Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No aspoň nás ušetří utrpení nad tím proč už mise neskončila když měla , proč vojáci neposlouchaj rozkazy, kam se zatoulal jeden jediny tank ktery měl projet po mostě jak tomu bylo v Arma 2 , kdy singl byl hratelnej snad až po půl roce od vydání, kdy sem hru prodal... A to sem byl fanda !
    • Mimochodem, myslis ze dodane mise budou fungovat lip? Ja si myslim, ze to bude presne totez ;D. A v MP se tu bugy jeste znasobi.
      • Mno já v to doufám :D tím že si daj na čas ..
  • Me by zajialo jaky podil na tom spozdeni ma uvezneni Ivana Buchty a Martina Pezlara jestli neustoupili tlaku recke strany a nepredelali toho "vice nez je zdravo"
    • hmmm,,,na tom něco bude,,,aby to fakt nebyl pr.ser ta arma3 *1*
      • a este jedna věc pokud to tak je tak sem turkum ani nedivim,,,,komu by se libilo ze naky manici z CR prijedou nafotej a hodlaj pouzit tajnou bo aspoň ostre sledovanou oblast kolem bosporu jako předlohu do valecny simulace???měli se na to vyrat proc ne nakej smyslenej prostor kdesi na vychode???proc to teda nezahodej a nezacnou znovu,,,,jednotky atd,,,uz stvoreny sou tak co,,,ja bych klidne pockal i rok ale at to stoji zato,,,,a ne to ted zakazdou cenu prodat ikdyz tam není kampan *16* *16* *16* *16* *16*
        • Sice to byli rekove, ale turkum se taky nedivim. Navic dneska spioni bezne foti jak debilove fotakem ze dvou metru. Teleobjektiv a satelity jsou pro nooby. *3*
          • jezis tady de o princip,,,jasne ze existujou satelity,,ale jim de o to ze satelity muze používat jen armada,,,a obycejnej clovek,,,nevojak,,,(to pro vas bude asi bolestive),,,nemůže hrat hru kde sou najaka tajna mista to dava rozum ze se jim to nielibi,,,,,,,,,,,NOGOVA,,,,,GOLGUJEV,,,,,CERNARUS,,,,tendle styl map mam rad,,,,,,uz ten TAKISTAN v arrowhead se me nelibil,,,,ja si oblibil ten vychodni styl,,,,,,pamtujete jak bylo místy na zdech ve flashpointu nastrikano,,,KABAT,,,,to se me libilo,,,,ale tydle novoty:objevi se fenomen terorismu a hned tu mame posranej takistan kde není nic jen pisek a par budov,,,,,,
            • mno jk rikm ja nevim ale me se ten vychodni styl libi vic *1*
            • To prostredi si vyzadali hraci protoze bylo aktualni. Ja ti reknu ze kdyby se mapy v arme delaly jenom podle tvych predstav a potreb. Jses si jistej ze by ti vsichni dekovali ? *1*
  • A co říkáte na soundtrack ? mě se třeba líbí jak se styl hudby nese z původního flashopointu :)
    • Nevím jaký je v Arma3, ale ve dvojce mi přišel dost mizerný. V původním Flashpointu byl sice taky strašně amatérský, ale zase tam byly dobré a nezapomenutelné melodie... Ovšem to přerušované řezání do Ečka se zkreslenou kytarou bylo prostě moc laciné
  • Jestli to znemane ze tentokrat pujde kampan dohrat tak budu spokojenej :D Na plnou verzi tehle hry se zacinam tesim cim dal vic.
  • Mohl by prosim nekdo trochu vice znaly situace priblizit, v cem konkretne spocivaly ty fundamentalni zmeny ve vyvoji, jak se pise v clanku? Predpokladam, ze na vyvoji zacali makat v roce 2009 po vydani ARMA 2. Zahodit temer 2 roky prace mi zni jako zacinat v podstate od nuly... To jim celkove rozpocet asi hodne nakynul.
    • celoush
      Po vydání dvojky se dělala Arrowhead, pak BAF, PMC a AČR. Do toho TakeOn a další hry. Kde si vzal, že někdo zahazuje dva roky práce?
      • Je to napsano v clanku...
        • celoush
          To jsem přehlédl. Dík. Dám si sám další minus *3* Asi byla myšlena práce na kampani... No bál jsem se jak dopadne ta jejich představa otevřeného světa a misí ala Manhattan z dvojky.
      • mno a to je ono *1* také on zrovna moc prodejna hra není vcelku vzato provar *16* je to muj názor ale osobne si zlitam s vrtulníkem v microsoft flight simulatoru,,,kde ma clovek pocit ze fakt leti a navíc po celym svete *3* krom toho muzes sedlat i boeingy a airbusy *1* ,,,,také on nepovazuju ani za sim ani za hru *1*
  • omg to zas maji na krku nohu vydavatele, nebo co ze jsou nuceni to takhle vydat?
  • "čelíme i dalším věcem, které nás omezují. Jednou z nich je lokalizace. Hra musí být přeložena do mnoha regionů a to vyžaduje finální podobu textů. Dabování také chce nějaký čas. Nemůžeme prostě tyhle věci uspěchat na poslední chvíli před vydáním."
    - tohle je dost slabej PR zvast. U kazde hry tomu tak je a BIS to uz delalo u projektu pred Armou3.
  • Osobne bych misto kampane klidne prijal to, kdyby autori pridali do hry i soucasne zbrane a techniku. Nu coz, komunita to stejne dodela a zdarma :-).
  • Zajímalo by mě, co bylo to "větší zlo", když se nakonec rozhodli, že to raději udělají takhle.
    • celoush
      Odklad....
      • Milion her bylo odloženo a nic se nestalo.
        • celoush
          Tak odloží jen jednu kampaň.... a nic se nestane *5*
          • No to jsem zvědav. Možná máš pravdu, možná je situace tak specifická, že to prodeje neovlivní. Já si to ale nemyslím. ARMA 3 se po dnešku začne označovat jako "ta hra, co ji vydají bez kampaně" a to teda rozhodně nebude lichotivá nálepka - ne z hlediska rozhodování zákazníků. Že je to ve skutečnosti multiplayerová hra zas tak rozhodující není, rozhodující je to, že slíbili nějaké parametry a ty nedodrží. Pokud má zákazník zaplatit plnou cenu za necelý produkt, tak příslib doplnění toho produktu zdarma někdy v budoucnosti nebude mít zas až takovej efekt. Jak říkám - pokud tu nejsou zcela specifické okolnosti. Samozřejmě, že komunita s tím takovej problém mít nebude, komunita už to koupila a hraje to i nehotové.
            • Dworkin: :) Copak, nelibi se ti predstav, ze v den vydani budes koukat na menu SP/MP hry bez SP a MP, ale oni ti slibi, ze to rozhodne dostanes ... casem :)
            • celoush: Za takový výhody teda pěkně děkuju. Ještě aby to ostatní začali kopírovat... :(
            • celoush
              Na druhou stranu, hra vyjde, budou recenze a všichni o tom budou mluvit... a do měsíce vyjde první část kampaně a částečně se to zopakuje... pak vyjde další část a znovu dokola.... prostě udržíš dýl hype. Evidentně to není kalkul, ale své výhody to nakonec mít může.
  • no vidim to takhle...vydaji bez kampane, ziskaji min penez. Nasledne jim hraci poslou asi tak 2 miliony bugu a vyvojarum dojde, ze to budou jeste dalsi 3 roky patchovat, ale penez uz moc pribyvat nebude. Dokazu si zive predstavit jak se s touto vidinou, nadsene vrhaji na dodelani kampane. To bude opravdu kvalita.
    • Vzhledem k tomu, že hra už nějakou dobu prakticky venku je a bugy se na vývojáře už dávno hrnou, tak dost pochybuju, že to cokoliv změní. A co se peněz týče, hra se už dlouhou dobu drží na poměrně vysokých pozicích v nej prodejnosti na steamu a nezdá se, že by tam odtud měla brzy zcela zmizet. Takže bych s tím hodnocení kvality možná přeci jen počkal až to budeš mít v ruce ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit