Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde bez kampaně, tu dodají tři dodatečné updaty
6.8.2013 | Aleš Smutný
402 příspěvků
-
Jistě dokonalá animace je výzva s kterou si po těch letech Bohemka poradí tímhle způsobem : http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HEhvN2JNKwM&t=492
Po těch slovech o simulaci a perfekcionismu , ve srovnání s ostatními i když méně komplexními hrami co jsou na trhu , by si hráč přece jen zasloužil něco lepšího ( i ta postupná sublimace vojáka před transportérem by byla lepší než tohle )
Něco mi říká že tohle rozhodně nebude problém motion capturingu , ale letitého šlendriánu na kterém z neznámého důvodu v Bohemce stále lpí ... -
http://www.pcgamer.com/2013/08/06/arma-3-interview-bohemia-explains-the-arma-3-campaign/
Rozhovor s vývojáři o odložení kampaně na serveru eurogamer (v angličtině samozřejmě). -
Současná verze Bety je ve stavu kdy je více než hratelná. Možná za to může Tvůj PC? Je možné, že nezvládá nároky - a ne jen protože máš zkrátka špatné/staré díly, ale možná i proto, že zanedbáváš údržbu. Zaprášené větráky = větší teplota, a když je dílům "horko", nemusí dosahovat svých maxim. Tedy pokud je to tak že místo větráku je tam spíš klubko prachu.
Doporučuji se stavit na ArmAseries.cz - Čas od času se budou pořádat akce, a nainstalování balíku modifikací je jednoduché - a v podstatě je to pouze ACRE.
Keelah se'lai,
Serza
ArmAseries.cz -
Komouši a socani možná ne, ale dementů je tady požehnaně.
-
Zrovna co se animaci tyce tak Arma 3 je nejvetsim krokem kupredu vubec. Nejsem si sice jistej jak je na tom animce pro plavani i kdyz bych tipoval ze kdyz pridali moznost potapeni tak i urcitejma zmenama k lepsimu probehla i animace pro potapeni ale to s tim nastupovanim do vozidel nechapu. Je tam s tou animaci nejakej problem?
Myslim ze chtit po BI dokonalou animaci jak vojaci lezou na tank, oteviraji poklop a soukaj se dovnitr je trochu utopie a i kdyby tak udelali a pro kazdy tank a vozidlo bys mel zvlastni animaci tak by to bylo pro modery fakt slusny peklo a pocitam ze tebe samotnyho by asi po nejaky dobe prestalo bavit
Navic nerad bych se mylil ale nevim o jediny hre podobneho rozsahu ktera by mela animace pro nastupovani a vystupovani.
Mozna by neuskodilo byt v te kritice trochu konkretnejsi protoze jestli jedinej argument kterej dokazes pouzit je animace pro vystupovani a nastupovani do vozidel a animace plavani tak to je teda docela slabota. -
MP kvuli tomuj sem o nikdy nekupoval.Jednoujsem chtěl zkusit a pořád přetížený srvery.
-
Laskavě se zklidni . Já obdivoval BVP a plátěný stan na Invexu v 99 a pak kupoval dřevěnou speciálku Flashpointa v roce 2001 ..... a tenkrát to byla "Hra"
Nikdo ti nebere že jsi naskočil do alfy hned jak jsi ji viděl , já jsem totiž taky koupil původní ARMu jen co to šlo ... a pak litoval . Armu 3 tak budu sledovat jen z poměrně dost prozrazujících videí dokud nebude skutečně ve stavu kdy se s klidným srdcem přidám i já .
Určitě musí být vidět mírný progres mezi buildy , aby je komunita neukamenovala , ale pro mne je důležitá hra jako celek a vidět nedodělky , které jsou pro tuhle séerii už typické i v posledních verzích to už není k smíchu ale k pláči . Mimochodem začti se do druhého odstavce a pak se podívej na datum kdy článek vyšel - je to stále stejný přístup [url]http://bonusweb.idnes.cz/operation-flashpoint-8211-valceni-po-cesku-ff9-/Recenze.aspx?c=A010616_operationflashpoint_bw[/url] -
Kdyz tu teda hromada lidi tvrdi, ze si to koupili primarne kvuli MP - muze mi nekdo z nich rict, jestli je soucasna veze bety uz ve stavu, kdy jde MP hrat alespon pri 30FPS, pri nejakym rozumnym nastaveni? U posledni verze co jsem zkousel (cca pred mesicem), byl propad z 45 (singl) na cca 10-12 (MP) na ruznejch serverech...
-
Tak podle slohu bych to viděl spíše obráceně s tím věkem .)
-
Souhlasim s tebou. *3*
-
No já se po ničem jinym ohlížet nebudu. Čas letí, škola, kolej, všechno pryč a na hraní už neni tolik nálady jako dřív. Osobně mi je uplně jeno, jestli vyjde ARMA 3 teď, nebo za rok.
Na HDD mám nainstalovanou 2, kterou si občas pustím, když neni do čeho píchnout.
Ale tenhle trend, kdy vydávaji "neúplný" hry se mi nelíbí. Prostě ARMA byla v základu
SP hra, s obrovskou modderskou základnou s možností kvalitního MP- když se člověk připojil k normální bandě lidí a neměl smůlu na sedmáky.
To je jako kdyby si šel do Mc´Donalda, objednal si Big Tasty a čekal, že ti přinesou Big Tasty. Místo toho by si dostal žemli s masem, ale bez zeleniny a dresingu. S oznámenim, že si zatim sežer tu žemli s masem ( ta je přece nejvydatnější ) a to HO*NO jako je zbytek obsahu, na ten si počkej. A vůbec nejlepší by bylo, kdyby se ten zbytek ještě zpětně doplácel :-DD -
:) Čistě kvůli multiplayeru bych si dneska nekupoval žádnou hru . Na blbnutí stačí předchozí hry od Bohemky a velké ostrovy plné písku tu byly už před několika lety .....
-
Na to, že jsi to nehrál, tak máš hubu plnou keců a nevidiíš pokrok ve hře s každým vydaným patchem. Vývojáři se dost snaží. Ty internetovej hrdino, jen abys měl o čem plácat (psát). Prej "podle videí". Hádám, že ti je tak 14 let nebo méně. Já to hraju od prvního dne od Alphy, tak vím o em mluvím.
-
a mysli ze Vas nastvanejch je vic nez tech co nejsou? Fakt si to myslis?
A kdyz vyvojar stoji pred rozhodnutim ze asi nastve cast hracu? Kterou variantu si vybere? Ze radsi nastve dlouholetou komunitu ktera pro MP uz pozaduje velky ostrov aby vyhovel tobe a par podobnejch?
A dalsi dulezita otazka:
Co vlastne ziskas tim ze se vydani full verze odlozi aby pak mohla byt vypustena s kampani? Nejaky trapny pocit zadostucineni ze kdyz ty nemas to co chces nebudou to mit ani ti ostatni?
A nebo chces aby byla kampan vypustena predcasne i s chybama?
Jasny ty asi proste chces aby byla hra vypustena vcas a kvalitne odladena. Tomu rozumim. Pokud te v tomto zpozdeni zklamalo tak se poohlidni po jine hre. To bude asi to nejlepsi co muzes udelat. *3* -
You are welcome .... Když ti nevadí že si platíš za betatesting ;)
-
raziel87,,,,,,,,,asi tak *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Tak si počkají... pro ně se prostě tohle řešení rovná odložení. Ano, je to nešťastný řešení. Ale musí si uvědomit, že tady žádné šťastné neexistuje.
-
aha, dík za vysvětlení :) mimochodem za 25€ček (alfa) si klidně počkám i do příštího roku :D
-
A proč to teda nepřidali do bety ten plný obsah?
Jsou indie studio - nikdo na ně netlačí, aby to vydali co nejdřív.
Když koupíš plnou hru, tak čekáš, že tam je všechno.
Takhle to je jenom gamma verze hry *16*
Prostě potřebujou další prachy na vývoj, protože to přehnaly. -
:) Ještě že jsem nekoupil Betu...... Po předchozích zkušenostech s Bohemkou to vypadalo , že se budou tímhle způsobem prodeje snažit předejít betatestům v plné verzi , ale podle videí si celou dobu hrají s enginem a vidět to na první druhý i třetí pohled není . Animace nastupujících a plavajících vojáků zůstávají zoufalé nebo za těch víc než deset let vývoje stále ještě chybí .
A teď se vytasí s tím , že jediné co vám po vydání dáme je sandbox s několika novými modely :((( . Vážně by mne zajímalo v jaké reálné fázi jsou s editiováním kampaně , protože tahle hra je ve vývoji už docela dlouho . Možná bychom se mohli odvolávat na perfekcionismus , ovšem to by beta musela už nyní vypadat k světu .
Ono dotování vývojářů komunitou v průběhu vývoje obecně nic pozitivního kromě zdržení a předhození polotovaru zatím nikdy nepřineslo .
Další X aniversary, nebo výprodej to u mne jistí *5*