati v DLCeckach...
Dneska uz to prodavaji skoro za plnou cenu.
Ja si po sobe ty prispevky snad zacnu pred odeslanim cist... tohle je proste tragedie. -
To mi teda taky nejde do hlavy... ja mel problemy hlavne u singlu kde AI docela zatezovalo procesor ale v MP ai pocita server a tam jsem mel framy o dost lepsi.
-
ostatni hry, mimochodem treba i Planetside 2, slapou bez problemu. Nejde mi do hlavy, co by na skoro cerstvy instalaci windows mohlo zpusobovat nizky FPS zrovna u MP army
-
Záleží na jakej server jdeš a jak moc stabilní má misi a kolik je tam hráčů. Je jasný že jestli se připojíš na nějakou nestabilní misi a je tam 64 hráčů tak je jasný že to PC nebude zvládat. Skus si vlézt třeba sem na náš český server > 213.220.227.97:2302 běží tam poslední odladěná verze Domination a hned po připojení by si měl mít FPS krásně v pohodě jak v SP a s více hráči by taky neměl být problém.
-
oprava : q9400 (preklep)
-
To je sice pravda ovsem stale mam za to, ze problem je ciste u nej na PC. Jedine co by mel skutecne udelat je koupit tech 8 GB RAMky, ale jinak by to jeho PC melo zvladat hi detaily v pohode. Stojim si za tim, ze A3 v pohode beha na stredni / stredne low detaily na q9600 + gtx285, protoze jsem to sam na takovem pc donedavna hral a problem jsem nemel.
-
tak aby ti do ty doby nezestárnul komp *1* *1* *1* *1* *1*
-
v tom pripade si proste musim nechat na MP zajit chut :) a cekat na singl...
na upgrade nejsou penize, jedina snad RAM - jenze tam to zase souvisi s koupi 64-bit verzi Windows -
Souhlasím s Celoušem. Mnoho misí má špatně napsané skripty.
Také je třeba si uvědomit, že mnoho singleplayerových misí se sotva dostává s počty objektů a jednotek nad hranici sta kusů, a většinou nemají příliš mnoho skriptů, ale pokus jsi natrefil na např. Domination, kde je aktivní v jednu chvíli někdy i úplně celý ostrov, a je v ní hromada skriptů, a vůbec dokáže RAM, Cache i VRAM pořádně zatížit.
Navíc jediný komponent, který jsi napsal a neměl bych žádný problém ho klasifikovat jako herní součástku, je GTX560Ti, ale 4GB RAM přestává být výhodné (8GB se pohybuje pouze o nějaké ty dvě stovky výše, a je to dvojnásobná kapacita), nedejbože pokud je to dnes již zastaralá DDR2. A co se týká toho i5, podle nízkého taktu budu předpokládat, že to je nějaká dřívější verze, která není ani přetaktovaná, takže o optimálním výkonu pro herní PC bych dnes již začínal pochybovat. Kromě toho dnes již snad není ani možné v obchodech najít procesory série i5 s nižším základním taktem než 3GHz. -
Vzhledem k tomu, že hra už nějakou dobu prakticky venku je a bugy se na vývojáře už dávno hrnou, tak dost pochybuju, že to cokoliv změní. A co se peněz týče, hra se už dlouhou dobu drží na poměrně vysokých pozicích v nej prodejnosti na steamu a nezdá se, že by tam odtud měla brzy zcela zmizet. Takže bych s tím hodnocení kvality možná přeci jen počkal až to budeš mít v ruce ;)
-
?
Co s tím mají společného animace? Považuješ to za bug, nebo co? -
instalace windows byla tehdy stara cca 3 mesice, drivery byly aktualni, antivirus v hernim rezimu... mno nevim v cem jeste mohl byt problem
jestli mas po ruce jmenu serveru na kterym mas tech 50 FPs, tak sem snim, rad vyzkousim -
hele nechci se tu hadat...
pindy to ale asi nebyly, kdyz ti google k tomuto problemu najde tri zadele stranek -
je to asi 3-4 mesice co mam novou instalaci Win, tak jsem to sand tak rychle nestihl zaneradit :) a ikdyby - v tom pripade by to podle me ovlivnilo i SP nebo se pletu?
btw zrovna to ze zajimavosti znovu stahuju - nemuzes mi poradit nejakej overenej server, na kterym bezi wasteland? -
spatne fps pri MP na takove sestave hledej u serveru, ne clienta (v pripade ze nemas zaneradane pc)
casto se mi to stavalo u prvnich alpha serveru nekdy i u beta serveru ted uz zadny takovy problem nemam