Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To me vubec netrapi. IMHO hlavni devizou Army je odjakziva sandbox, tj. editor+multiplayer. Abych pravdu rekl, tak treba z kampane v A2 jsem dohral snad 4 mise, pritom v A2 mam odehranych stovky hodin.
    • multiplayer v arme se moc dlouho po vydání hrát nebude, stejne jako se nehrál ve dvojce. A nekupuju si hru abych si ji dodelal sám v editoru
      • No vidia a me to treba bavi - tvorit si vlastni scenare a ty pak hrat. Stejnetak v DCS. Ja si naopak armu kupuju kvuli tomu sandboxu.
        • Jj najednou tu vseci delaji jak je to vlastne ok a ze kupujou hru kvuli sandbox editoru.

Ale o Crysis 1 budou mit neustale keci jak je to tupa strilecka, pritom mam v singleplayeru nahranych 700+ hodin prave v editoru od Cryteku a nekolikrat projitou kampan ktera se da vyhrat temer bez vystrelu a vyblbnout se tam stavenim skokanku pro jeepy, vlastni zoo s priserkama a slepicema, ruzne mechanizmy a houpacky s lany v editoru, atomovky. Na to ze to vydala EA tak mohem vetsi zabava nez lecktera indie shitka.
          • Good 4 you. Osobne nemam namitek. Me C1 kampan bavila (az na ty poletovaci mise v tech ufo lodich).
  • Tak je to logický. Nejdřív odladí hru a potom do ní dají kampaň...
    • Rhulad
      Takže do pěti let tu máme kampaň. Velice logické. :D bože a ještě jim to schvalujte :D
      • Ano, do pěti let, převelice logické *7*
      • celoush
        Kampaň vyjde do měsíce od hry...
      • Já to prostě u téhle hry chápu. Navíc musejí to oficiálně dát na pulty do nějakého termínu kvůli distributorovi a u takové hry to není sranda. Víc času prostě nedostanou, tak to vyřešili takto. Ostrov kde můžeš jít kamkoli chce hoodně času odladit. viz každá velká hra.
  • Slušnej shitstorm tady :D. Já jako majitel A3 už od ALFY tento postup před kompletním odložením jako menšina zde taky upřednostňuji. My co už máme A3 budeme za Altis rádi a kampaň holt počká. Samozřejmě, že bych byl radši kdyby to v září vyšlo celé, ale bohužel se to nestihlo a tohle řešení je lepší. Že se nestihne deadline je v herním průmyslu běžné. Stejně SP kampaň pro mě osobně není nejdůležitější. Pro mě je hlavní MP a už se nemůžu dočkat Domination, Wastelandu a dalších módů konečně na pořádně velké mapě a ne na tom ostrůvku, který už nudí.
  • předobjednávka zrušena .počáme si pulrok a uvidime co vyjde.
  • Nevím v čem je problém kolik lidí co tu nadávalo skutečně dohrálo ofp, armu 1 bo 2 až do konce? Vždyť kampaň v takovéto hře(simulaci) je jenom tutoriál s příběhem, hlavní kouzlo je v MP. Kdyby jste byli naštváni alespoň opravněně (to že kampaň nebude vůbec), ale to že vývojáři vydají kampaň dodatečně ve formě free dlc? Mě se to zamlouvá protože nemusím čekat dalšího půl roku.
  • kampan bude zdarma, EA by z toho udelala placene dlc
    • EA by ji hlavně dala už s vydáním základní hry..bez urážky. Trochu přeháníš.
    • Na druhou stranu, určitě by bylo miolejší kdyby to rozdělili, koupil by sis MP/SP a pokud bys měl zájem, dokoupil by sis k tomu to druhé v podobě např. DLC, ale to by na tom tak nevydělali že ^^
    • Jo, tak takhle nějak by nás kucí z PR oddělení chtěli mít zpracované všechny...
  • Ona největší sílá a zábava ARMY je stejně v tom, sejít se večer na mumblu/Teamspeaku s kamarády a jít si zahrát nějakou misi, co se ukuchtí v editoru...
    Operace Flashpoint za sebou měla taky hodně dlouhý vývoj. Na druhou stranu bych BI přál, ten úspěch zopakovat (a znova si něco takovýho prožít)
  • celoush
    Přijde mi, že nejvíc tu hatují lidé, kteří tu hru ani nemají. Ale celkem vzato neměli by být nasraní spíše ti, kteří si tu hru koupili v alfě či betě, protože ti na výběr již nemají? Kdo dosud nezaplatil si ji prostě může koupit později až vyjde kampaň nebo vůbec. Proč nadávají hlavně oni a ne ti, co mají dnes betu? Je to tím, že oni prostě již dnes dostávají svůj obsah distribuovaně, takže jim to nepřijde tak divné?
    • Ja k tem tvym otazkam taky jednu pridam, ty jsi nejaky svaty valecnik ve sluzbach Army, ze ji v tolika postech tak horlive branis? Osobne mam trochu problemy uverit typu cloveka, co tvrdi, ze je vlastne dobre, ze SP nevydaji v den vydani, ale pravdepodobne (pokud se jim bude chtit a nezmeneji plany) nekdy v budoucnu.
      • Ale jisteze to dobre neni a samozrejme ze by bylo lepsi, kdyby to stihli do oficialniho data vydani, ale bohuzel to nestihnou. Takze se nabizeji dve moznosti. Bud datum vydani odlozit nebo nabidnout lidem (=tem co uz maji koupenou alfu/betu) alespon kompletni sandbox + scenaria a kampan vydat dodatecne formou zminovanych free dlc balicku. Osobne jsem pro druhou moznost, protoze je pro me kampan druhorada. Pokud je pro Tebe kampan na prvnim miste tak zkratka pockej az vyjde a kup hru pak. Snadne. Nechapu proc je tu kolem toho takovy sh*tstorm.
        • Ty se snazis vyvolat dojem, ze existujou pouze 2 moznosti: vydat, nevydat. Tahle hra prodavala pristup do alfy i bety (a stale se da koupit), takze je hratelna pomerne dlouho, proto me napada, proc proste neodlozi oficialni datum vydani do doby, nez bude hotovy SP a vsem ostatnim, co jiz maji pristup, neodemkne veci, ktere se stejne odemknout (stejne si tu hru jiz zaplatili, takze jim o nic nejde).

Bedivere: Nemam potrebu nadavat, coz by si urcite poznal z toho, ze jsem v mych postech na nikoho neutocil.
          • A jaky je v tom rozdil ? Tak jak rikas se to i stane. Dojde ke zpristupneni finalniho obsahu krome kampane, ktera vyjde pozdeji.
            • celoush
              Občas jsou holt chvíle, kdy nevolíš mezi dobrem a zlem, ale mezi tím menším a větším zlem.
            • abc, celoush: Ja tady nechci zabihat do detailu, ktere se tykaji ciste Army (ja tu hru hrat ani nebudu), mne slo jen o diskuzi k jejich zvolenemu modelu a stale si myslim, ze termin "oficialni datum vydani" ma vyjadrovat takovy stav hry, o kterem vyvojar muze rict "Ano, ta hra je v takovem stavu, v jakem jsme ji chteli vydat."
              Pokud mi reknou: "Ted ti to chceme prodat, ale dodelame to az pozdeji" ... tohle mi jako dobra vec nepripadala driv, nepripada mi to ani ted a nebude mi to pripadat ani v budoucnu.
          • celoush
            Protože třeba modeři, tvůrci či hráči, kteří již zaplatili, by třeba chtěli aspoň Altis či další slibovaný obsah a nejde jim jen o kampaň? Protože bacha, SP mise tam budou.
        • ještě tu je treti moznost, nedělat hru na kterou nemaji a nedokazou ji dodat v takovem stavu aby za ni mohli bez obav chtit peníze. Když si někdo vezme velke sousto, utopi v tom plno penez a pak se chyta berličky internetu a komunity tak to je spravne? To mas jako kdyby někdo vedl autoservis, neumel spravovat auta a lezl za zakaznikama aby mu s tim pomohli. A vůbec nejde jen o Armu, tohle je globalni problém, v dnesni době vychazi sposuta her který nejsou dokonceny, nebo jsou nehratelne zabugovany a kazdej dela ze to je pohodička.
          • aspoň někdo tu chape o co tu de *1*
          • No jiste, muzeme tu polemizovat o tom, ze na to melo byt mysleno drive uz ve fazi planovani atd. ale zkratka pri vyvoji takto komplexniho softwaru se obcas stane, ze narazis na problemy, ktere jsi nepredvidal. Cimz je neobhajuju. Myslim, ze toto je tema, ktere presahuje mistni diskuzi. Osobne si ovsem myslim, ze Bohemkou zvoleny zpusob reseni je prijatelny kompromis. Lidi jako ja, kteri uz maji A3 koupenou dostanou ve smluvene datum sandbox + scenaria (o coz mi jde predevsim) a lide, kterym jde o kampan si na ni muzou pockat.
        • Prostě někdo zahlédl příležitost si zanadávat. Nic víc, nic míň.
      • celoush
        "svaty valecnik ve sluzbach Army" ... to si dám někam do podpisu... *4* Ne, jen se prostě kolem OFP/Arma točím už dlouho, prošel jsem si za tu dobu mnoha stavy - od nadšení po frustraci, takže si myslím, že dokážu některé věci ohodnotit trochu více s odstupem a nadhledem. Ale připouštím, že se furt mohu mýlit a že nejsme úplně nezaujatý.

Jinak jen pro přesnost, já netvrdím, že je to dobře, že kampaň nevyjde hned. Taky mě to nepotěšilo, jen jsem se snažil poukázat na to, že z mého pohledu zase tak o moc nejde a že mi přijde, že se tu jen vyvolává falešný dojem nějakého obrovského problému či podrazu.

Jo, když si vzpomenu na Armed Assault a Starforce *5*
        • "Obrovksky problem ci podraz" to v TOMTO pripade neni, ale clovek co trochu sleduje herni trendy musi uznat, ze vyvojari a distributori vyuzivaji non-stop benevolenci hracu a stale pritvrzuji. Osobne mam v planu hrat hry i za 10 let a nechtel bych se dostat do stavu, kdy bude hra v den vydani nehratelna.
          • celoush
            Takových bylo a ještě bude *5*
            • S takovymhle pristupem 100%.
      • Kdyby jsi alespoň trochu znal moderskou společnost, tak víš, že celoush opravdu je svatý válečník ve službách Army (popř. Flashpointu) :) :)
      • Zadej si ho do Google a budes mit jasno.
    • Delas jako kdyby Arma byla jedinej pripad, na to aby clovek poznal ze není něco v poradku globalne nemusi kupovat armu.
  • Přítomnost takovýchto ignorantů v Československé komunitě mně donutila přihlásit se o členství u ShackTac-u, což je Americká skupina hráčů. Teď když však vím, že jsem nebyl úspěšný, mi zůstala maximálně tahle napůl nefunkční komunita, a pocit na zblití. Český hráč již neumí poznat kvalitní titul, ani když mu ho narvete do chřtánu. Těch několik lidí, co sérii má ještě pořád rádo (a nejsou to žádní, jak by dnešní mládež řekla, "gai fanboi") jsou bohužel v nepředstavitelné menšině, zatímco většina se tváří jako "Hardcore fanouškové", kteří však sérii opustili dva díly dozadu - And I ask myself, where the fuck do I live?! Vzpamatujte se, lidi. Já rozhodně nedělám redaktora na fanstránce jen abych věčně poslouchal jak je všechno špatné. Takže ano, je mi NA BLITÍ z místní komunity - jdu dál, nebudu se zastavovat nad nějakým stmelováním této hromady hnoje, jdu dál a pokusím se jít ZA HRANICE.

