Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    DLC Kampan eh, to mame tedy jasne , zkusim az vyjdou ty slibovane dlc driv ani nahodou *3* .
  • Perte se a žerte se lidičky...
  • vsadim se, že tu hatujou lidi, kteří si u každé hry v diskuzi stěžují, proč do hry cpali vývojáři multiplayer. Alespon tu mám z přispěvovatelů takový pocit:
    tábor A: ARMU nehrají a nadávají na singl (jak tragykomické)
    tábor B: snaží se táboru A vysvětlit, že ARMA není o SP
  • Mohla by redakce udelat dojmy z bety? Abychom se mohli rozhodnout jestli do toho jít nebo ne.
    • http://www.zing.cz/preview/1026/arma-3-beta-zpet-na-ostrov-stratis

Tady máš kdyžtak dojmy z bety na serveru zing.cz
  • Koho ta hra bavi tak si ju kupi ci tam ta kampan bude alebo nie.
    Normalny clovek v tej hre vidi ovela vacsi potencial ako prejdenie jednej kampane a suplik.
    Je srandovne citat tie pohorsene vylevy.
    Vetsina co tu na vsetko nadavate a vsetko pochovavate ste v zivote nic neurobili ale vzdy presne viete co by mali robit ti druhi.
    • mno další,,,,,a koho bavi komunitu,,,,,,,,jestli si ji ma koupit někdo jinej je pro nej ta kampan dulezita,,,,,,,,okej tak ji za chvilku vydaj ale de o ten princip,,,,,,je to nehorazna drzost a jen to ukazuje na vasi a i tvoji debilitu *16* *16* *16* *16* *16*
      • Hlavně, že ty nejsi debilní. Jen tu nadáváš, provokuješ a oxiduješ vzduch tak mlč.
        • hmmmm,,,,,,,tak to je slovo do pranice *1* *1* *1* *1* *1* *16*
    • tak to v diskuzích chodi, jsi tu prvne?
  • Keyz
    Zoufalé, dost tomu přestávám věřit. Sice je nová móda prodávat nedodělané hry ale ty pak většinou vychází jak mají.
    Možná tam mají moc projektů. Nevím kolik lidí na tom maká a kolik lidí se věnuje dalším věcem.
    To samé když se jsem se nedávno díval na nějak fórum kde byli stížnosti hráčů na chyby během testování a pak tam bylo napsáno jak ty chyby nebyli opraveny.

Tedy nejenže to bude asi klasika, kdy bude hra a po XX opravách slušně hratelná ale dokonce budeme muset prvně čekat na kampaň.
    • BIS mají cca 200 zaměstnanců a většina z nich dělá na DayZ. Na Take On dělá asi tak 5-10 lidí a na Arma 3 20-30, zbytek má DayZ protože si to Dean Hall vybrečel a navíc tam je skoro jistý zisk.
      • Meleš kraviny. Pleteš dohromady BIS a BISim, BIS samotné má kolem 100 lidí, z nich většina dělá na ArmA 3 (cca 60?), malý tým dělá na DayZ a na Take on Mars dělá ještě mín lidí.

Stačí si pročíst oficiální fora a tam je to pěkně rozepsaný.
      • Keyz
        Zajímavé, že je důležitější projekt DayZ u kterého by lidí spíše počkali. Komedie. Asi neví kolik toho zvládnou najednou.
      • Odkud máš ty informace o tom, kolik lidí na čem pracuje?
        • Koukni na LI
  • Je to škoda na kampaň se těším nejvíce, ale když to bude stát za to, tak si rád počkám.
  • Při oznámené A3 jsem byl hrát hlavně kvůli udajnemu durazu na SP. Ten asi tezko existuje takze bb.... COLD WAR CRYSIS RULEZ
  • Pro mě za mě.. Já jsem Armu 3 koupil už jako alfu. Několikrát jsem si ji zahrál a vrátím se k ní, až bude kompletní a zároveň taky opatchovaná. Nevidím v tom problém. :) Už alfa byla překvapivě dobře hratelná.
  • tak sem zvedavej jak moc kvalitni a odbugovanej mp zazitek teda dostaneme za odmenu. alfa je ok, ale nepresvedcila na 100%.. na zavery je jeste nastesti cas- stejne jako na kampan :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší