Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde bez kampaně, tu dodají tři dodatečné updaty
6.8.2013 | Aleš Smutný
402 příspěvků
-
Sakrys tady se to rozjelo. *1* Nemuzu si pomoct ale ty narky a nadavky mi nepripadaji normalni. Jakoby ani nebyly od hracu Arma3 ale spise od lidi kterym lezi BI v zaludku. Nadava se od samotnyho pocatku ale proboha proc?
1.) Alfa byla DOBROVOLNA a kdo si ji koupil mel to cenove vyhodnejsi
2.) Beta rovnez
3.) Final hra bude sice bez kampane ale je to dopredu oznamene nikdo to kupovat nemusi.
Pokud uz je nekdo vlastnikem pak muze nadavat. Ale jenom na zpozdeni. A to je u her naprosto normalni. To by fora nebyli o nicem jinem nez o nadavani.
Naprosta vetsina naprosto logicky vita toto reseni. Dostanou Altis bez zpozdeni.
Kdo ted vlastne nadava?
Ten kdo Arma3 nevlastni ? Ale ten prece nema duvod !
Ten kdo je jenom single hrac a Arma3 vlastni? Ano ten muze nadavat na zpozdeni. Nicmene bude mit k dispozici spoustu single misi. Takze vubec nechapu tu davku emoci. Nic ve zlym ale velci vydavatele se bezne dopousteji na hracich neuveritelnych veci. Ve srovnani s nimi je jednani BI velice korektni. Rekl bych ze na soucasne zvyklosti az prehnane korektni.
PS: Klidne si me uminuskujte. -
-
a diky lidem co maj podobnej nahled na věc a tech je bohužel 90procent si to ty spolecnossti dovolujou,,,,,vy jim to odpustite-oni to vedi,,,,,,,to je PODVOD *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
a nedodržet termín vydání (to si dovolují jen giganti typu Blizard a prochází jim to)podvod není? kdyby ta kampaň byla jako zpoplatněné dlc, šlo by o něco jiného
-
-
korektni jednani ????si delas p.del ne,,,,,,,kdyz ti v krame budou redit a sidit nakejma srackama jidlo tak to taky budes kupovat s tim ze vetsi korporace se dopustej většího zla????,,,,,,,ses normalni zlo není dobry ani v male mire *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Docela mě zajímá jak lidi můžou porovnávat nebe a dudy :)
-
Si furt mimo..... asi to teplo
-
Ale tady jde jen o okurku.
-
-
-
Lidi kupovali alphu, lidi kupovali betu, tak teď budou kupovat deltu, no.
-
-
Bohužel mohou vesele pokračovat *9*
https://en.wikipedia.org/wiki/Greek_alphabet
Názvů mají dost.
-
-
Jediný co u Bohemky nikdy nepochopím je ten ubohej GameSpy.
-
To ať se na mě pánové nezlobí, ale tohle je amatérismus nejhrubšího zrna. Z marketingového hlediska jim tohle hrozně ublíží, takže vůbec nechápu proč to proboha zveřejňovali a proč prostě jednoduše neoznámili odklad vydání o nějaký ten čas. Myslím si, že většina hráčů už si dávno zvykla na to, že hry se prostě čas od času opozdí, takže by to ani nemělo nějakej výraznej negativní dopad...
-
-
jakto? Na druhou stranu o nich vyjdou i čtyři zprávy. Vydání hry a pak každou pro vydání části kampaně. Z marketingového hlediska nedokážu soudit. Hráči série zkousnou hodně.
-
-
To chcu ty zprávy o vydání kampaně vidět :D
Když už, tak jenom budem vědět že vyšla, ale kvalitu už nikdo neohodnotí.
-
-
-
Co tady řešíte? Arma se poslední dobou stala slavná hlavně díky MP a tak to dává smysl. Větší focus na stabilitu MP a podporu modderů a během toho vám dají kampaň. Já osobně neznám v okolí nikoho, kdo by hrál kampaň army, ale jen módy (ace, wasteland, dayz). Jediný co jsme hráli bylo OFP kampaň. Přestaňte furt brečet. Kampaň dostanete, tak ne aby oni pozdrželi datum vydání, ale vy pozdržíte datum koupě.
-
-
CoD je taky úspěšný díky MP, ale jeho propagace jede těžce přes singl. Pointa? Dost blbě se prodává čistě multiplayerová iterace existujícího. Navíc existujícího, co vždy mělo kampaň. Poslední, co zákazníci dělají, kór když se jedná o zavedené značky, je, že čtou příbalový leták.
Vůbec nepochybuju o tom, že core fanbáze si Armu opatří (sám armu3 mám), ale takhle ta série těžko někdy překročí svůj stín, obávám se. -
Přesně, kampaně army byly fakt úplně zabugované. Je lepší si na ně počkat než je hrát úplně nedoděláné.
-
-
Na jednu stranu souhlasim, ze je to podivny zpusob. Na druhou stranu, nikomu nikdo nebrani si hru koupit, az bude ten zminovany update s kampani. Pro ty lidi to bude to same, jako odklad. Nechapu, proc se vsichni tak rozcilujou a posilaji BI do pekel.
-
-
Presne, osobne mam A3 uz od alfy.
-
-
Poslední dobrá kampaň byla v OFP:Resistance, takže mi to nevadí. Kvality Army vynikají především v multiplayeru
-
-
Doteď mám stále v hlavě jméno jednoho vojáka ze začátku hry, ale jen jeho. "rotný Stojan Jakotyč pane" *15*
-
-
Ja si to uz predobednal na steamu davno...mp nehraju, nemam na to cas. Koupil sem si to proto abych podporil bohemku a po vydani si nerusene zahral kampan, kdyz budu mit cas...a todle je aspon pro me sklamani jak svina.
-
-
Mě se zdá, že tu krok Bohemky skoro nikdo nepochopil. Kdyby řekli, že se celá hra odkládá, bylo by vám to líto, ale určitě byste takhle neštěkali. Namísto toho, aby celou hru odložili, ji část vydají a zbytek přijde později. Je to naopak velmi vstřícný krok těm, kteří se o kampaň nestarají. Nám ostatním nezbývá než čekat...a víte co, mě to vůbec nevadí. Já si na finální verzi počkám rád ;)
-
-
Jop, armu4 vydaj jako alfu - bez map, ty si nakreslej hraci sami. Mise si taky udelaj sami ... tak proc to delat, hlavne ze zaplatej ...
-
prodal jsem vám novej vůz.volant dostanete za měsíc,brzdy za další měsíc????
-
-
Trocha jsi to popletl
prodal jsem vam novej vuz a GPS navigaci dostanete pozdeji -
-
Kampan si bez kampane nezahraje, auto bez GPS jede. Takze je to opravdu (pro urcity lidi) volant nebo kola. Takze 0/10.
Cpt out. -
-
V této sérii mně osobně kampaň vždy přišla nadbytečná - tedy kromě Cold War Crisis a Resistance - není vůbec potřeba, protože hlavní síla dnes již stojí a padá na hře více hráčů. Kampaně od Op. Flashpoint za moc nestály, a já si rozhodně myslím, že pozdější vydání jedné části hry (která v minulých dílech byla naprosto k zblití, mimochodem) by mohlo kvality této části posunout o výrazný kus dopředu. Nemluvě o tom, že je prakticky jisté, že čas strávený vytvářením této části v minulých dílech pravděpodobně odebral zdroje z jiných částí projektu, a proto tento projekt jako takový v počátcích nestál ani zdaleka za tolik, za kolik stál později.
Oh, yeah. Just by the way, mind telling me which group in the (even international) community gave you the rank of Capt'n? I never made it past Sergeant.
Keelah se'lai,
Serza
ArmAseries.cz
-
-
auto bez GPS? zlatej důl....řidičovi stačí značky,GPS je pro blbce:)
-
-
-
tak aby ti do ty doby nezestárnul komp *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
Kdyz tu teda hromada lidi tvrdi, ze si to koupili primarne kvuli MP - muze mi nekdo z nich rict, jestli je soucasna veze bety uz ve stavu, kdy jde MP hrat alespon pri 30FPS, pri nejakym rozumnym nastaveni? U posledni verze co jsem zkousel (cca pred mesicem), byl propad z 45 (singl) na cca 10-12 (MP) na ruznejch serverech...
-
-
Máme vlastní dedik,a jede to misi od mise..Ten kdo to ovládá,do hry naseká jen to nejpotřebnější a vše šlape..kdo to neovládá tak asi kombunje vše možné a pak se to škube :) na max settings včetn vyhlazování hraju v pohodě na desítkách serverů
-
Oni jsou v tom často i špatně napsané skripty v těch misích.
-
-
Souhlasím s Celoušem. Mnoho misí má špatně napsané skripty.
Také je třeba si uvědomit, že mnoho singleplayerových misí se sotva dostává s počty objektů a jednotek nad hranici sta kusů, a většinou nemají příliš mnoho skriptů, ale pokus jsi natrefil na např. Domination, kde je aktivní v jednu chvíli někdy i úplně celý ostrov, a je v ní hromada skriptů, a vůbec dokáže RAM, Cache i VRAM pořádně zatížit.
Navíc jediný komponent, který jsi napsal a neměl bych žádný problém ho klasifikovat jako herní součástku, je GTX560Ti, ale 4GB RAM přestává být výhodné (8GB se pohybuje pouze o nějaké ty dvě stovky výše, a je to dvojnásobná kapacita), nedejbože pokud je to dnes již zastaralá DDR2. A co se týká toho i5, podle nízkého taktu budu předpokládat, že to je nějaká dřívější verze, která není ani přetaktovaná, takže o optimálním výkonu pro herní PC bych dnes již začínal pochybovat. Kromě toho dnes již snad není ani možné v obchodech najít procesory série i5 s nižším základním taktem než 3GHz. -
-
Ona je arma 64bit aplikace? Asi tezko co ... takze vic nez 2+2GB stejne NIKDY (absolutne nikdy) nevyuzije. Jestli DDR2 nebo tri je uplne putna, to muze psat jeda tupec, kterej vubec nevi na cem zalezi vykon. Ramet se projevi 1% v syntetickym bechmarku.
Pokud ma hra na low problemy na tomhle zeleze, tak je to jednoznacne smejdska hra a nestoji ani za to stahovat jeji warez verzi, natoz za ni platit. -
To je sice pravda ovsem stale mam za to, ze problem je ciste u nej na PC. Jedine co by mel skutecne udelat je koupit tech 8 GB RAMky, ale jinak by to jeho PC melo zvladat hi detaily v pohode. Stojim si za tim, ze A3 v pohode beha na stredni / stredne low detaily na q9600 + gtx285, protoze jsem to sam na takovem pc donedavna hral a problem jsem nemel.
-
-
ostatni hry, mimochodem treba i Planetside 2, slapou bez problemu. Nejde mi do hlavy, co by na skoro cerstvy instalaci windows mohlo zpusobovat nizky FPS zrovna u MP army
-
-
Ambietní tvory a AI, které má hráč ve skupině počítá hráčův kompl. Ostatní počítá server.
-
To mi teda taky nejde do hlavy... ja mel problemy hlavne u singlu kde AI docela zatezovalo procesor ale v MP ai pocita server a tam jsem mel framy o dost lepsi.
-
-
oprava : q9400 (preklep)
-
-
v tom pripade si proste musim nechat na MP zajit chut :) a cekat na singl...
na upgrade nejsou penize, jedina snad RAM - jenze tam to zase souvisi s koupi 64-bit verzi Windows -
-
Záleží na jakej server jdeš a jak moc stabilní má misi a kolik je tam hráčů. Je jasný že jestli se připojíš na nějakou nestabilní misi a je tam 64 hráčů tak je jasný že to PC nebude zvládat. Skus si vlézt třeba sem na náš český server > 213.220.227.97:2302 běží tam poslední odladěná verze Domination a hned po připojení by si měl mít FPS krásně v pohodě jak v SP a s více hráči by taky neměl být problém.
-
-
S tou plynulostou Army3 je to diskutabilne, od alphy sice pokrocila, ale aj tak fps kolise v prilis velkych rozsahoch (a uz som preliezol snad vsetky mozne fora ohladom nastaveni, editacie .cfg, nastavovania spustacich parametrov atd) a nezávisle od toho, ci hram Domination ci ine typy na serveroch s 30+/64 alebo 5+/64 hracmi. V vykone PC problem nevidim
(Core i5 750 QC 2,66@3,5 GHz, Asus doska z ROG serie, 8GB RAM, GTX 660Ti 2GB, Win7 64 aj instalacka Army3 na WD Raptore atd. - stara cca. 3 mesiace). Na jednej strane mi je jasne, ze je to este stale len BETA, ale ten prepad FPS je miestami az nechutny. Lagovat mi to ani velmi nelaguje, realne pingy mam okolo 40 - 120, na servery s pingom vascim ako 160 ani neleziem (net od upc 100 Mbit priamo do PC, ziadna medzistanica a la router a pod. - prave kvoli tomu ze primarne hram MP). Aj rady na optimalizaciu sa dost rozhadzaju a nepomahaju. A problem mam len s Armou3, vsetko ostatne bezi plynulo na FullHD s AA.
-
-
-
-
-
Současná verze Bety je ve stavu kdy je více než hratelná. Možná za to může Tvůj PC? Je možné, že nezvládá nároky - a ne jen protože máš zkrátka špatné/staré díly, ale možná i proto, že zanedbáváš údržbu. Zaprášené větráky = větší teplota, a když je dílům "horko", nemusí dosahovat svých maxim. Tedy pokud je to tak že místo větráku je tam spíš klubko prachu.
Doporučuji se stavit na ArmAseries.cz - Čas od času se budou pořádat akce, a nainstalování balíku modifikací je jednoduché - a v podstatě je to pouze ACRE.
Keelah se'lai,
Serza
ArmAseries.cz -
-
Boze dalsi negramot na netu co si ani neumi precist na co reaguje ... ty dmnte, nevidis ze mu to jede v singlu vpohode? A pokud to ma propad FPS v MP, tak je to zcela jednoznacne a vyhradne bug hry jak svin.
-
jak jsem psal - singl mise behaly bez problemu. Pak pustim MP a nejdnou 12 FPS (po zmene nastaveni z high na low takrka bez rozdilu) a to i na serverech se 4-5 lidma, za to tezko muze prach na vetraku :) Dale msi afterburner ukazoval ve hre asi tricetiprocentni vytizenost graficky karty a stejne to bezelo jen na tech 12 FPS. Ja o tom problemu moc nevim, jen jsem zaslech, ze to je vina zprasenyho sitovyho kodu, kterej delal problemy i v Arme 1-2(tery jsem nehral) a vyzadoval enorme vykonej server.
jinak moje PC:
Intel i5 @2.67
4 Gb ram
GeForce 560Ti -
-
spatne fps pri MP na takove sestave hledej u serveru, ne clienta (v pripade ze nemas zaneradane pc)
casto se mi to stavalo u prvnich alpha serveru nekdy i u beta serveru ted uz zadny takovy problem nemam -
-
je to asi 3-4 mesice co mam novou instalaci Win, tak jsem to sand tak rychle nestihl zaneradit :) a ikdyby - v tom pripade by to podle me ovlivnilo i SP nebo se pletu?
btw zrovna to ze zajimavosti znovu stahuju - nemuzes mi poradit nejakej overenej server, na kterym bezi wasteland?
-
-
Pokud mas nizke FPS je problem na tvem PC (spatna instalace/stare drivery/nepotrebne aplikace na pozaci/antivirak/spatne nastaveni atd). Stejnetak v multiplayeru bych hledal problem v tvem pripojeni. Na kabelovce nemam s FPS problem.
btw pokud mas nizke fps doporucuju snizit dohled. Defaultne tam sou snad 3 kilometry coz je docela dost, pokud to snizil na polovinu si schopny mit, jak jsem psal, stabilni fps i na tom 5 let starem pc. -
-
cetl jsi vubec to co jsem psal cely, nebo jen prvni vetu? V MP (konkretne mod Wasteland) mam problem s FPS a ne s pingem, tak co to placas o pripojeni? Proc mi pises neco o nastaveni dohledu, kdyz jsem jasne napsal, ze jsem zkousel ruzny nastaveni a to i "low", ktery samozrejme automaticky snizi i dohled?
-
-
instalace windows byla tehdy stara cca 3 mesice, drivery byly aktualni, antivirus v hernim rezimu... mno nevim v cem jeste mohl byt problem
jestli mas po ruce jmenu serveru na kterym mas tech 50 FPs, tak sem snim, rad vyzkousim -
A ja opet opakuju ze problem je u tebe. Ja mam v modu wasteland pri 50+ hracich fps stabilni.
-
-
Jo, fps a rychlost internetu. Vyhravas blba dne. *3*
-
-
hele nechci se tu hadat...
pindy to ale asi nebyly, kdyz ti google k tomuto problemu najde tri zadele stranek -
Blb je tvuj tata. Narazel jsem na jeho pindy o "zprasenem sitovem kodu
-
-
-
Vykladas nesmysly - A3 je bezproblemu hratelna na stredni detaily i na 5 let starem q9400. Optimalizace je na lepsi urovni nez A2 (ve skutecnosti na stejnem stroji jede A3 lip).
-
-
-
MP kvuli tomuj sem o nikdy nekupoval.Jednoujsem chtěl zkusit a pořád přetížený srvery.
-
-
Bah, v době Arma 2 všichni volali po BI, aby do svých her kampaně vůbec nedávali, protože jim stejně jde hlavně o multiplayer, editor a addony. Stalo se... a najednou všichni nadávaj.
-
-
Já nevím jestli ty nadávky nebyly už u první Army.
-