Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde bez kampaně, tu dodají tři dodatečné updaty
6.8.2013 | Aleš Smutný
402 příspěvků
-
DLC Kampan eh, to mame tedy jasne , zkusim az vyjdou ty slibovane dlc driv ani nahodou *3* .
-
Perte se a žerte se lidičky...
-
vsadim se, že tu hatujou lidi, kteří si u každé hry v diskuzi stěžují, proč do hry cpali vývojáři multiplayer. Alespon tu mám z přispěvovatelů takový pocit:
tábor A: ARMU nehrají a nadávají na singl (jak tragykomické)
tábor B: snaží se táboru A vysvětlit, že ARMA není o SP -
Mohla by redakce udelat dojmy z bety? Abychom se mohli rozhodnout jestli do toho jít nebo ne.
-
-
http://www.zing.cz/preview/1026/arma-3-beta-zpet-na-ostrov-stratis
Tady máš kdyžtak dojmy z bety na serveru zing.cz
-
-
Koho ta hra bavi tak si ju kupi ci tam ta kampan bude alebo nie.
Normalny clovek v tej hre vidi ovela vacsi potencial ako prejdenie jednej kampane a suplik.
Je srandovne citat tie pohorsene vylevy.
Vetsina co tu na vsetko nadavate a vsetko pochovavate ste v zivote nic neurobili ale vzdy presne viete co by mali robit ti druhi. -
-
mno další,,,,,a koho bavi komunitu,,,,,,,,jestli si ji ma koupit někdo jinej je pro nej ta kampan dulezita,,,,,,,,okej tak ji za chvilku vydaj ale de o ten princip,,,,,,je to nehorazna drzost a jen to ukazuje na vasi a i tvoji debilitu *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Hlavně, že ty nejsi debilní. Jen tu nadáváš, provokuješ a oxiduješ vzduch tak mlč.
-
-
hmmmm,,,,,,,tak to je slovo do pranice *1* *1* *1* *1* *1* *16*
-
-
-
tak to v diskuzích chodi, jsi tu prvne?
-
-
Zoufalé, dost tomu přestávám věřit. Sice je nová móda prodávat nedodělané hry ale ty pak většinou vychází jak mají.
Možná tam mají moc projektů. Nevím kolik lidí na tom maká a kolik lidí se věnuje dalším věcem.
To samé když se jsem se nedávno díval na nějak fórum kde byli stížnosti hráčů na chyby během testování a pak tam bylo napsáno jak ty chyby nebyli opraveny.
Tedy nejenže to bude asi klasika, kdy bude hra a po XX opravách slušně hratelná ale dokonce budeme muset prvně čekat na kampaň. -
-
BIS mají cca 200 zaměstnanců a většina z nich dělá na DayZ. Na Take On dělá asi tak 5-10 lidí a na Arma 3 20-30, zbytek má DayZ protože si to Dean Hall vybrečel a navíc tam je skoro jistý zisk.
-
-
Meleš kraviny. Pleteš dohromady BIS a BISim, BIS samotné má kolem 100 lidí, z nich většina dělá na ArmA 3 (cca 60?), malý tým dělá na DayZ a na Take on Mars dělá ještě mín lidí.
Stačí si pročíst oficiální fora a tam je to pěkně rozepsaný. -
Zajímavé, že je důležitější projekt DayZ u kterého by lidí spíše počkali. Komedie. Asi neví kolik toho zvládnou najednou.
-
Odkud máš ty informace o tom, kolik lidí na čem pracuje?
-
-
Koukni na LI
-
-
-
-
Je to škoda na kampaň se těším nejvíce, ale když to bude stát za to, tak si rád počkám.
-
Při oznámené A3 jsem byl hrát hlavně kvůli udajnemu durazu na SP. Ten asi tezko existuje takze bb.... COLD WAR CRYSIS RULEZ
-
Pro mě za mě.. Já jsem Armu 3 koupil už jako alfu. Několikrát jsem si ji zahrál a vrátím se k ní, až bude kompletní a zároveň taky opatchovaná. Nevidím v tom problém. :) Už alfa byla překvapivě dobře hratelná.
-
tak sem zvedavej jak moc kvalitni a odbugovanej mp zazitek teda dostaneme za odmenu. alfa je ok, ale nepresvedcila na 100%.. na zavery je jeste nastesti cas- stejne jako na kampan :)