Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde bez kampaně, tu dodají tři dodatečné updaty
6.8.2013 | Aleš Smutný
402 příspěvků
-
A co říkáte na soundtrack ? mě se třeba líbí jak se styl hudby nese z původního flashopointu :)
-
Mě se zdá, že tu krok Bohemky skoro nikdo nepochopil. Kdyby řekli, že se celá hra odkládá, bylo by vám to líto, ale určitě byste takhle neštěkali. Namísto toho, aby celou hru odložili, ji část vydají a zbytek přijde později. Je to naopak velmi vstřícný krok těm, kteří se o kampaň nestarají. Nám ostatním nezbývá než čekat...a víte co, mě to vůbec nevadí. Já si na finální verzi počkám rád ;)
-
Blb je tvuj tata. Narazel jsem na jeho pindy o "zprasenem sitovem kodu
-
A ja opet opakuju ze problem je u tebe. Ja mam v modu wasteland pri 50+ hracich fps stabilni.
-
cetl jsi vubec to co jsem psal cely, nebo jen prvni vetu? V MP (konkretne mod Wasteland) mam problem s FPS a ne s pingem, tak co to placas o pripojeni? Proc mi pises neco o nastaveni dohledu, kdyz jsem jasne napsal, ze jsem zkousel ruzny nastaveni a to i "low", ktery samozrejme automaticky snizi i dohled?
-
Jo, fps a rychlost internetu. Vyhravas blba dne. *3*
-
Pokud mas nizke FPS je problem na tvem PC (spatna instalace/stare drivery/nepotrebne aplikace na pozaci/antivirak/spatne nastaveni atd). Stejnetak v multiplayeru bych hledal problem v tvem pripojeni. Na kabelovce nemam s FPS problem.
btw pokud mas nizke fps doporucuju snizit dohled. Defaultne tam sou snad 3 kilometry coz je docela dost, pokud to snizil na polovinu si schopny mit, jak jsem psal, stabilni fps i na tom 5 let starem pc. -
Vykladas nesmysly - A3 je bezproblemu hratelna na stredni detaily i na 5 let starem q9400. Optimalizace je na lepsi urovni nez A2 (ve skutecnosti na stejnem stroji jede A3 lip).
-
Ja si to uz predobednal na steamu davno...mp nehraju, nemam na to cas. Koupil sem si to proto abych podporil bohemku a po vydani si nerusene zahral kampan, kdyz budu mit cas...a todle je aspon pro me sklamani jak svina.
-
Pokud ted mluvis o animaci pro nastup a vystup z vozidel tak jsi si to jeste porad neprecetl cele ale stejne ti muzu napsa ze alespon v mych ocich to vyvojare ospravedlnuje.
Pokud mluvis o animaci plavani tak je mi to v podstate fuk protoze jsem v arme az na potapecskou misy nikdy neplaval a pri potapeni vypada plavani docela hezky a nemam s nim nejmensi problem. -
*7* A četl jsi vůbec ty na co odpovídáš ? *7* ... O komplexnosti a modařině toho padlo v diskuzích už tuny ale vážně nic vývojáře neospravedlňuje před tím že na tuhle stránku hry hází permanentní bobek .
-
*1* Možná proto , že betatesting u Bohemky probíhá z větší části právě až v plných verzích a rozhodně tím nechci vývojářům házet blatíčko do ksichtu , když oni mají stále tu betu - nevěřím že se do vydání plné verze něco změní ;)
-
Nějak nechápu, proč mluvíš o betatestování a v souvislosti s tím o nedokonalých/chybějících animacích.
-
Ve svém příspěvku jsem zmínil, co mají diskutující na novinkách a games společného. Netahej si argumenty z prdele, prosím.
-
:DDDDDD ... i za "jenom" 25e mam poněkud vyšší nároky, protože si peníze vydělávám. Nebudu kupovat "mp demo", ptže stojí "jenom" nějakých 6 kil.
-
Tys necet to na co odpovidas? *1*
Podivej ve hrach jako GTA kde se pouziva omezeny pocet typu vozidel to jde. Ale vojenska technika je velice specificka. Co kus to jine typy animaci pro nastupovani i vystupovani. I kdyby si BI dali tu praci a pro vsechna vozidla by udelali zvlast animaci pro kazdou pozici coz by byla neuveritelna pakarna a zahul na data pak si predstav v jake pozici by se octli modari ktery budou vytvaret dalsi techniku? Myslis ze maji doma Mocap a nebo nejakyho animatora po ruce.
Vzpomen na Codies a jejich Flashpoint2. Jak se hypovalo ze tam budou nastupni animace a jak hraci naivne rvali nadsenim. A jak to dopadlo? A pritom se tady modarina vubec neresila. -
Oni jsou v tom často i špatně napsané skripty v těch misích.
-
jak jsem psal - singl mise behaly bez problemu. Pak pustim MP a nejdnou 12 FPS (po zmene nastaveni z high na low takrka bez rozdilu) a to i na serverech se 4-5 lidma, za to tezko muze prach na vetraku :) Dale msi afterburner ukazoval ve hre asi tricetiprocentni vytizenost graficky karty a stejne to bezelo jen na tech 12 FPS. Ja o tom problemu moc nevim, jen jsem zaslech, ze to je vina zprasenyho sitovyho kodu, kterej delal problemy i v Arme 1-2(tery jsem nehral) a vyzadoval enorme vykonej server.
jinak moje PC:
Intel i5 @2.67
4 Gb ram
GeForce 560Ti -
no vidim to takhle...vydaji bez kampane, ziskaji min penez. Nasledne jim hraci poslou asi tak 2 miliony bugu a vyvojarum dojde, ze to budou jeste dalsi 3 roky patchovat, ale penez uz moc pribyvat nebude. Dokazu si zive predstavit jak se s touto vidinou, nadsene vrhaji na dodelani kampane. To bude opravdu kvalita.