Keelah se'lai,
    Serza
    ArmAseries.cz
    • Myslíš k tý skupině, o který si před dvěma lety řikal, že jsou to noobové když hrajou s crosshairs a SThudem apod? Sám jsi jedním z těch co lítaj z jedný strany komunity na druhou jak ping-pongovej míček a ti co byli před rokem podle tebe dobří, jsou najednou nejhorší a další rok je to naopak. Sotva ti utřeli mlíko z brady a sám nevíš co chceš, tak tady prosimtě nevykládej pohádky šmudlo.
    • hahahahahah
    • Tady nejde jen o Armu. kdyby to byl ojedinelej pripad tak asi nikdo nerekne ani slovo, ale takových her jsou dnes desitky..nedodelane/zabugovane...takze se nediv ze to Arma schyta když se vytasi s podobnym pristupem.
  • Nevidím v tom hlubší smysl,nevydat kampaň rovnou s hrou,vždyť je to tak normální tak vážně nevím proč by Arma musela být vyjímkou.Byť je Arma slavnější samozřejmě multiplayerem.
    • Kampaň nevyjde zároveň se hrou prostě proto, že na to není čas (AFAIK to přímo Devs psali), vždyť to má vyjít za měsíc a když se koukneš na developer branch changelogy tak se stále opravují core issues (skripting engine, AI, herní mechaniky, atd) a když si vezmeš kolik contentu tam je teď a kolik má být v plné hře tak se vůbec divím že to chcou vydat tak strašně brzo. Podle mě ta hra moc dobře hratelná nebude a po vydání přijde velké množství opravných patchů.
      • žádná novinka....do roka a do dne to ale bude bomba
    • Nejspis proto, ze vetsina arma komunity tu hru skutecne nekupuje kvuli kampani. Je to proste tak. Kdyby se muselo cekat az bude kampan odladena (aby nedoslo k situaci A2 kdy byla kampan po vydani nehratelna) muselo by se oddalit datum vydani cele hry coz by spoustu lidi nepotesilo. Takto budem mit k dipozici plnou hru se vsemi assety a kampan dodaji postupne v podobe free dlc balicku az bude hotova a odladena. Podle me je to win+win strategie. Pokud jde Tobe o kampan nic ti nebrani si na ni pockat a soucasne datum vydani ignorovat.
      • To je věc názoru,já bych tedy určitě počkal na vytříbenou celou hru kde by byla i kampaň,samozřejmě bych uvítal kdyby byla bez bugů a nedodělků i rovnou s kampaní.Počkat měsíc na ''plnou'' hru se vším všudy?Nebo dostat polovic a na druhou půlku si ještě pár dní/týdnů počkáte?.
        • No vzdyt to rikam - tak si na tu kampan pockej a kup si to az bude kampan hotova. Nikdo te nenuti to kupovat ted. Ale pro by mela s tebou cekat cela komunita, ktere jde prave o ten sandbox - mapy, assety, editor a kampan je az na druhem miste ?!
          • A jak budu vědět kvalitu té kampaně, když to recenzenti budou mít bez kampaně ...
            • Asi těžko.
            • hele tak to nekupuj. BI to urcite nepolozi. *1*
              Jinak pochybuji ze by recenzenti kampan ignorovali. A krome recenzentu existuji i fora. Ale tobe nejde vubec o hru. Ty chces akorat prudit. Pokud mas s Bohemkou nevyrizene ucty a nebo averzi tak to napis rovnou. Nac tolik zbytecnych pismenek. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit