Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, nemyslím si, že jim to zlomí vaz. Alfa i beta se prodávaly, pokud vím, dobře. A ti co chtějí napřed kampaň si prostě počkají, první část by měla vyjít asi měsíc po původní hře což není zase tak dlouho. Ono to, ale není takový rozdíl od předchozích dílů. Tam se v prvních verzích kampaň nedala skoro hrát. Tady se prostě kampaň dodá trošku později, ale snad bude hratelná, jinak se BIS zesměšní.
    • me de o tu politiku prodeje,,,,,,BIsce fandim ale zarazi me jejich pristup,,,,,tu hru musej koupit i další hraci i když to budou hrat jen chvilku tak je dulezity aby to koupily a ja se ptam kdo to koupi krom komunity který nic jiného nezbejva,,,,,,,a silne pochybuju o tom ze s timhle pristupem ta hra zlomi rekordy v prodeji,,,,,,jestliže se kazdej prumernej hrac ruznejch FPS-todle docte tak ho to od nakupu odradi,,,,,,takze to je to co me vadi,,,,mozna se pletu ale za tim to vidim tak *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • To byla reakce na swice.
  • Tedy rovnou s multiplayerem * .
  • Xcomik
    Já bych měl jednu zásadní otázku. Kolik z vás dohralo kampaně předchozích tytulů Arma. Pokud mě paměť nemate tak si ani nevzpomínám že by jednička nějakou kampaň měla teda pokud někdo nepovažuje 20 nějakých missí za kampaň a podle všeho i zde budou tyto podobné scénáře. U toho prvního dílu co si tak pamatuji dorazila nějaká kampaň až s tím datadiskem.

Za to co si dobře na Armě pamatuji byly různý Evolution(y) Domination(y) mody apod. Čili všechno Co-op multiplayer obsah tvořený komunitou u kterého se hráči zastavili na TSku nejlépe aspon v 10-20 a šlo se pařit. Jenom ten Domination dal s přehledem desítky né-li stovky hodin zábavného hraní. Tak se tady jen udivuji jak všichni řeší Singleplayer navíc když Bohemka řekla že bude bez Coopu (což mě od jeho hraní odrazuje)
    • celoush
      Rozumím, ale i mne tehdy k Flashpointu dotáhla hlavně kampaň Cold War Crisis. MP mám rád, ale na dobrou kampaň nedám dopustit *3*
  • MickeyMutant
    Zajímavé je, jak na téhle úrovni pořád ještě funguje patriotismus. Kdyby něco podobného udělala EA nebo Activision, následoval by nepochybně jednohlasý shitstorm. Když to udělá NAŠE Bohemka, tak to podle místní diskuze vůbec není taková škoda, je to vlastně jenom piha na kráse, která seriózního ctitele neodradí.

Bohemka si může gratulovat k tak silné komunitě, pokud jde o reakce ve světě, asi to nebudou mít tak jednoduché.
    • no a to je ono kdo krom komunity to bude hrat,,,,dyt timhle kazdyho odradi,,,jestli tu hru vydavaj jen pro komunitu tak je vse v poradku ale to jim kapsy nenamasti se obavam,,,,takze me stoho vypliva peknej pruser,,,,,to skonci dřív nez ty kampane stihnou formou updatu vydat *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • celoush
      Možná není od věci si prostě připustit fakt, že se zase tak moc neděje...
      • ale deje kamo a to dost,,,,,,,jejich drzost nezna mezi a diky vam jim to prochazi!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
        • celoush
          jdi už spát... evidentně si přebral
      • No neděje, ale nechat si srátt na hlavu ? A když to vemu kolem a kolem to snad nebyla žádná multiplayerová hra, která by se dala hrát v době vydání kvůli přetížení servrů..
        • No, sranie na hlavu to az tak nie je. Naozaj je otazkou, na kolko toto sposobilo uvaznenie tych dvoch vyvojarov na Cypre. Ale mam daleko lepsi pripad srania na hlavu v podani EA/DiCE. Battlefield 3 som objednaval v Deluxe edicii (1 DLC v cene + nejake early access zbrane ci k tomu bolo este - uz si to presne nepamatam) za takmer 60€, potom som si dokupil dalsie DLC (tusim za 19.99 €) a potom prislo EA s "uzasnou sluzbou Premium, za uzasnych tiez tusim 39.99€ s tym, ze jej sucastou bude pristup k vsetkym DLC ako budu vychadzat. Tomu ja hovorim ukazkove sranie na hlavu zakaznika (inak pre EA typicke). Mohol by som povedat, kedze ja som Armu3 kupoval v ten den ako sa Alpha spristupnila a prioritou je pre mna MP (v Arma2 som kampan nedohral ani do stvrtiny) a je mi osobne jedno, ze fullverzia vyjde bez kampane a nebude az tak "full" :-), ale na druhej strane chapem nastvanie sa niektorych z vas. BI zvolilo len mensie zlo. Ja hravam len simulatory (+ BF3 ako odreagovanie od prilisnej reality) od ich prvotiny (Flashpoint) vratane ich serioznych simulacii (VBS US aj UK) a uzil som si ich bugfest pri kazdej jednej (to je vzdy danou za sandbox).
        • celoush
          Máš dojem, že ti někdo sere na hlavu? To jsem měl po vydání jedničky.... tohle mě nechává těžce chladným.
          • Ano mám ten dojem, mám přeci něco zaplaceného a chci to dostat v den kdy to má vyjít a né na to čekat buhví jak dlouho.
            • No nic jdu chrápat mějte se, však mě je to vlastně ukradený, počkáme si na recenze co z toho vlastně vyklube (teda na půl recenze *1* ) Na předobjednávku jim, ale nevěřím..
            • celoush
              Poprvé souhlasím s tím, že dřívější avizování kampaně může být bráno jako klamavá reklama. Nejsem ale právník. Navíc, když ji "jen" dostaneš později? Těžko soudit... zvlášť když nejde o produkt, ale o licenci, že?
            • No nikdo mi nebrání, taky si to koupím, jestli to za něco bude stát, až to bude celé, už jen z principu.. Tobě neříká nic pojem klamavá reklama ? Mě by takový model distribuce nevadil kdyby to tvrdili od začátku. A né, že teď příjdu do obchodu kde slibují na krabičce ohromující kampaň jednoho hráče a ono ve skutečnosti prd..
            • celoush
              Co vám brání počkat na vydání a zhodnocení po vydání třetí části kampaně? Stejně tak jako si to někdo nekoupí teď v betě, tak přeci není problém počkat až vyjde i celá kampaň? Kde je problém? Jen ve vlastní hrdosti? Ten pocit, že si kupuju "plnou hru" tak jako vždy? Není to dnes jen přežitek? Nemálo softwaru, který jsem si koupil se mi dodatečně "pod rukama" měnil různými upgrady ať už plánovanými či ne? Proč by to mělo být u her takový problém?
  • Tak nejak som cakal ze BI nasere nejakym sposobom hracom/zakaznikom na halvu ale priznam sa toto som necakal. Vydim ze sa "hosi" prekonavaju. A nedivil by som sa keby neskor vydana kapan zasa nebola hratelna respektive zabugovana a bude sa zasa opravovat a patchovat aspon na 3 krat. Holt BI si s Armou dovoluje tolko vdaka tomu ze je v podsate jedina v danom segmente na trhu, otazka je , ako tu uz bolo spomenute, dokedy si hraci nechaju kadit na hlavu.
  • Me je to jedno stejne kampan ani nezapnu az bude. spis se tesim na masivni mp bitky =)
  • btw: Vi uz nekdo, po kolikate to uz odlozili?
  • mdkGT
    A JE TO TU! Prvni vlastovka a novy obchodni model. Uz si pomalu muzem zacit zvykat, takze 50 babek za engine a kampane v podobe updatu-DLC. V EA a Ubisoftu napjate ocekavaji reakce....
    • celoush
      aspoň si přečti, že budou zdarma. DLC už BI testovala s brity, žoldáky i AČR. Žádná velká změna... za tu bych považoval zprovoznění Steam Workshopu v dev verzi bety.
      • mdkGT
        ja bych si tim nebyl tak jisty
        • celoush
          tak si klidně nebuď, mě je to fuk... *5*
  • A co jste čekali ? Vydala snad někdy Bohemia Interactive kompletní hru, bez milionu bugů ?
  • jasne a strucne nedodelana hra by jit ven nemela,,,,,,jestli ty to neobhajujes prave proto ze si do toho uz nacpal prachy *1* ja osobne cekam dal co s toho vypadne *1* klidne se vam vsem pak tady omluvim za ty výlevy jestli ta hra bude stat za to,,,,ja sem uz o tom zacal pochybovat,,,,,,,a ty celoush,,,sam přiznáváš ze na dobrou kampan nedas dopustit,,,,todle co udelali zvedne velkou nevoli a nakonec to budete hrat jen vy co ste si to koupily uz v alfe bo bete *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • oni uz musí prave proto ze ste jim ty prachy nacpali,,,,,jinak by to byl nehoraznej podvod a prus.r a tomu se chtej samozrejme vyhnout *1*
    • celoush
      Tak hru mám, občas hraji a i mě baví... pokud si mám ale vybrat, zda chci dostat podstatnou část obsahu v září a na kampaň si počkat, či jako druhou možnost si počkat až na celek někdy snad v příštím roce, tak jako teď mě zkuste někdo přesvědčit, proč nemám chtít to první, co sami zvolili? Zvlášť když takto postupně obsah dostávám celou dobu (osm updatů od alfy).

Není fajn, že BI nejde jen o nové lidi, které může vyždímat, ale myslí už i na ty, kteří ji prachy dali? Není to něco, co očekáváme a chceme?

Nebo prostě nejste ochotni vystoupit ze své komfortní zóny a tohle jednání (nevydání monolitického celku) je pro vás nepřijatelné a tak ho chcete za každou cenu odsoudit?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší